Gå til innhold

Cay

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cay

  1. Hei , jeg er en risiko elev og har mye fravær, evnt så tenker jeg litt på strategien til det norske skolesystem, jeg har skal på videregående etter sommeren, men kom ikke in på første valget mitt. er ikke dette litt retardert ? at en som nesten ikke gikk på den vanlige undomskolen ikke skulle komme in på det han faktisk vil og gi han det lille lysten til og gå på skole.

     

    og lurer på om det er noe man kan gjøre for og komme in på det førstevalget man vil ( er på ventelisten )

     

    Mvh Cay

  2. Takk for svar :) da vet jeg iaff at det de gjorde har de ikke lov til , ettersom jeg har lest litt må jeg understreke at det ikke er på noen måte falskt :) og ikke en venns sitt kort . men er det noe jeg kan komme opp til denne shell fyren og skjenne litt tebake på han ^^ ? evnt en exact quote fra loven elns

  3. Hei, jeg er en gutt på 15 år og har et par spørsmål eller en liten hendelse som skjedde med meg.

     

    Er det ulovlig og prøve og kjøpe snus `? Fikk en fin prat med en shell sjef elns om at du kunne få prikker osv .

     

     

    Hendelsen var som så :

     

    Jeg gikk in på en shell butikk sent på kvelden i 12 tiden og skulle prøve og kjøpe snus for en kompis. jeg gikk in og la snusen på disken, han spurte raskt om legg så jeg viste det til han og ventet på at han skulle si du er bare 15, du kan ikke få kjøpt og gi det tilbake , men her er den skumle parten han spurte hvilket årstall jeg var født i, svarte selvfølgelig 1996, så tok han kortet mitt ( BANK KORTET ) og sa at jeg prøvde og lure han elns og at polititet kom til og klippe kortet mitt, og sa at jeg måtte komme og snakke med sjefen neste dag 08.00 - 16.00 og jeg gjorde dette og han kom jo også med en slik preken om at det var ulovligt og prøve og kjøpe siden det var tydeligvis mitt ansvar og vite at jeg ikke får lov til og kjøpe snus. og jeg lurer da på om dette er helt feil av dem. og de hadde kortet mitt i 5 dager pga helligdager og helg . så lurer på om jeg kan gjøre noe med det , iallefall skjelle de ut elns, sur ble jeg når jeg måtte gå 5 dager uten kort

     

    Takker for svar, og hold dere saklige^^ ikke noe " snus er usunt "

  4. Kan man ikke ta postoppkrav på Dustin ?

     

    skjermkortet virker meget svakt og innenfor spill , ettersom min knowledge så er det skjemkortet som styrer det meste :)

     

     

    men ja så det var en svak cpu , men den du linket har et svakere skjermkort.

    MVH cay

    http://www.notebookc...List.844.0.html

    7670M er ca 33% raskere, men med den APUen er ikke noe særlig for Wow eller SC2 (begge disse spillene heller en god del mer mot CPU-begrenset enn grafikkbegrenset). Det hjelper heller ikke å ha dobbelt så mange kjerner når 1% av spill klarer å skalere over flere kjerner.

     

    Takk for svar hjalp med beslutningen

  5. tenkte da jeg skulle få meg en laptop pga jeg bskal være ganske portable i noen months framover med lans :)

     

    så har litt tid og vente kanskje 1 månede ellernoe , men aner ikke når de nye cpu'ene kommer ut og om det er verdt og vente :)

     

    laptopen skal brukes til ganske hard gaming av sc2 , spiller på low settings så det er ikke nødvendig med noe syke saker for kanskje 15k som min desktop , men atm så har det vært ganske stress og måtte kjøre rundt med den dumme stasjonære pc'n min. og jeg ser ikke noe poeng i SSD'er ( pga jeg er en gamer ) og vil helst ha Amd skjermkort ;) og intel cpu.

     

    bruksområder:

    sc2 nolagg (veldig viktig)

     

    kanskje litt fps spill som Css ( vil helst ikke ha noe lagg her men det regner jeg med at de fleste pc'er tåler )

     

    vil nok spille mest på laptopen , og vil helst ha en skjerm som ikke er utdatert :) 1920/1080 Resolution full hd ( 1080p )

     

    Budsjett: 8-9k men har nok av penger visst det er verdt og smelle in 1k til eller 3 for den saks skyld så må jeg vell det :) men kun visst det er veldigt nødvendig.

     

    hjelp og svar tas imot med en fin liten online takk :)

  6. Hei jeg lurer på hvor mye min stasjonære pc er verdt. ( BRUKT )

    har brukt pc'n helt siden før sommer. 7 måneder ish

    14k kjøpte jeg den for ny, bygde den selv.

    Specs:

    SKJERMKORT: MSI Radeon HD 5870

    https://prisguiden.no/produkt/msi-radeon-hd-5870-lightning-124040

    Prossesor: AMD Phenom II X6 1090T Black Edition http://www.hardware.no/artikler/amd_phenom_ii_x6_1090t_black_edition/76150

    Hovedkort: Crosshair IV Formula

    http://www.hardware.no/artikler/asus_crosshair_iv_formula/76134

    Hardisk: gadd ikke finne noe info om den vet bare at den er 500gb og kjapp :)

    RAM: Corsair DOMINATOR

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=594340

    kabinett: Cooler Master HAF 932 Advanced Big Tower

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=632122

    optical drive: eller hva søren det heter , ikke bluray tar alle cd'er / en eller annen samsung kjøpt for 500 spenn

    visst noen vil kjøpe denne her send en pm ellernoe, men skal legges ut på finn om litt :) må bare finne ut prisen, og atm så ser det ut som den er verdt rundt 7k den drar allt på fullt og det er noe spesielt med skjermkortet siden når jeg kjøpte det så var det like bra som et 5970 elns pga overklokka med flere fan's eller noe slikt fra manufactoren

  7. Hei , det jeg trenger hjelp til atm er og finne deler til en " portable stasjonær pc. " siden jeg har en big tower atm og drasser ofte rundt på pcn min , men etter bilen slutta og fungere så har jeg litt problemer med det og tenkte på og bygge en liten Stasjonær pc som jeg kan ha med i en fotball bag evnt ;) har skjerm , tastatur og alt annet dill . kan bygge selv , men tenker dette blir litt av en challenge så visst du vet om et firma som bygger dette for meg så hadde det vært supert .

     

    Bruksområde: Gaming, på low - medium tenker jeg da.

    Spiller for det meste WOW og sc2 og litt LOL og alle disse spillene spiller jeg på LOW på min main pc som kjører det lett på ultra så har ingen problemer med det . vil dere ha mer info bare spørr på en comment :) , er litt trøtt atm når jeg skriver dette.

     

    mvh cay ;) Takk for hjelpen på forhånd :)

  8. Hei, jeg er en gutt i 10ende klasse . har ikke hatt mye tid i det siste og har syke vansker med og få gjort en oppgave om Dialekter. visst noen kunne hjulpe meg med evnt en liten tekst eller noe som jeg kan se på som start punkt eller gi meg hint om hva som er lurt og skrive om ? det hadde hjulpet ekstremt mye.

    Mvh Cay

     

     

    visst noen evnt vill se oppg er det bare og poste det :) takk på forhånd vist noen hjelper

×
×
  • Opprett ny...