Gå til innhold

Jostein G

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jostein G

  1. Min erfaring som eier av en Multicom-maskin, ett år senere:

     

    I starten gikk det stort sett greit, IPS-skjerm er nok noe jeg aldri vil betale ekstra for igjen, derimot vil jeg betale ekstra for å få en maskin hvor idiotien kjent som "adaptive brightness" faktisk kan deaktiveres. Tilsvarende burde det vært mulig å deaktivere "Edge Swipe" (som stort sett går ut på at du får opp den stupide stolpen på høyre side av skjermen i windows 8 når du minst trenger det) uten å måtte installere en utdatert driver. USB3-portene brukte en evighet på å gjenkjenne USB3-harddisken min, SD-kort-leseren valgte av og til å ikke fungere, og for å faktisk åpne lokket på maskinen må man fysisk holde igjen nedre del av maskinen så denne ikke følger med. 

     

    Alt dette var ting jeg kunne overse. Det jeg imidlertid ikke kunne overse var at skjermen plutselig flimret og gikk i svart, uten at resten av maskinen ble påvirket på noen måte. Plugget jeg inn en ekstern skjerm, eller sendte maskinen inn og ut av dvale våknet skjermen til live igjen. Dette var dessverre et problem som var vanskelig å fremprovosere - plutselig skjedde det etter noen minutters bruk, eller jeg kunne bruke maskinen flere dager på rad uten problemer. I starten antok jeg det var et driverproblem, og dum som jeg var brukte jeg en evighet på å feilsøke problemet - til slutt fant jeg ut at det må være hardware, da skjermen også gikk i svart hvis jeg kjørte knoppix fra USB-minnepenn.

     

    Jeg kontaktet multicom, forklarte problemet i detalj i returskjemaet, sendte den inn, og fikk den tilbake etter en uke eller så. De hadde remontert skjermkabelen, og problemet virket løst. 1,5 måneder senere oppstod det samme problemet igjen, jeg videofilmet problemet, forklarte på nytt, sendte inn og fikk den tilbake tre uker senere - denne gangen hadde de reinstallert driveren. Meget skeptisk til at dette hadde løst problemet forsøkte jeg den på nytt, og samme dagen gikk skjermen igjen i svart! Ny runde med multicom, ny innsending i slutten av mai, tilbake i midten av juni - i følge returseddelen hadde de denne gangen....remontert skjermkabelen, m.a.o. det samme som de gjorde første gang og som ikke virket. Nå er vi kommet til begynnelsen av juli, og i går gikk maskinen på nytt i svart.  Har sendt min siste returforespørsel til multicom - krever kjøpet hevet - og må nå se meg om etter en ny PC med innebygget harddisk, men plass til en mSATA SSD (som jeg kjøpte utenom, og som operativsystemet mitt ligger på). 

     

     

    TLDR: Hold dere langt unna multicoms egne bærbare!

     

    Er det noen som kan anbefale en maskin til kontorarbeid og medieavspilling, med spor for mSATA, og helst uten medfølgende operativsystem? Denne gangen vil jeg enten ha god kvalitet på maskinen eller god kvalitet på support. 

     

     

     

     

  2.  

     

     

    Isteden lurer jeg på om jeg skal nøye meg med en Airport Express, som er rask nok og som har Airplay innebygd som gjør trådløs overføring av lyd rimelig uproblematisk med Airfoil på PC. Det største problemet er at USB-pluggen kun støtter skrivere, og at den bare har en LAN-kontakt (som selvfølgelig man kan koble til en billig switch).

     

    NEEEEI!!!!! :wallbash::cry:

     

    Gjør det det ordentlig og som du har blitt rådet til! Kjøp deg heller Epleskrotten til bruk som AP, og ha Asusen som router

     

    Blir nok ikke Airport Express på meg. Kjøpte denne til en billig penge og håper den gjør en dugelig jobb til overføring av lyd i det minste.

