Gå til innhold

Romain

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Romain

  1.  

     

    Eeh, skal rullestolen symbolisere mus og tastatur?

    "rullestolen" til en "beinløs" i dette tilfellet blir en kontroll. Mus og tastatur er noe som er ment til å brukes på datamaskiner.

    Å spille battle royale spill med mus og tastatur på konsoll er en uting.

    Det er kun for å få bedre aim og flere keybinds, noe som gir et overtak over kontrollbrukere og kan sidestilles med juks.

    Spiller du på consol er du som en beinløs, sitter på noe som har dårligere ytelse, oppløsibg, FPS og forferdelige styre saker. Da er mus og tastatur et hjelpemiddel for disse stakkars folka, kan bruke på samme måte som en rullestol.

    Tragisk å måtte rakke ned på folk som velger å spille på en konsoll istedenfor å kjøpe seg en dritt dyr gamingpc, men det må jo selvfølgelig være noen av de også som ikke klarer å la folk få bruke konsoll i fred uten å mase om at pc er bedre og bla bla bla....

     

    De fleste vet faktisk at pc er bedre men velger konsoll likevel nettopp fordi det i mange tilfeller er lettere, billigere og bedre, det er nemlig ikke alle som gidder å kaste bort konfirmasjonspengene eller hele lønna si på en pc til 30k, da velger heller folk å kjøpe en konsoll til 3-4k og spill og andre ting for resterende sum.

     

    Lettere å frakte, bare å putte ps4/xbox/nintendo i sekken og du er good to go.

    Stasjonær derimot så er du nesten nødt til å ha bil.

     

    Lettere med split screen, lettere å bytte på spilling ved å dele kontroll istedenfor å flytte sete, å herregud så lett å spille feks fifa med venner da!

    Noe du ikke får gjort like lett med mus og tastatur på pc (som med så mange andre spill også)

    Siste avsnittet ditt gir ikke mening. Hvorfor skal du absolutt spille FIFA på PC med mus og tastatur når pc støtter alle mulige kontroller? PC kan også kobles til TV hvis du ikke er klar over det.

     

    Jeg foretrekker xbox sin kontroll, vennen min foretrekker playstation sin. Hvis vi skal spille FIFA på konsoll vil en av oss være misfornøyd. Hvis vi spiller på PC kan begge bruke kontrollen vi foretrekker.

  2.  

     

     Numre som begynner med 820 eller 829, typisk rådgivningstjenester, spåtjenester og pratelinjer, er ikke omfattet av endringen. Disse skal fortsatt opplyse om pris før samtalen starter. 

    Hva med nummer som f.eks 175 (vegvesenet) og 02800 (politi).

    Kommer veldig klart frem hvis man leser artikkelen:

     

    Endringene gjelder spesialnummer med bare tre og fem tall og nummer som begynner på 85, 810 og 815

    • Liker 1
  3. Gjør meg ingenting om 3d fasen forsvinner. Personlig kan jeg ikke fordra film eller spill i "3d". (Når man er avhenging av briller med styrke, er det ekstra ubehagelig med andre briller over).

    3d er ikke skikkelig 3d, før vi har hologram teknologi ala Star Trek.

     

    Synes virkelig ikke 3D-film er sammenlignbart med 3D-spill. Det er et helt annet nivå på 3D i spill

     

    Er dog enig i at det ikke er så behagelig. Har prøvd det på en del spill selv og synes det har fungert best i bilspill med ratt og pedaler. Dirt-spillene føles mye mer realistisk med 3D-vision på.

  4.  

    Uff nok en knusemobil / knasemobil. Sikkert gode tekniske spesifikasjoner på innmaten tross det skjøre ytre.

    Enig. Skuffet av at alle de nye modellene har glass både foran og bak. Det gidder jeg bare ikke. Veldig fornøyd med metalldekselet fra forrige generasjon.

    2 gode grunner til å ikke bruke metall: Det svekker batteriet i kulden og det fungerer ikke med trådløs lading.

  5. Designet er tøft, kommer ikke unna det. Liker godt hvordan Nokia utfordrer og er innovative. Kunne de fulgt opp med vidvinkel og et bedre batteri, ville dette vært min neste mobil. Er godt fornøyd med Nokia 7 pluss. Ser ingen grunn til å bytte den ut i nærmeste fremtid.

     

    Er så enig angående batteri. Denne var ryktet med 4000 mah batteri som hadde vært litt bedre, men Nokia skuffer og går for et drittbatteri.

     

    Jeg har ikke veldig høye krav til telefon, men android one og stort batteri er det viktigste, og det finnes seff ikke i Norge.

     

    Beste telefonen for meg hadde vært Moto One Power, men den selges selvfølgelig kun i Kina og India

  6. Syns det er så mye krøll med HDR i windows. Så plages jeg med 5.1 i chrome (vet ikke engang om det er støtte for det). Så hos meg er appen som er innebygd på tven langt å foretrekke.

     

    Der svitsjer tven selv til HDR-mode automatisk om det er innhold, og 5.1 går smertefritt til receiver via hdmi

     

    Det stemmer at Chrome ikke støtter 5.1 lyd, derfor har Netflix egen app til Windows som du finner i Microsoft Store. Aner ikke om den støtter HDR

  7.  

     

     

     

    - Hva med "Xim"?

    Det er jo cross platform...

     

     

     

    Det håper jeg blir uaktuelt for de fleste når man får native støtte for M&K.

    Og for de som absolutt vil bruke det og MÅ spille mot kontroll-brukere så håper jeg at dette blir mulig å detektere og hive dem over i M&K lobby. :-P

     

     

    - Personlig så skjønner jeg ikke problemet...

     

    Noen spiller godt med "Pad", og andre suger med "Pad".

    Akkurat som noen spiller godt med "Mus og Tastatur", og andre suger med "Mus og Tastatur".

     

    Ladder-systemet bør ikke rangeres etter hvilken type "Kontroller" man bruker, men heller etter hvor godt man spiller.

    Uansett hvilket spill det er snakk om.

     

    Når jeg tenker meg om så må jeg si at jeg synes det hele er lettere ironisk.

    Fordi dette er et problem bare på "Konsoller".

    Blir litt som å kjøre rally mot Petter Solberg, så låner du bilen hans mens han tar en Lada.

     

    Konkurranse er best med like forutsetninger.

  8. Jeg brukte en ps3 kontroller før men syns det ble mye dilldall for å få det til og fungere, pluss at button layout i alle spill er xbox så blir litt forvirrende for meg å huske hvilken knapp som er hva.

    Men nå har jeg en xbox one controller som er plug and play, det eneste jeg kan pirke på er at man må kjøpe microsoft sin egen bluetooth dongle som jeg kan se. På ps3 kontrolleren brukte jeg bare en random dongle til 30 kr på ebay.

     

    Det er ikke en Bluetooth dongle, det er en 5Ghz WiFi dongle. Xbox bruker ikke Bluetooth, kun de nyeste kontrollerne har Bluetooth, men da i tillegg til 5Ghz WiFi

  9.  

     

    3500 kroner

     

    Det er muligens vel investerte penger heller i skull-modellene til Intel? Om man klarer seg med en slik dings da vel og merke.

    En vesentlig forskjell er at du kan sette inn minst 2 stykk 3,5 tommers harddisker i denne. Sikkert flere om du er litt kreativ og ikke har dedikert skjemkort.

     

    Kunne tenke meg noe slikt til bruk som en privat server, men den var ikke veldig billig nei.

×
×
  • Opprett ny...