Jump to content

denNorske

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by denNorske


 1. Okay, heisann lesere!

   

  Jeg er en gutt på 19 år, heterofil, og jeg har akkurat fullført videregående skole hvor jeg bor.

   

  Rundt juletider, så hadde avgangskullet på skolen min (altså det kullet jeg var i) en russerevy, der det var en 34 år gammel mann som veiledet oss.

  Jeg hadde selvfølgelig en veldig spesiell rolle der jeg skulle tverke og stå lettkledd foran publikum, samtidig som jeg skulle synge "wrecking ball" med tekster på nordnorsk dialekt. Revyen ble rimelig bra, og jeg hadde det veldig gøy.

   

  Etterhvert nå, for en måneds tid siden, begynte han her veilederen å ta kontakt med meg. Han var hyggelig og alt sånt, og vi snakket litt om russerevyen.

  Men nå har han begynt å legge an på meg. Han gir tydelige signaler om at han er interessert i meg på mange måter, og han vil at vi skal treffes mer og bli bedre kjent. Dette ønsker jeg ikke, og jeg prøver å bruke en metode der jeg snakker mye om jenter jeg liker osv, men han tar ikke hintet. Det begynner å bli ubehagelig, selv om jeg faktisk sa det rett ut til han en dag jeg var i dårlig humør.

   

  Nå vil jeg bli kvitt han fra livet mitt. Han bor ikke langt unna og jeg liker ham ikke. HVA Skal jeg ta å gjøre?? Noen gode tips?

   

  Jeg føler meg ikke helt trygg, selv om det ikke er gått så langt enda.


 2. Hei folkens;

   

  Jeg har Tysk III, og jeg sliter enormt med å få til noe. Jeg mister mer og mer motivasjon, og jeg får bare lyst til å gi opp. Det er tross alt snart eksamen (kanskje).

   

  Men angående vitnemål på videregående (VG3, studiespesialiserende m/realfag), må jeg bestå i tysk III selv om jeg har hatt Tysk II tidligere?

   

  Eller kan jeg droppe Tysk III, og fortsatt få vitnemålet?

   

  Ugh

  Hilsen en lei skoleelev


 3. Hei der!

   

  Jeg har lest litt på kravene til et passbilde, og tenker å gjøre dette selv, uten problemer. Har en mamma som er fotograf, og hun sier det ikke er noe problem.

   

  https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/Vedlegg_63.pdf

   

  Der står kravene.

   

  Men når man skal printe ut disse bildene, ca. 35 x 45 mm hver, MÅ man bruke fotopapir for dette?

   

  Vi har ikke fotopapir, bare vanlige ark desverre. Funker vanlige dokument-ark / skriver-ark for dette, eller må det være stivt fotopapir?

   

  ~Simen


 4. Kyssa litt med en gammel bekjent som jeg møter i ny og ne i hjembyen min, vi har bare vært venner helt til nå, platonisk. Er hjemme for sommeren nå, men bor jo egentlig Oslo.

   

  Hun har flyttet hjem igjen til hjembyen vår. Vi har lagt planer for at hun skal komme over imorgen, for en litt sånn casual treff. Jeg er usikker på hva hun vil, i lengden.

   

  Jeg personlig er ikke ute etter noe altfor seriøst, ihvertfall ikke starten, er mer typen som ser hvordan det går og heller ta det derfra. Hvis det skulle klikke helt, så hvorfor ikke, men det gjenstår jo å se. Kan jo hende hun ikke syns det passer.

   

  Så.. jeg har to problemer her, hun er eksen til en av mine bestevenner, de var sammen på VGS. Så det er en stund siden, men hun fortalte meg at de visst har noe på gang igjen eller begynt å styre litt igjen. Andre problemet mitt, er at jeg som sagt er ikke ute etter noe super seriøst til å starte med, men vil heller ta det et steg av gangen og se hva som skjer. Så spørsmålet mitt er, bør jeg bryte det av etter det første treffet vårt pågrunn av det med bestekameraten min og hvis ikke når bør jeg dra frem spørsmålet om hva hun er ute etter i lengden?

   

  Er litt usikker her!

   

  Anonym poster: db492e0f0dc0dc7f8e2107d198831eae Anonym poster: db492e0f0dc0dc7f8e2107d198831eae

  Vær åpen ovenfor den kompisen din, om du klarer det. Det kan være et viktig trekk, og vis at du tenker slik. Det står respekt av slikt.

  Vel, om du ikke vil ha noe superseriøst i starten, skal du ikke bekymre deg. Er hun veldig pågående, må du ta å føle litt på om det er verdt å gå inn i noe seriøst forhold, eller evt. skåne kameraten din.

  Er vel det meste jeg kan si, vanskelig ut fra situasjon til situasjon.