     

    Ender nok opp med den svinedyre asusen (blir jo også mer miljøvennlig, fremfor å kjøpe nytt om 4-5 år)

  3. Jeg har lest litt (dvs. alt for mye) om trådløs overføring av video, og funnet ut at teknologien enda er for umoden eller svinedyr, og kvaliteten er for dårlig (spesielt plages den av lag). Selv om jeg sikler etter AS-N66U så lurer jeg på om den blir overkill i forhold til det jeg kommer til å bruke den til nå, og utdatert når 802.11ad rulles ut (som er spesielt rettet mot trådløs overføring av HD video over korte avstander). Isteden lurer jeg på om jeg skal nøye meg med en Airport Express, som er rask nok og som har Airplay innebygd som gjør trådløs overføring av lyd rimelig uproblematisk med Airfoil på PC. Det største problemet er at USB-pluggen kun støtter skrivere, og at den bare har en LAN-kontakt (som selvfølgelig man kan koble til en billig switch).

     

    Innspill?

  4. Jeg trodde dette var relativt enkelt: Jeg har tenkt å kjøpe en PC (denne, med Intel 7260 nettverkskort), og ønsker å overføre lyden som normalt kommer ut av PC-høyttalerne trådløst til mitt gamle stereoanlegg (receiveren er fra 70-tallet). Da trenger jeg naturligvis en trådløs dings med 3,5-plugg eller RCA-plugger.

     

    Kravet jeg har til denne dingsen er: relativt billig (helst under 500), god lydkvalitet (dvs. bluetooth uten aptX er utelukket), grei rekkevidde (minst 7 m, igjen et problem med bluetooth), rimelig åpen standard (i motsetning til airplay) og at den faktisk gjør det jeg vil den skal gjøre - som er å motta lyden som til enhver tid spilles på laptopen og sende til stereoen (som en vanlig lydkabel koblet til hodetelefonuttaket ville gjort) - ikke å virke som en klient som man må kontrollere som en mediespiller og/eller en avspiller som er kresen på filformater.

     

    Finnes en slik dings? Det jeg har lest på nettet tar fra meg en del av motet, Det virker som de fleste DLNA-mottakerne er av typen som man enten skal kontrollere med smarttelefonen (som jeg ikke har) eller kun vil strømme noen typer filer. Miracast virker lovende, men der er problemet for det første at en produsents versjon av miracast ikke vil kommunisere med en annen produsents versjon, og dessuten har jeg ikke funnet noen rimelige miracast-mottakere/dongler med lydutgang - da må jeg i såfall ha en hdmi-til-rca-audio-adapter først.

     

    Det virker nesten som om det enkleste er å kjøpe en airport express. Fordelen er at den jo også kan virke som ruter (hvilket jeg må uansett kjøpe), ulempen er at man alltid må fortelle airfoil hvilken kilde den skal bruke - noe som er slitsomt hvis gjestene benytter både spotify, youtube og foobar/itune om hverandre (som på fest).

     

     

    Jeg hadde egentlig også håp om å overføre bilde (dvs. speile skrivebordet) trådløst uten kvalitetstap eller hakking, men det forstår jeg er enda mer umodent enn overføring av lyd.

  5.  

     

    Så det blir ingen forringelse av signalkvaliteten dersom jeg trekker telefonledning de 5-7 meterne frem til modemet? Siden den ledningen er tynnere er den jo også lettere å legge.

     

    Skal man trekke «telefonledning» så trekker man uansett en nettverkskabel. Forskjellen er antall par som benyttes.

     

    Trodde lederparene i telefonledning ikke var tvunnet, og derfor ikke ga samme beskyttelse mot interferens.

  6.  

     

     

    Bør jeg da strekke telefonlinje fra uttaket til modemet, og så ha modemet nært ruteren, eller bør jeg strekke nettverkskabel fra modemet til ruteren, og så ha modemet nært uttaket?

     

    Ett fett! Som sagt, den fysiske plasseringa av utstyret har absolutt ingenting å si... ;)

     

    Til slutt har jeg et spørsmål om NAS og mediespillere. Etter å ha sjekket båndbredden til HDMI har jeg innsett at det er en stund før man kan overføre 4 Gbit/s trådløst, og siden TV-en mangler nettverkstilkoblinger blir jeg nok nødt til å enten koble den bærbare til TV med HDMI-kabel, eller koble TV-en til en mediespiller. Jeg regner med at trådløs lydoverføring er lettere (der holder det kanskje med en blutooth mottaker koblet til forsterkeren)?

