Gå til innhold

blablah

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blablah

  1. Hei!

     

    Jeg har ikke peiling på programmering og lurer derfor på om dette er mulig å få til å programmere. Dette kommer til å få meg til å høres ut som den stalkeren, men det er kanskje nettopp det jeg er.

     

    Jeg vil gjerne finne ut når en person spiller et spill. På nett finnes det lister over serverene og hvem som er online. Er det mulig å lage et program som f.eks oppdaterer en nettside hvert 5 min og loggfører når personen med det navnet jeg velger er online? Om dere forstår.

     

    Om dette er mulig å få til, er jeg villig til å betale for det om noen faktisk klarer å få til det.

  2. Hei! Jeg er overvektig og prøver å gå ned i vekt.

     

    Jeg er faktisk heldig - overvekten har enda ikke gjort meg syk, og jeg vil gjerne gjøre noe med det før jeg faktisk blir syk. Jeg lurer på om det er mulig å få hjelp noe sted til å gå ned i vekt med trening og sunn kosthold? Altså, ikke noe opplegg med ekstrem supper dietter. Hva med personlig trener? Er det verdt pengene? Det jeg aller helst vil ha er en sånn halv galen amerikansk personlig trener som pusher meg og forteller meg tåredryppenede wake up historier, men regner ikke med jeg kan finne noe slikt i Norge.. Eller? :p

  3. Hei! Jeg er en jente på 23 år som sliter litt for tiden. Jeg har alltid vært misfornøyd med meg selv. Jeg er litt overvektig og det sliter noe helt enormt på selvbildet. Enkelte dager er jeg veldig deprimert pga dette - som i dag. Jeg var på vei til jobb for litt siden, men måtte snu og gå hjem igjen da jeg følte meg helt jævlig. Følelsen er helt ubeskrivelig. Jeg føler ikke at jeg hører hjemme i min egen kropp.

     

    Ja, har prøvd å gå ned i vekt, men det er ikke så lett når jeg har slike negative tanker om meg selv. Jeg tror ikke jeg kan klare det + at yes, jeg er lat som faen. Selvsagt er det min feil at jeg er i denne situasjonen, men jeg trenger hjelp!

     

    Jeg har vært hos fastlegen tidligere, hun henviste meg til psykolog, men nå har det gått over et år uten at jeg har fått time. Har purret på legekontoret flere ganger. Spørsmålet mitt er vel hvordan jeg kan få hjelp til problemene mine? Jeg har ikke råd til privat psykolog.. Tips eller råd? :(

  4. Her ble det mye frem og tilbake, men jeg forstår det slik at denne pcen vil kjøre battlefield og de nyeste spill på full grafikk uten store problemer. x4 phenom er uansett uaktuelt, det blir AMD Phenom II X6 1100T.. Takk for svar :)

     

    Sier bare att du kan få en bedre PC for pengene. Men nå er det jo ikke mine penger engang.

     

    Hva er det du egentlg mener jeg kan få bedre? Kjøpe Phenom x4 istedenfor x6? Ulogisk

     

    Hvor mange spill er det som benytter seg av 6 kjerner? Hvor mange? Hva sa du? Ingen? Nei men ser du på det.

     

    Det er mye mere pris verdt å ta en Phenom X4 istedenfor en Phenom X6 når du ikke har behov for de ekstra to kjernene.

     

    You getting me?

     

    Jeg forstår det, men x6 koster er bare et par hundrelapper mer. Selv om ingen spill krever 6 kjerner så betyr det ikke at 4 er bedre? Da er det vel det samme hva jeg kjøper da.

  5. Her ble det mye frem og tilbake, men jeg forstår det slik at denne pcen vil kjøre battlefield og de nyeste spill på full grafikk uten store problemer. x4 phenom er uansett uaktuelt, det blir AMD Phenom II X6 1100T.. Takk for svar :)

     

    Sier bare att du kan få en bedre PC for pengene. Men nå er det jo ikke mine penger engang.

     

    Hva er det du egentlg mener jeg kan få bedre? Kjøpe Phenom x4 istedenfor x6? Ulogisk

  6. Jeg konfigurerte denne pcen: http://www.netshop.no/Avdelinger/Netshop-PC/Netshop-Free/NetShop-Free-AMD-PC-bygger-Konfigurer-din-egen-maskin-m-Win7-44592-p0000156229.aspx

     

    til dette:

     

    NetShop 3 års PC garanti

    Produksjon og testing av PC

    Antec Twelve Hundred Gamer Case

    Chieftec Super 750W CFT-750-14CS

    ASUS M4N98TD EVO, Socket-AM3

    AMD Phenom II X6 1100T Black Edt.

    Kingston HyperX 8 GB-kit DDR3 1600 MHz

    Western Digital 1 TB Green 3,5", SATA

    ASUS GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX CUDA

    ASUS GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX CUDA

    Sony DVD-brenner AD-5280S intern

     

     

    Hvor bra er denne pcen til gaming? vil jeg kunne kjøre alle de nyeste spill som bf3 på ultra?

  7. Planen var å kjøpe denne PCen http://www.komplett.no/k/ci.aspx?sku=10484

    Når jeg tok vekk tastatur, mus og OS ble den kr 10.000,- men nå har denne prisen steget. Jeg kontaktet komplett og tydeligvis er det pga flom situasjonen i Thailand som har rammet harddisk industrien kraftig, og dobblet prisen.

     

    Jeg har desverre ikke råd til å kjøpe denne pcen for det den koster nå, selv om det bare er 1300,- kr mer.. Jeg trenger litt hjelp til å finne/bygge en pc som er MINST like bra..

     

    Må kunne kjøre de nyeste spill full grafikk uten problemer.

  8. Hei!

     

    Nå skal en fattig student endelig investere i en ny PC som hovedsakelig vil bli brukt til gaming, helst med full grafikk. Jeg har sett litt på PCer fra komplett og synes denne var en veldig ok pris og specs. http://www.komplett.no/k/ci.aspx?sku=10484

     

    Nå har jeg ikke sånn veldig peiling på hardware og lurer derfor på hvor bra denne pcen egentlig er? Kan den kjøre de nyeste spillene på full grafikk?

     

    Jeg har lest litt på forumet og jeg ser de fleste anbefaller å konfigurere pc delene selv, men jeg synes dette ser veldig greit ut jeg? Burde jeg gjøre noen endringer eller er den OK slik de har sett den opp til mitt bruk? Jeg vil helst ikke bruke mer enn 10.000 kr (som den vil koste når jeg ikke kjøper med mus/tastatur/os)

     

    Takk for hjelp! :)

×
×
  • Opprett ny...