Gå til innhold

SVK

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SVK

  1. Det går ikke an å kjøpe billettløst uten å ha aktiv oblat, men jeg kom meg heldigvis inn likevel. Circke Takes the Square er forresten det fetest bandet som har vært på Samfundet på flere år.

     

    Nesten litt komisk å ha tidenes line-up i Klubben på en onsdag.

     

    Konge konsert, men kjip tidspunkt. Ble drittrøtt underveis.

     

    Og litt skuffet over mangel på Kill the Switch, som er den feteste sangen de noengang har laget.

  2. Noen som kan fortelle litt om det å være med i ARK? Eller Under Dusken?

     

    Tjah, deler hybel med ARK, men kan ikke si meg helt sikkert hva de driver med. Det er vel forskjell mellom leder og funksjonær i ARK. Man har også en eksamen for å kunne få LA et eller annet tittel.

     

    Kort sagt så er det en sosial gjeng som leker med langbølgeradioer, har tilgang til verksted som også er grunnlag for andre elektroniske prosjekter, og tror også de har konkuranser om å kontakte andre radioamatører lengst unna. De jobber også diverse jobber på samfundet som garderobevakter og vakthjelp under arrangementer.

     

    Dette er fra informasjon jeg har fått gjennom særdeles berusete samtaler.

  3. Hva med fyren uten id-papirer som klikka på trikken nå nylig? Hvor mange flere slike synes multikulturalistene at er akseptabelt? Hvor mange slike tikkende bomber går løs i det norske samfunnet?

     

    Hva har han med Islam å gjøre?

     

     

    Politiet burde i grunn stoppe random innvandrere for sjekk slik at man får silt ut de som ikke har noe her å gjøre.. men det er vel i øynene på klovner som Gahr Støre og Lysbakken rasistisk og diskrimerende og ikke forenelig med "demokratiske verdier" og annet vrøvl.

     

    Så du vil mistenkeligjør en så bred gruppe mennesker som er innvandrere? Hvordan skal politiet peke ut hvem som er innvandrere? De som er mørke i huden? Kanskje snakker et annet språk enn norsk? Hvordan skal man finne ut hvem som ikke har noe å gjøre her? De som ikke har pass på seg til enhver tid?

     

     

    Med jevne mellomrom hadde det vært godt å lese at politiet hadde huket tak i noen og sendt dem på dør.. men de blir vel heller sendt til UDI for å få "blanke ark og farjestefter tel".

     

    Tror ikke politi har rett til å deportere folk.

  4. Eg finn ikkje mykje fascistisk i dette her.

     

    Nei, det har du rett i. Flere av DLFs bloggere tar også avstand fra fascismen.

     

    http://liberalistiskperspektiv.blogspot.com/2009/09/fascismen-pa-full-fremmars.html

     

    del_diablo deler nok den utbredte misforståelsen om at fascisme er det samme som kapitalisme.

     

    Trodde alle visste at fascisme er totalitær politikk. Man lærer jo om fascismens fremmarsj i italia i historietimen på videregående o_O. Hva det har med kapitalisme har jeg vanskelig å forstå, men folk liker å slenge begreper som fascist, kommunist og nazist i alle som er uenig med dem. Kan vel skape forvirring.

    • Liker 1
  5. Liker ikke retninga det går i. I BF2 var man typisk rank 9 selv med rundt 300 timer spilletid. Da betydde det faktisk noe å gå opp i rank, da var det noe du hadde jobba lenge for.

     

    Dummeste jeg har hørt. Hatet å måtte spille i hundrevis av timer for å få tilgang til våpen som var klart bedre enn vanilla. Egentlig så hater jeg å måtte unlocke våpen, men det er nå da min mening.

    • Liker 5
  6. Som overskriften sier :yes: Har meldt meg opp der. Vet ennå ikke helt om jeg skal gå der

     

    --Er det noen her som har gått emnestudier samfunnsvitenskap/emnestudier påå ntnu?

     

    --Hvordan er det der?; hvilke emner kan man melde seg opp på?; er det noe linjeforening attåt eller ikke?; generelt erfaringer derfra...

     

    Kan nevne det at jeg har tenkt å bruke det vårsemestret/emnestudiet på å ta forberedende emner/"små"emner før et påbegynt siving-studie til høst 12'..

     

    Går ikke på dragvoll men fiska opp litt info.

     

    Det er ingen linjeforening tilknyttet linjen ifølge google. Det nærmeste du kommer er Pareto, men det er knyttet de økonomiske linjene. Anbefaler å søke samfundet om du vil bli kjent med folk gjennom sosialt arbeid.