     

     

    Hva mener du her egentlig? Trenger ikke 4Gbps for å overføre HDMI til TVen din... Det er den teoretiske maks hastigheten standarden støtter, ikke hva som faktisk overføres.... Og HDMI og nettverkstilkobling (Ethernet) er to vidt forskjellige ting, så det du sier her, makes no sense.... (Hvis jeg skjønner deg rikitg)

     

    Du kan enten koble PCen din til TVen via HDMI, eller via en mediespiller, ja... Hvis du har en forsterker som støtter Bluetooth, så skal vel ikke det være noe problem...

     

     

    Så det blir ingen forringelse av signalkvaliteten dersom jeg trekker telefonledning de 5-7 meterne frem til modemet? Siden den ledningen er tynnere er den jo også lettere å legge.

     

    Planen/håpet mitt var at det var en eller annen rimelig måte å overføre HDMI-signalet trådløst på. TV-en min har ingen nettverkstilkobling, så den kan derfor ikke strømme medieinnhold, men må få alt inn gjennom HDMI-kontakten. Jeg skulle derfor gjerne hatt en dings tilsvarende Chromecast, men som lar en speile skrivebordet og spille av videoer uten å hakke eller måtte rekode videoen først (med andre ord: en dings som gjør akkurat det samme som en HDMI-kabel)

     

    Forsterkeren har ikke Bluetooth, men jeg har tenkt å skaffe en bluetooth-mottaker som kan kobles til en lydinngang (eks. denne)

     

     

    Så skal du kritisere, så finn noe relevant å kritisere! Innlegget ditt er så malplassert som det går an å få det!

    Beklager, men jeg kritiserte egentlig ikke annet enn bruken av superlativene i siste setningen fordi ingen av alt-i-ett boksene (modem-router-ap-switch) på hjemmemarkedet kvalifiserer til "ekstremt bra og stabilt" etter min mening.

     

    Til TS;

    Jeg hadde i tilfelle trukket ethernet kabel. Den kan jo alltids benyttes som telefonledning om en ønsker det seinere.

     

    Kjøp AC om du skal koble opp flere ting i heimen som skal kommunisere med hverandre via WiFi. Til nettbruk trenger du det ikke før du får bedre utlinje. Allikevel vil en AC boks muligens kunne oppfattes mer stabil rett og slett fordi den er kraftigere (mer ram/bedre cpu etc).

     

    Om det "lønner seg" eller ikke med AC nå er diskutabelt. Ting faller i pris, en AC kompatibel boks koster sikkert en del mindre om et par år. En ting er imidlertid relativt sikkert, uten AC må du oppgradere på et tidligere tidspunkt enn med en AC boks.

     

    U'en i N53U står for USB. Begge benytter Broadcom 5358 chipset og har 32Mb ram. dd-wrt kompatible. Merk at ikke alle Asus routere er like, N15 og N15U er helt forskjellige selv om en skulle tro at det kun var USB som var forskjellen. Forresten, ikke kjøp N15, Ralink 2880 chipset'et er elendig. N15U (Broadcom 5357r2) er derimot ok (men ikke dd-wrt kompatibel).

     

    Ferdig NAS'er kan jeg ikke noe med, jeg bruker nas4free og/eller freenas til sånt (pc'er).

     

     

    Takk for oppklaring av bokstavkodene! Jeg ender nok opp med en ruter med USB-inngang, de fleste av disse kan man jo koble en ekstern USB-harddisk / minnepenn til og enten bruke som en NAS (fram til man får satt opp et skikkelig NAS selv) eller i det minste få tilgang til v.h.a. ftp og bruke som en privat nettsky.

  7. Slik jeg forstår det så er ASUS bra, og D-link dårlig. Er det andre produsenter som kan anbefales/frarådes?

     

    2. Hvorfor tror alle at routeren må stå ved telefonuttaket i veggen? ;p Plasser den akkurat der du vil ha den, bare å dra lang nok kabel! ;-)

    3. Fra Broadnet nå, så har du vel et modem/multimodem? Hvilket/hva slags?

     

    2. Generell irritasjon over å måtte trekke kabler. På den annen side kan det kanskje være smart å plassere boksen nærmere TV-en isteden, slik at det er lett å koble PC-en på med nettverkskabel de få gangene jeg faktisk trenger full fart inn. Bør jeg da strekke telefonlinje fra uttaket til modemet, og så ha modemet nært ruteren, eller bør jeg strekke nettverkskabel fra modemet til ruteren, og så ha modemet nært uttaket?

