Gå til innhold

inamg

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inamg

  1. Kan noen si noe om den fleksible hovedbørste utgjør noen vesentlig forskjell når det gjelder å komme over dørstokker? Har sett litt på disse og bekymrer meg litt for mine noe høyere enn gjennomsnittlige dørstokker, men det kan vel hende jeg prøver med S5 først for heller å bytte til S6 om S5 ikke kommer over.

     

    Jeg kan bare snakke for S5, og denne kommer ikke over noe høydeforskjell på gulvet. Vi har en overgang fra gang til stue på 2cm ca, og denne tar S5 for å være en trapp og vil verken opp eller ned denne lille høydeforskjellen. Jeg må derfor ha S5 i stuen, og løfte den over til gangen hvis den skal ta gang og kjøkken. 

  2. Gammelt nytt?

    Jeg kan ikke snakke for alle plattformer, men på min Samsung Smart-Tv har jeg hatt Netflix appen, og helt siden vi kjøpte TVen for litt over et år siden har jeg hatt tommel opp/ned varianten istedenfor stjernene.

    Likte den gamle løsningen bedre, da jeg fikk nyansert vurderingen min mye bedre på den måten. Det er vanskelig å vite hva Netflix kommer til å utelukke dersom jeg velger å gi tommel ned, og derfor gir jeg tommel opp til de jeg liker, og velger å ikke vurdere de jeg ikke liker.

    Konklusjonen er at det blir ikke like gode forslag lenger, med den nye løsningen.

    • Liker 4
  3. En meget reflektert og velformulert artikkel. Jeg er enig i mange av synspunktene dine, og er selv tilhenger av trådløst utstyr med hensyn til praktiske løsninger. Kvaliteten på lyden som leveres er som oftest god nok for min del, selv med normal Tidal strømming og trådløse headset i en middels prisklasse.

    Samtidig er jeg enig med kommentaren nedenfor her om at Apple på sin egen måte ikke tvinger brukerne over på trådløse løsninger, men heller tvinger dem over på sine egne løsninger (aka lightning headset). Og legger man til at knappene på headset ikke lenger fungerer med den nye overgangen fra lightning til minijack, kan jeg ikke skryte særlig av løsningen de har valgt.

    Men helt klart, trådløst har kommet for å bli, og jeg benytter meg stort sett ikke av kablede løsninger lenger der et trådløst alternativ eksisterer.

  4. Takk for svar, det høres vel rimelig ut at det kan være noe slikt ja. Er virkelig ubehagelig, og etter hvert som de blir større i navlen tør jeg ikke vise magen bar foran folk i frykt for at det skal sees. Lurer på om det finnes noen måte å bli kvitt det på. Det i navlen blør og væsker mye for tiden.

  5. Hei.

     

    Jeg skal selvfølgelig oppsøke lege om dette dersom det ikke gir seg, men før det ønsker jeg å høre fra andre hva de mener det kan være.

     

    Jeg har hatt en tendens til å rense navlen, og pga dette sprakk sidene litt, og det har nå vokst ut veldig stygge kjøttutvekster her. Det er ikke synlig til vanlig, kun hvis jeg "dytter" den ut (innovernavle), men det er veldig ubehagelig og det væsker ofte og er rødlig rundt navlen.

     

    Jeg tenkte ikke så mye over det før de ble nokså store, og nå har jeg oppdaget noe av det samme i underlivet. Det er meget ubehagelig og ser ikke akkurat fint ut. I underlivet er det ikke så stort, men de er litt hvite og veldig sensitive (altså ikke skorper eller noe slikt, mye nerver i dem).

     

    Spørsmålet mitt blir vel da, er det bare villkjøtt (eller noe) som kommer av infeksjon i sår, eller kan det være mer enn som så?

    Og, er det noe man kan gjøre for å fjerne disse da det verken ser pent ut eller er behagelig. Til tider svir det en del også dersom man er nær det.

     

    Takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...