Gå til innhold

merzbow

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av merzbow

  1. Dette semesteret har vi faget statistikk. Det er et veldig grunnleggende kurs der vi blir introdusert til faget. Til eksamen kan vi bruke alle hjelpemidler, det vil si at vi kan ta med fagbøker og mer.

     

    Pensum til faget er denne boka: Essentials of Statistics av Mario F. Triola. Den er svært vanskelig å finne fram i. Derfor lurte jeg på om noen hadde noen erfaringer med enklere bøker, der det går tydelig fram om hvilke formler man skal benytte for gitte problemstillinger osv.

     

    Takker for svar!

  2. Fikk lånt meg en account av en kompis nå. Jeg benytter meg ikke av VPN. Kan jeg nå spille singeplayer så fort spillet er ferdig nedlastet? Det er standard forhåndsbestilling fra origin vi snakker om (selv venter jeg på hardcopy fra elkjøp)

    Spillets releasedato for Norge Europa (untatt England) er 27/10. Det gjelder både singelplayer og multiplayer.

     

    Ved å bruke VPN/proxyløsningen kan du lure aktiveringsprogrammet til å tro at du bor i Asia og derved låses spillet opp for både sp/mp.

     

    Takker for svar. Han hadde selvfølgelig allerede gjort dette, så det ordner seg. Må si at jeg er imponert over nedlastnings farta på origin. 3.2 mbit? Jeg har jo bare 1.2 effektive :D

  3. Jeg har et spørsmål nå som dere er innom dette med SSD + SRT. Hvilken 64GB SSD er å anbefale til denne bruken?

     

    Jeg hadde tenkt å gå for en OCZ Agility 3. Men etter litt lesing fant jeg ut at den har enda problemer med Firmwaren, også etter oppdateringen som skulle fikse dette.

     

    Er muligens Crucial M4 da et godt valg? Jeg er jo selvfølgelig interessert i ytelse, men stabilitet kommer langt før noen par millisekunder for min del.

     

    Den skal cache en 2TB WD Black.

  4. Dette er egentlig et litt vanskelig spørsmål å svare på, det blir egentlig ren spekulasjon. Men er det sannsynlig at vi vil se et GTX 580 (uavhengig av leverandør) under 3000,- før 27 denne måneden? Jeg tenker selvfølgelig spesielt på BF3 lanseringen.

     

    Om dette er sannsynlig så tror jeg det kan være verdt å vente med å kjøpe inn nytt skjermkort for min del. Takker for svar :)

     

    Edit: https://prisguiden.no/produkt/pny-geforce-gtx-580-1536mb-146646/prishistorikk

     

    Ser forsåvidt at prisene har vært rimelige stabile de siste ukene, det er vel mer eller mindre liten kjangs å gjøre en god deal på et gtx 580 før BF3 regner jeg med..

×
×
  • Opprett ny...