     

    3. Homenet faktisk: Liten dings (Eltek A7100-A2) med tre kontakter: Line, LAN og strøm. I tillegg har en annen liten dings for bredbåndstelefon.

     

    Meh... 8Mbit linje ut... han trenger jo ikke akkurat AC enda. Men kjøper han det nå så kan han jo dra nytte av det senere en gang, blir litt opp til TS. Litt anderledes blir det jo om han etterhvert skal opp med en NAS eller noe, da kan han jo nyte AC fart mellom de interne greiene sine (om alle dingsene støtter AC).

    Du vil få et ekstremt bra og stabilt nettverk med dette utstyret.. ;)

    Nei, "ekstremt bra og stabilt" er det jeg som har og jeg har helt annet utstyr. Det han får er "helt greit til hjemmebruk".

     

     

    Så det er smartere å betale 1000 - 1200 nå, enn å kjøpe et mye billigere (som denne) og så heller oppgradere ved behov? Har sittet på kablet nett lenge, hvor stor forskjell vil jeg merke i vanlig nettlesing (nyheter, youtube, etc.) sammenlignet med 802.11n sammenlignet med 802.11ac ? Hvor raskt trådløst nett trenger jeg egentlig for å strømme HD-innhold som f.eks. NetFlix til en Chromebox?

     

    Kabling er til for å slippe mer trådløst enn nødvendig, slik kan en sørge for at kun mobile enheter benytter trådløst.

    Sånn bortsett fra faktumet over, kjøp en dd-wrt kompatibel Asus router-ap-switch dings. F.eks RT-N53U, RT-N66U, RT-AC56U, RT-AC66U eller RT-AC68U litt ettersom hvor mye penger du vil bruke.

     

    (du må vel ikke legge inn dd-wrt, men kjekt å ha muligheten).

    Hva er forskjellen på RT-N53U (som ikke selges i Norge) og denne?

     

    Til slutt har jeg et spørsmål om NAS og mediespillere. Etter å ha sjekket båndbredden til HDMI har jeg innsett at det er en stund før man kan overføre 4 Gbit/s trådløst, og siden TV-en mangler nettverkstilkoblinger blir jeg nok nødt til å enten koble den bærbare til TV med HDMI-kabel, eller koble TV-en til en mediespiller. Jeg regner med at trådløs lydoverføring er lettere (der holder det kanskje med en blutooth mottaker koblet til forsterkeren)?

     

    Er det noen som har erfaring med å bruke denne NAS-serveren som mediespiller? Eller er det bedre og billigere med dedikert NAS-boks og dedikert (trådløs) mediespiller?

     

    Mange takk så langt!

  8. Jeg skal skaffe med ny PC, sannsynligvis denne, og har naturlig nok tenkt å slippe mer kabling enn nødvendig. Jeg ønsker ikke å bruke mer penger på ruter enn nødvendig (og jeg har heller ikke særlig peiling på trådløse nett)

     

    Internettleverandøren klarer ikke å levere raskere nett enn ca. 8 Mbps inn.

     

    3461425017.png

     

    Leiligheten er omtrent som på tegningen under (plassering av ruteren er bestemt av telefonkontakten). Murveggene er ca. 14 cm og 10 cm tykke. PC-en vil tilbringe mesteparten av tiden ved skrivebordet (ca. 70 %) eller stuebordet (25 %), med fri sikt fra skrivebordet til ruteren ca. 8 m unna.

     

    2m6pfn6.png

    • Til å begynne med vil mesteparten av aktiviteten være strømming fra nettet til PC.
    • Etter hvert håper jeg å få til en løsning for trådløs overføring av video og lyd fra PC-en til TV-en og stereoanlegget i stua, så jeg slipper kablingen.
    • Eventuelt vurderer jeg også med tid og stunder å skaffe en NAS for strømming & backup.

     

    PC-en jeg har tenkt å kjøpe har 802.11 b/g/n trådløst nettverkskort, Intel 7260.

     

    Hvilke rutere kan dere anbefale for mine behov?

  9. Jeg har denne TV-en, og en gammel (70-talls) Pioneer Receiver

    Jeg har planlagt å kjøpe denne PC-en.