 5. No problem. :) Jo, akkurat der så er det DU som må vise hva du selv er ute etter. Ønsker du mer, ikke hold tilbake og vis dine intensjoner. Kroppsspråket taler mye for seg. Hvis det skjer noe fysisk, skjønner du lett hvordan hun reagerer. Hvis hun ikke stopper deg eller sier fra, da er lyset grønt, kamerat. ;)

  Takk igjen :) Vel, jeg ble invitert av henne da ut på Kino sammen med 2 av hennes beste veninner, og vi satt samme under kinoen. Jeg gjorde ihvertfall noe kleint da, der jeg spurte hun om vi skulle holde hender. Syns det var flaut å liksom spørre om det, men vi gjorde det nå ihvertfall, og strøk hverandre med tomlene. (faktisk noe av det lengste jeg har gått når det gjelder jenter og slikt)

  Uansett, jeg er usikker, men skal vel finne ut av det på en eller annen måte jeg.

  Syns du har gode svar ;)


 6. Noen jenter er bare slik, de venter heller på oppmerksomhet/kontakt enn å ta initiativ selv. Skjønt, dere har ikke kjent hverandre så lenge enda, så kan hende hun har vært opptatt bare og som du nevner, kanskje ikke forhaste med ting. Beste og letteste er nok å bare prate med henne om det. En-sidig vennskap funker ikke og det burde du gjøre klart med en gang.

   

  Har vært og er i slike vennskap og det er frustrerende til tider ja. Min nåværende har vart i 2 år, og hennes initiativer har vært et finger-antall ganger. I det siste har det blitt verre, så er også på tide å ta tak i ting her borte. At hun er så tiltrekkende gjøre ikke saken bedre heller.

   

  Men ja, dere ordner det sikkert. :)

  Joda, skal nok få det til :) Det er jo sant egentlig, vi er jo i eksamens-tida vi begge snart, så... Men takk for tipsa, skal nok huske ;)

   

  Men hvordan kan man egentlig lettest finne ut om interessen går begge veier? Jeg kan jo godt ha misforstått henne ved å være pågående, etc. Det er jo litt kjipt visst vi plutselig sitter å holder hender, også er hun egentlig bare ute etter et vennskap? haha, du skjønner ;)


 7. Øyenbrynene mine synes knapt, og tennene mine ser ut som et uvær. Det er godt å ha lagt en plan for å gjøre fremtiden bedre. Anonym poster: f18baac0e777456637f138b9426acbc1

  Vel, utseende er ikke det som teller mest i et forhold når alt kommer til alt. Men ikke vær slurvete ville nå jeg ha sagt. Du er som du er :) Men om du ikke har selvtillit, så kommer du ikke langt. Vær bare den du er, åpen og ærlig og ting vil gå bra i det lange løp, skal du se.

   

  Uansett, jeg har et spørsmål:

  Jeg har begynt å henge med ei jente som går i klassen under meg, (1. VGS), og vi er blitt ganske godt kjent med hverandre. Greia er den, det er liksom alltid jeg som tar kontakt med henne. Jeg sender henne meldinger (de gangene vi i det hele tatt chatter eller sender SMS), og jeg har liksom aldri opplevd at hun har tatt kontakt med meg. Det er litt frustrerende egentlig.

   

  Jeg kjenner henne som sjenert, og veldig høfflig og grei. Og vi ler og har det gøy når vi er sammen. Jeg er litt mer den sportye typen, som er aktiv i sport og sosialt og slikt, men jeg ser ikke på det at vi er så forskjellige som ei hindring for å få noe ut av vennskapet vårt. Vi har kjent hverandre i snart 1 måned, og hun har enda ikke liksom tatt kontakt. Og jeg er redd for å bli sånn "masete" eller irriterende der jeg alltid tar kontakt, jeg alltid spør om hvordan ting gikk på arrangementer og slikt, uten problemer..

   

  Er det noen enkle tips jeg kan få, som kan hjelpe på, eller er det bare at hun kankje liker å ta ting sakte?


 8. Jeg tror hun ser et partner potensiale i deg, men hvis hun spør om dere vil være fuckfriends så regner jeg med at hun ikke ønsker å ha et seriøst forhold akkurat nå. Eller så tok hun avslaget ditt som at du ikke ønsker noe seriøst og vil derfor kapre deg ved å først være fuckfriends, og så gå over til forelskelse. Det er vanskelig å si, for jenter er helt umulig å forstå seg på. Og jeg er jente selv...

  Kan bli veldig forvirrende i blant ja, og dere jenter, uh oh. Dere er vanskelige å forstå ;)

  Uansett, jeg ville ha prøvd meg frem i en slik situasjon. Det er verdt å ta sjanser, istedenfor å aldri prøve. Da kan man gå glipp av ting :)


 9. Problemet ville vært løst dersom alle bare sluttet å svare BadCat og postene hans. Da ville han forhåpentligvis miste interessen av å poste etter ei stund.

   

  Sånn ellers er jeg lykkelig i et forhold, for å holde ting ontopic. Snart ett år og seks måneder i lag. Mitt andre forhold, etter det første som varte i fire år tok slutt. Lurer på om dette er for livet. Jeg håper det.