     

    Ellers finner du det infoet du trenger her: http://www.ntnu.no/svt/studier/studiehandbok

  7. AP var offer i terroraksjonen. Breivik angrep AUF, som er APs ungdomsorganisation. Motivasjonen var å hemme fremtidige ledere og medlemmer av partiet.

     

    Ser egentlig ikke noe grunn til å diskutere saken fremover. Alt annet blir bare forskjellig nyanser rundt meningsløst politisk drittslenging som jeg ser på som sløs av alles tid, og kilden til bortkasta energi i form av hat.

    • Liker 1
  8. Foreleser i økonomidelen av tekled nekter tydeligvis å legge ut brukbare notater fra pensum på it's lærning, og referer til hele boka som pensum. Den kan kun kjøpes ny, koster 800 spenn, og er elendig på de fleste måter. Kompendiet er relativt utdatert i forhold til pensum som er ny, og jeg var ikke noe særlig på forelesninger i faget, som er tydeligvis den eneste egentlig kilden for pensum.

     

    Så, noen tips til tekled? Økonomidelen vil være mest prevelant på eksamen, med kontrollspørsmål fra organisasjon og entrepenørskap. Bare å løse gamle eksamensoppgaver og håpe pensum er nogen lunde likt?

  9. For folk som irriterer seg over å hele tiden havne på lag med apekatter. Når man joiner en server, er det større sannsynlighet å havne på et tapende lag, spesielt på en nesten full server, siden folk som stikker midt i en kamp ofte gjør det fordi laget er dårlig. Derfor kan man ofte havne i en loop av slakt om man hele tiden prøver å finne ny servere med et bra lag.

     

    En løsning er selvsagt å samle noen kompetente venner og spille sammen med mic. To middelmådig stykk som samarbeider med mic er verdt minst 5 gode spillere som gjør hvert sitt. I tillegg blir spillet utrolig mye bedre.

     

    Om man ikke har venner tilgjengelig, hold ut på serveren og MAS frem en squad. Klag i squad chat, og vis at du har interesse av å vinne kampen ved hjelp av samarbeid. Om squadden er håpløs, finn en ny. Det skal mye til å finne en lag hvor det KUN er folk som enten aldri har spillt BF før, eller bare har lyst til å ligge i en busk med 3 kills iløpet av en hel kamp. Det er sikkert noen andre som leter etter kompetente spillere, men man må gi lyd! Feks kan du si i teamchat, "alle som vil være med i samla squad, join squad Hotel." eller noe sånt.

     

    Noen folk soser rundt kjører jeg bare fra dem, orker ikke at går så treigt.

     

    Prøv å kjør til dem først. Tar maks 20 sek, og du slipper at folk hater deg.

    • Liker 1
  10. God dag mine herrer. :)

    Skal snart få spilt BF3 i multiplayer og lyst til ranke ganske fort de første levlene, hva får man mest poeng av claasene?

     

    Hjelper ikke så mye å ranke fort opp i levler, når de viktigste unlockene er knyttet til de enkelte klasser. Anbefaler variere med alle klassene inntil du har unlocka basisutstyr som defrib (Assault), C4(Support), TUGS(Recon) og Stinger(Engineer). Burde ikke ta så grusomt lang tid.

  11. Til dere som går på NTNU. Hva vil dere si er forskjellen mellom Energi og Miljø og Ind.øk, når det kommer til lønn, innhold i faget, vanskelighetsgrad osv?

     

    Lønn er vanskelig å si, siden det kommer heeeelt ann på hvor man ender opp tilslutt. En av de positive tingene med å bli ingeniør er at man sjeldent vet helt hvor man dukker opp, uansett hvilken linke man velger. Nå har det seg at Ind.øk har rykte på seg å utdanne ledere, så i snitt skulle det ikke forundre meg om de opplever høyere lønn enn andre ferdig eksaminerte fra andre linjer.

     

    Vanskelighetsgrad er veldig subjektivt, og har ikke så mye å si de første årene siden alle linjer går innom de fleste samme basis fag innenfor matte, it, kjemi/elektronikk, introkurs og lignende. Det er derfor ikke så stress å skifte linje de første semesterne om du føler du har bommet litt utifra egne interesser.

     

    Innhold vet jeg ikke så mye om. Går ikke noen av linjene, bare kjenner folk som går begge.

×
×
  • Opprett ny...