     

    Jeg har lyst til å overføre bilder fra PC-en til TV-en, og lyd fra PC-en til forsterkeren. Det enkleste og billigste er selvfølgelig en stk. HDMI-kabel og en stk. 3,5mm -> 2xRCA kabel, men hvor enkelt og billig kan man gjøre det trådløst?

     

    Kan man f.eks. skaffe en bluetooth lydmottaker (som denne) som kobles til forsterkeren, og en billig digital receiver (som denne) som kobles til TV-en, og få et like godt resultat som om det var kablet - eller vil man risikere hakking eller usynk pga. flaskehalser i det trådløse nettverket og/eller økt arbeidsbyrde for maskinen?

     

    Hvilke krav stilles forresten til den trådløse ruteren?

     

  10. Du er en god selger, Strato! :) Kommer nok uansett til å sove litt på valget.

     

     

    Siste jeg lurer på er:

     

    Er det noen forskjell på SSD-produsentene? F.eks. har denne Kingston-SSD-en raskere lese- og skrivehastighet enn Crucial sin, men er ca. 40 kr billigere.

     

    Er IPS-display verdt 200 kr mer? (så vidt jeg kan se er denne maskinen identisk til den du anbefalte, men uten IPS)

  11. Så integrert grafikk er en fordel, prosessorhastigheten har lite å si så lenge det er 3 eller 4. generasjon, og støyen til en "bråkete" maskin er ikke verre enn Blu-Ray-spilleren min (billigste til Sony m. analog lydutgang)! Utmerket.

     

    Jeg regner med at alle skjermkort klarer å spytte ut full HD til ekstern skjerm, selv om den innebygde skjermen ikke er full HD, og det som bestemmer hvor godt maskinen responderer er mengden RAM og hvorvidt den har en SSD. Vil det være smartere å kjøpe en maskin som i utgangspunktet er eldre og med litt dårligere egenskaper, som denne fra ASUS, og så bruke pengene man sparer på å investere i en SSD og en større RAM-brikke?

     

     

    Finnes det forresten forbrukerbærbare i denne prisklassen med skjerm i 4:3 eller 5:4-format, eller er alle wide-screen (16:9 eller 16:10)? Til kontorarbeid er høyde mer ettertraktet enn bredde.

     

     

    Ja, tror definitivt ikke det er en vifte som hyler iallefall. Om du velger å kjøpe den Jostein, noe du burde, kunne du ikke kommet tilbake og gitt litt tilbakemelding på dette feltet, eventuelt sende meg en PM. :)

    Har en god gammeldags decibelmåler på jobben jeg sikkert kan låne :)

  12. Mange takk så langt! Jeg har ikke hengt med de siste årene, så jeg føler meg litt lost.

     

    Multicom-maskinen virker meget lovende. Liker spesielt at den har plass til en ekstra disk, noe som gjør oppgradering underveis lettere, at den leveres uten OS (får win 8.1 gjennom jobben), og at skjermen er matt. Jeg har egentlig ikke så stort behov for stor oppløsning i selve PC-skjermen (kobler den til TV-en hvis jeg skal se film), bare at den klarer å henge med i svingene uten hakking når jeg kjører det i 1080p på TV-en.

     

     

    Det jeg lurer på nå er:

    1. Hvor mange meter unna kan man høre viftene når multicom-maskinen spinner opp? Vil man f.eks. kunne høre dem hvis maskinen sitter nær TV-en, og man selv sitter i sofaen 2-4 meter unna?

    2. Hvordan vil jeg merke forskjellen på en i3- (multicom-maskinen) og en i7- (Lenovo) prosessor?

    3. Er det prestasjonsmessig verdt å investere i en maskin med dedikert grafikkort, som denne Dell-en, selv om man ikke har planlagt noe særlig spilling?

    4. Hvordan er byggkvaliteten / slitestyrken hos multicom Xishan vs. Lenovo Ideapad (vs. Dell Inspiron)? Er Levonoen verdt de 1000 kronene mer?

