Gå til innhold

alo94

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alo94

  1. uff uff uff, mister mer og mer håp for mw3 jo mer jeg leser om det :( Hadde håpt mw3 skulle rette opp cod etter black ops tragedien! Ser ut som det blir mer bf3 (ingen fanboy btw!) på PC enn mw3 på xbox, og jeg er mer glad i å ligge i sofaen og spille xbox, enn å sitte på trestolen og spille pc...

     

    Får håpe survival mode blir bra i hvertfall, for mp har jeg nesten gitt opp...

    *NOTE* Det som ødelagte mye på black ops var jo nettopp hit detection, som de har bekreftet (?) at det var pga Theater Mode.

    Link? Kan du eventuelt forklare?

  2. De fleste støtteorganisasjoner må jo ha en viss sum for å holde seg gående og gi ut lønninger, men det er ikke slik at den summen avhenger av hvor gode inntekter de får på OD-dagen. Den summen er konstant, mens hvor mye som skal sendes til formålet avhenger av hvor mye som tjenes. Så jo mer, jo bedre! :)

     

    EDIT: Ikke prøv å lur deg til ekstra lommepenger ved å selge boller og skrive at du tjente mindre enn det du gjorde. Det gir dårlig karma, og desverre gjorde alt for mange det i klassen min da jeg gikk på ungdomsskolen.

    Edit: Jeg er ikke av den typen som snylter på noe så smått som et par hundre kroner. Jeg skal jobbe i en matvarebutikk, og OD får 400 kroner for de åtte timene eller hva jeg skal jobbe. Jeg vil bare vite hvor pengene handler, har det egentlig vært noen bevis på at de faktisk har gjort noe?

    Hvor høy må en pengesum være for at du gidder å snylte på den da?

  3. Det skal mer til en én dårlig avgjørelse før det får konsekvenser på langsikt, men det er de samme personene som stjeler fra butikk, jukser på prøver ol, og de trenger som oftest å få det tilbake i fleisen noen ganger får de skjønner at slike løsninger fungerer dårlig i det lange løp. :p

  4. De fleste støtteorganisasjoner må jo ha en viss sum for å holde seg gående og gi ut lønninger, men det er ikke slik at den summen avhenger av hvor gode inntekter de får på OD-dagen. Den summen er konstant, mens hvor mye som skal sendes til formålet avhenger av hvor mye som tjenes. Så jo mer, jo bedre! :)

     

    EDIT: Ikke prøv å lur deg til ekstra lommepenger ved å selge boller og skrive at du tjente mindre enn det du gjorde. Det gir dårlig karma, og desverre gjorde alt for mange det i klassen min da jeg gikk på ungdomsskolen.

×
×
  • Opprett ny...