  Ah, blir misunnelig nå jeg x)

   

  Fint å høre at du trives i forholdet ditt, jeg blir glad på andres vegne ;)

  Jeg er muligens på tur å få meg ei skikkeli grei jenta snart, må bare ta dag for dag. Har sjeldent vorre borti forhold selv, men har på følelsen av hva som må til :)


 10. Nettopp, og det er noe jeg har forklart. Det hjalp noe, men hun er ikke akkurat glad.

  Om ikke hun kan respektere dine interesser er det noe mellom dere som må fikses.

   

  Skal ikke være slik at hun skal gå rundt å bestemme nøyaktig hva du skal gjøre? Ikke vær engstelig for å ta det opp med henne igjen, og fortell at slik kan det ikke være.

   

  Om du feiler da, bare finn på noe med denne veninna. Men, først og fremst er det du som står ansvarlig om det skjer noe, så vær sikker på avgjørelsen din. Du kjenner disse bedre enn meg ihvertfall, så kjør på.


 11. Sorry folkens, jeg startet denne diskusjonen, ja. Men hør, vi kan ikke fortsette å poste om dette inne her. Så, BadCat; jeg sa aldri at du skulle komme deg vekk. Tråden er her for en god grunn som sagt, og visst du ikke har noe du kan hjelpe med i de ulike situasjonene, så ikke svar. Vis respekt for alle, og du eier ikke tråden, gjør du vel?

   

  Takk, nå tilbake til temaet. Jenter! (eller gutter).


 12. Er så jævlig lei. Har spurt ei ut endel ganger, vi har gjort forskjellig, shopping, filmkvelder osv... Men vet ikke hvordan jeg får vist jeg vil ha noe mer, eller evt om hun også vil det? Ja jeg vet friendzone å slikt dritt er en fare.

  Har fått en veldig god tone sammen med denne jenta.

   

  Vet ikke hva mer jeg kan gjøre, vet ikke om det er lurt å si noe til henne heller, er redd det bare blir awkward stemning mellom oss.

  Blir bare sittende å tenke på dette hele tida! Anonym poster: 378bc860107574ba5ae93f0a297d4434

  Det samme har skjedd med meg de siste dagene. Jeg inviterer eller blir invitert ut, og hun jeg liker, har alltid med seg ut ei venninne. Det irriterer meg litt, samtidig som jeg tenker; det gjør vel ingenting. Man må vel ta noen sjanser og faktisk vise at man er interessert Greia er den, en gang må det frem, og om det ikke kommer frem, kan du bli friendzoned. Uansett hvor akward det blir om du faktisk "spør" om å holde handa under en kino, så viser du faktisk at du er interessert. om hun ikke godtar det, så kan det faktisk tyde på at dere bare vil være venner, men ikke gi opp.

   

  Liksom, gjør noe, ikke gå rundt å vent på det.


 13. Det har ikke vært et problem, vi er blitt veldig nær og har ikke opplevd at det har vært kleint eller noe slikt etterpå. :)

   

  Men hva bør jeg gjøre videre? Ut fra de meldingene er det vel neppe tvil om at det er noe som brygger? Bør jeg spørre henne om det er noe mellom oss, eller bør jeg gjøre noe annet? Anonym poster: 8a9082f7c0fd09bd9ed32829a9779fb0

  Det er et godt tegn. Men ikke gå i vennefella heller. Vær litt som jeg sa, flirty, ikke spør rett ut om det ikke er behov.

 14. Har kommet veldig godt overens med ei jente jeg har mye til felles med, og blitt veldig forelska. Vært veldig usikker på om hun føler det samme om meg, hun er veldig indirekte av seg.

   

  Noen netter har vi tekstet hverandre og tonen har vært litt småfrekk, på en litt uskyldig måte, av typen hva vi har på oss når vi ligger i senga. For eksempel sa jeg at jeg skulle sove uten bokser, og hun spurte om jeg satt der og forventet frekk chatting, så var det noen smilyer her og der og jeg skrev at hun skyldte meg en frekk chat, etterfulgt av at jeg tulla, mens hun svarte litt artig med at hun trodde jeg mente det og at jeg virkelig går glipp av noe!

   

  Om tidligere tegn har vært mer usikre, skjønner jeg ingenting dersom dette ikke betyr noe! Er som sagt forelska, tenker ikke helt klart og er redd for å gjøre feil. Det blir antagelig jeg som må ta initiativ. Burde jeg spørre henne om det er noe på gang, eller skal jeg gjøre noe annet? Prøve å gi henne et kyss på kinnet? Jeg har ingen erfaring med kjærester, vet ikke hva ei jente ville satt pris på. :pAnonym poster: 8a9082f7c0fd09bd9ed32829a9779fb0 Anonym poster: 8a9082f7c0fd09bd9ed32829a9779fb0

  I hvert fall ikke gjør ting via chat! Skriver dere masse hjerter, eller mange kleine ting på nett, ender dere tause opp når dere møtes. Ja, ta å vær litt frampå, flirty og vis henne din beste side. Ikke minst vær deg selv!
×
×
 • Create New...