Gå til innhold

Metaldude

Medlemmer
  • Innlegg

    637
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Metaldude

  1. Grunnen til at det er lite politi er fordi de skal spare penger

    Kutter de ned på politikere kan de spare mye mer penger

     

    Knapt halvparten av de som tar politiutdannelse får jobb etter fullført skole, så det er mange som er utdannet politi som jobber som noe annet, kun fordi de ikke har penger til å ansette flere

     

    Så har vi reformen som pågår, hvor kommuner/tettsteder før hadde lensmann og kort utrykningstid, må nå vente i flere timer på politi

     

    Det er helt fantastisk hvor mye du vet. Se på meg som en amøbe som ikke følger med på dagens nyheter. Hvor henter du faktaene dine fra?

  2. Jeg stemte ikke ved valget, så jeg vet jo ingenting lol.

     

    Har du råd til å drekke bort masse spenn på lørdagen din, så har du ingenting å klage på. Hva med de som ikke er fyllesjuke og er virketrange også på søndager og trenger ikke fri? Herre min hatt, det er mange fattige i Norge som vil jobbe.

     

    Du undervurderer deg selv. At du ikke stemte ved valget betyr ikke at du vet noe. 

    Jeg sier ikke at jeg har råd til å drikke vekk lørdagen min, dine ord, men tanken på å ha fri søndagen når jeg jobber tidlig lørdag betyr absolutt mye. Ja, hva med de som ikke er fyllesyke? Absolutt noen som vil. Men vil de dekke alle butikkene som er i Norge? Det tror jeg ikke. Kanskje i storbyene hvor det er mange mennesker. Kjedene må følge på uansett om det er småby eller storby. Det er småbyene det går utover.

    • Liker 1
  3. Hei.

    Slitter mere å mere nå om dagen å vet snart ikke hva jeg skall gjøre. Føles som om livet bare har blitt et evig mas med forlite søvn kjefting smelling å dårlige følelser.

     

    For snart et halv års tid siden komm verdens vakreste presang og tingen jeg elsker mest over alt på jord til verden. Men med det fulgte også en ny hverdag. 

    Du syntes nok synd på deg selv, men var det ikke dette du ville? Det kom vel ikke som en overraskelse? Ja, det er mye ansvar, men det er et ansvar dere deler.

  4. Angående drosjesjåfører, så får de holde på sånn fordi vi ikke har nok politi i Norge

     

    Legg ned politiske partier, spark politikere, få mer politi i gatene

     

    Jeg møter Ambulanser nesten hver dag, men politiet ser jeg kanskje noen ganger i måneden

    Ser faktisk brannbiler, som ikke er på utrykning, oftere enn jeg ser politibiler/politi

     

    Drosjesåfører får holde på som de vil fordi vi ikke har nok politi? Hva i universets navn mener du?

     

    Å legge ned politiske partier og sparke politikere betyr vel ikke at vi får mer politi i gatene? Skal politikerne bli politi? 

    At du ser flere ambulanser (med stor A, ifølge deg) hva betyr det?

    Du ser også flere brannbiler enn du ser politibiler. Bor du nærmere en brannstasjon enn du gjør en politistasjon?

  5. Jeg er en av de som gjerne vil ha søndagsåpne butikker. Jeg stemte ikke ved valget, så da har jeg vel ikke noe å si. Men dem "lovte" dette for seks år siden og har enda ikke klart det, hvor vanskelig kan det være? Det er mange som godt vil jobbe og tjene overtidslønn. Det er mange som gjerne vil kunne kjøpe litt mat eller klær på en søndag, eller bare stikke innom for å se seg rundt.

     

    Jeg skylder ikke på de kristne, men dette burde være enklere enn å bygge og rive bomringer i hytt og pine.

     

    Meg selv for 5 år siden sa det samme som deg. Dette var før jeg startet å jobbe i butikk. 