  13. Ikke slik at jeg har brukt samme PC siden 1994, men alle jeg har hatt siden da har enten vært på permanent utlån fra hjelpemiddelsentralen, jobb-PC eller donert av kollegaer. Per nå sitter jeg på en 32 bit stasjonær 2GHz m. 2,5GB RAM som jeg har hatt siden 2007 (var brukt da jeg fikk den). Jeg bytter fordi det ikke er mulig å installere win 7/8 med gode resultater på den (og fordi jeg er lei av å ikke kunne se video i full HD / nett-tv uten hakking). Med andre ord: Jeg er ikke spesielt bortskjemt.

     

    Det jeg ønsker at PC-en skal klare er generelt kontorarbeid (excel & word) og medieavspilling (spotify / wimp / netflix / nett-tv osv.) uten at noe begynner å hakke. Det er viktigere at den er responderer raskt enn at den er kjapp (dvs. jeg blir mer irritert hvis videoen hakker fordi et program gjør noe i bakgrunnen enn at den bruker lang tid på å konvertere en mediefil), og at den ikke setter viftene på full guffe hvis jeg skal se en film i full HD (1080p). Mesteparten av tiden vil den tilbringe i stua, men bør være bærbar fremfor slepbar. Den må ha utgang for hdmi eller displayport. Den bør ha DVD-brenner.

     

    Siden jeg ser på innkjøp av PC som et nødvendig onde verdsetter jeg også om jeg slipper å måtte kjøpe ny PC før jeg strengt tatt må - som er grunnen til at jeg funderer litt på thinkpadene på denne siden: http://www.refurb.no/category/57-ibm-lenovo-brugt-laptop-billigt.aspx - siden thinkpad generelt er kjent for høy byggkvalitet.

     

    Mine spørsmål er derfor:

    Hvilken ny laptop kan dere anbefale?

    Vil noen av thinkpadene på siden over være verdt å satse på, i såfall hvilke(n)?

     

    På forhånd takk!

  14. Jeg var tidligere kunde hos Tele2 (havnet hos nextgentel når tele2 ga opp bredbånd), og jeg tror jeg kjøpte ruteren (eventuelt fikk den gratis). Har nettopp snakket med kundeservice (måtte avslutte samtalen før jeg ble for hissig) og nå skal jeg altså betale leie av et produkt jeg allerede har kjøpt?

     

    Hvilke andre nettleverandører i Oslo-området kan matche NGT i pris på ca. 8/0,5 Mbps ?

  15. Har engelsk Win XP.

     

    Koble til disken. Høyreklikk på My Computer, velg Manage. Velg så Disk Managment. Finn din disk, høyreklikk og velg Change Drive Letter and Paths...

     

    Tror det er beste/enkleste om du velger K på begge maskiner. Eller bokstav lengre ut i alfabetet. Da slipper du å 'tvinge' PC-en til å bruke en bokstav den brukt til andre ting før. Uten at jeg tror du skal få store problemer av dette.

     

    Er verdt et forsøk, får se hvordan det går.

  16. Hei, går det an å lage en batch-fil som bytter ut en tekststring med en annen tekststring?

     

    Tekstfilen jeg skal redigere er en enkel spilleliste (Raduga) som er på denne formen:

    G:\MUSIKK\Filnavn.mp3
    Stop.stop
    G:\MUSIKK\Annet filnavn.mp3
    Stop.stop
    

    Hvor G:\MUSIKK er musikkmappen på en ekstern harddisk når den er plugget til i PC-en hjemme.

     

    Dette må forandres til

    K:\MUSIKK\Filnavn.mp3
    Stop.stop
    K:\MUSIKK\Annet filnavn.mp3
    Stop.stop
    

    for å kunne spilles av på den andre PC-en den eksterne harddisken plugges til.

     

    Siden harddisken alltid tilegnes G på hjemmemaskinen og (vanligvis) K på bortemaskinen holder det at batch-fila alltid erstatter G: med K: (jeg regner med at det er betydelig mer jobb å få den til å erstatte filas eksisterende diskbokstav med diskbokstaven harddisken for øyeblikket er tilordnet).

     

    Hvis det var min egen eksterne harddisk hadde jeg bare åpnet spillelista i notepad hver gang og gjort en enkel søk/erstatt - men det gjelder min mors eksterne harddisk, og hun er svært lite teknisk begavet, så derfor hadde det vært fint om hun bare kunne dobbeltklikket en fil så var jobben gjort.

     

    Er det noen som har noen forslag til hvordan jeg skal gå frem?

×
×
  • Opprett ny...