     

    Ikke tro at det er mange som står i kø for å jobbe på en søndag. Nesten ingen vil det. Det å ha fri denne dagen betyr ekstremt mye. Jeg jobber turnus. Jeg har 60% stilling. Fast. Jeg jobber ca. 110% med ringevakter. Annenhver lørdag. Uansett. Mer hvis behov. Seint og tidlig. Søndag er alltid fri. Når du jobber turnus er det vanskelig å lage avtaler med andre. Det må stemme med uken du jobber. Tidlig lørdag betyr ut på byn og fri søndag, alltid. 

    Hvis du, som uviten, gjerne vil ha søndagsåpent så må dette være uten fysisk personale i butikken. 

    • Liker 2
  6. Dette er et spørsmål jeg har fundert over en stund:

     

    Hvorfor har folk så sterke reaksjoner på mennesker som sier de ikke vil ha barn?

     

    Det er tydeligvis noe som fremmer sinne, frustrasjon, hat, nedlatenhet og verre til.

    Hva er det ved dette som fyrer folk sånn opp? 

    Hvorfor reagerer folk sånn så voldsomt på dette? 

     

    Virker som et vanlig argument er at vedkommende ser på dette valget som meget egoistisk.

    Hvordan er det egoistisk? Er det ikke nok barn her i verden som enten ikke har et godt liv eller ikke har noen forsørgere i det hele tatt? 

     

    Man velger da vitterlig å få barn for ens egen skyld?

     

    Hva er meningen med livet?

    For mange er det å bringe livet videre. Å forplante seg. 

    Når du sier at du ikke vil ha barn, så vil det så klart vekke oppsikt

     

    Disse menneskene (som får barn) ofrer også veldig mye av fritiden sin, kanskje jobb også, for å tilfredsstille sin mening med livet.

     

    "Å få barn er det beste som har skjedd meg. Du vet ikke hva du egentlig ønsker før du får barn."

    Dette er et vanlig argument fra mennesker som får barn uten at de selv ønsket det. Barnet var ikke planlagt, de fikk et barn allikevel, beholdt det, og nå er de plutselig de lykkeligste menneskene på denne jord. 

    Så klart skjer det noe med deg når du får barn. Det skjer en tilknytning. Det er sanser og følelser.

     

    Du spør hvorfor de reagerer.

    De reagerer fordi de selv har gitt etter for presset fra familie, de har gitt bort fritiden sin. "Hvordan våger du å være lykkelig? Tenk på hva jeg har ofret!"

     

    De reagerer fordi du ikke bryr deg om deres mening med livet.

    Mennesker bryr seg om alt. Ikke bry deg.

     

    • Liker 1
  7. For meg gjør NoFap underverker. Men fapping kan også gjøre underverker. Man får en dopamin-release som er ganske avslappende og hjelper mot stress, fra et subjektivt standpunkt. Men jeg merker også at jeg blir litt nedsløvet og ufokusert. NoFap hjelper også for min del for motivasjon og impulskontroll (selvdisiplin). Det å være sprengkåt og si til seg selv bestemt: "jeg skal ikke runke" er vanskelig og gir deg trening i selvdisiplin. Dette kan høres sprøtt ut, men før du har prøvd det bør du ikke uttale deg. Du lærer mye av å gå et par måneder uten fapping. :yes:

    Som å høre på en VitaePro-reklame.

    http://www.vitaepro.no/kundehistorier/

  8. Hei.

    Jeg skjønner meg bare ikke på kristne mennesker. Hvorfor tror dere?!

    Veldig mange kristne er hjernevasket fra barndommen. De har blitt skremt til å tro på Helvete. Der skal de brenne og tortureres i evig tid hvis de ikke tror eller bryter de ti bud. Hvorfor ikke tro hvis dette er alternativet?

     

    Det er bevist at religiøse mennesker er dummere enn ikke-troende

    Pascals veddemål?

     

     

    Det går bare ikke an å gå på vannet!

    Nå gikk vel Jesus på is, altså frossent vann.

     

    Dere har ikke bevis på at Gud finnes!

    Urgamle skrifter og sagn er ikke gode beviser nok, nei.

     

    Det finnes flere religioner. De fleste tror IKKE på det samme. Hvem faen har rett?! (Ingen har rett, men alle er jo sikker på at sin religion er "sann")

    "I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." - Stephen F. Roberts

    • Liker 1
  9. Ok, syklister er ikke de værste i veien lenger her. Møtte på en mann som løp i veien her nettopp! 2feltsvei med fortau på begge sider og begge fortauene var tomme!

    Det begynte så smått med syklister i veien. Mange satt foten ned, men de fortsatte å forpeste veien uten at noe skjedde. Nå er det helt vanlig med syklister.

    Løpistene kommer nå inn på banen. Ja, det er noen irriterende tider i vente. Kanskje tilogmed syklistene vil irritere seg. Bare gudene vet.

    • Liker 1
  10. http://www.smaalenene.no/nyheter/article7088279.ece

    Etter et par uker satte jenta seg på bussen og reiste til Askim. Hun ville treffe sin nettkjæreste. Hun var på jakt etter kjærlighet, respekt og støtte. 14-åringen ble plukket opp på bussholdeplassen og kjørt til en bolig i Askim. Sex ble et tema med en gang. Han ville. Hun ville ikke. Til slutt ga jenta etter for presset. De hadde samleie.

    Litt senere kom det en kompis. Han fortalte at han hadde mafiakontakter og skulle bombe hele hjemstedet til jenta om de ikke hadde sex. Så tok det ikke lang tid før det kom en tredjemann. Ei seng ble flyttet ned i stua. I perioder drev alle tre på med jenta samtidig. De byttet på med å ha samleie med henne. Hun var 14, mens guttene var 21, 19 og 18 år.

     

     

    De unge mennene er nå dømt for grov utnyttelse av jenta. To fikk fengsel i ett år og ni måneder. Tredjemann fikk ett år og seks måneder.

     

    Under 2 års fengsel for å voldta en jentunge på 14 år i et døgn?!

     

    De tiltalte sa i retten at de var sikre på at jenta var eldre enn 14 år. Hun hadde også oppført seg som om hun var eldre.

     

    Åja. Men da er det jo fritt frem da. De trodde jo at hun var over 16.

  11. Har et STORT problem.

    Her om dagen sluttet noen av tastene mine å fungere..Ctrl-windows knappen og Alt.. De vil rett og slett ikke reagere.

    Når jeg restarter pc'en vil ingen knapper fungere untatt (e) men det blir til en (€). pluss noen tall som blir til {[]}... Hvis jeg da restarter igjen og trykker vilt på tastaturet fungerer det plutselig igjen. Alt unntatt Ctrl-windows knappen og Alt.

    Er det noen som har noe peiling på dette.. er desperat! Har prøvd systemgjennoppretting fra flere dager tilbake men det vil ikke fungere.

     

     

    http://blogs.msdn.com/b/kvosters/archive/2013/02/19/quick-fix-windows-8-keyboard-stopped-working.aspx

    So when you are in the situation of your keyboard no longer working in Windows 8, press a key for a long time and see if it comes up. If it does, that it is probably the filter keys. To go to the settings, press windows key for a long time (filter keys is on) till you get the metro menu if you aren't there yet, press f for a long time, press i for a long time... (you get what the other actions are...) until you have put in Filter Keys in your search window. Click on Settings, Ignore Repeated Key Strokes using Filter Keys and untick Turn on Filter Keys

     

    Googlet: windows 8 keyboard failure

     

    Se om dette hjelper.

    • Liker 1
  12. Tvang er en siste utvei, de har allerede spurt(husker vel pandaen?). Å ikke si noe fungerte ikke, å spørre fungerte ikke, donasjoner har tydeligvis ikke kommet inn når de ikke har spurt(noe Wikipedia regelmessig gjør).

    Hva mener du er løsningen når å spørre ikke fungerer og å gjøre ingenting ikke fungerer...

    Jeg visste ikke at penge-problemet deres var så stort. Hvis dere hadde skrevet en liten artikkel der dere hadde forklart oss at dere slet, men fortsatt latt de som ikke vil betale til siden deres fortsette å bruke adblock så ville nok flere ha gitt.

     

     

×
×
  • Opprett ny...