Gå til innhold

Chelsea4ever

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chelsea4ever

  1. Ser at mange legger vekt på lønn, men jeg mener trivsel er definitivt det viktigste  :ph34r: Mange her legger også vekt på erfaring, det er ikke erfaringen, men arbeidsoppgaver du gjør til daglig som er viktig her i mine øyne  :)

     

    Stillingstittel: Teknisk prosjektleder
    Erfaring: 5 år

    Sektor: Privat stort konsulenthus (aldri byttet jobb)

    Alder: 30 år
    Sertifisering: Mange forskjellige
    Utdanning: Master i datateknologi
    Årsinntekt: 850 000 fastlønn og 150K bonus. (Ingen overtid)
    Goder: Det som alle IT selskaper tilbyr

  2. Da dere har bodd i England så antar jeg at han snakker engelsk. Man kommer ganske langt med det her i Norge, men selvfølgelig uten utdanning og kun arbeidserfaring innenfor et yrke han ikke vil jobbe med lenger, så vil det nok være vanskelig å få seg en "ok" jobb. Jeg tenker han kan prøve seg innenfor noe transport? lagermedarbeider? renhold? hotell resepsjonist?

  3. Noen som har gamle eksamener liggende for faget HLS0001? Har funnet H09, V09, V12 og H13, men kunne gjerne tenkt meg et par til.

     

    Jeg er forsatt på leseplassen min og har derfor ikke hele skolemappa mi her, men dette fant jeg liggende på eposten min.

     

    HLS0001 Høst2012

    https://www.dropbox.com/s/7qod8opoeesas1i/Eksamen%20h2012_del1.pdf

    https://www.dropbox.com/s/anoab3pdrj98ih4/Eksamen%20h2012_del2.pdf

     

    Jeg skal ha V2011 også. (Skal huske på å uploade dem når jeg kommer hjem)

    • Liker 1
  4. Hei! Jeg leter etter litt informasjon om det å søke stilling som studass, og hva som kreves for å få jobben. Noen tips?

     

    Hvis ikke, er det noen som har erfaring med å søke/være studass?

     

    Tenkte å søke som studass til matte 3 til høsten. Jevnt over har jeg nok ganske middelmådige karakterer, men greide å få en A på eksamen til jul (sammen med 71 andre, med 684 oppmøtte til eksamen).

     

    Har hørt at karakterer i andre fag også er veldig viktig for hvordan man blir vurdert som studass, samt om man har vært det før.

     

    Har jeg noen som helst sjans på en slik stilling?

     

    Det holder nok ikke med den karakteren (selv om det er en del av grunnlaget for å bli studass). De ser nok på antall studiepoeng man har produsert eventuelt klassetrinn, gjennomsnittkarakteren din for alle fagene (snittet ditt med andre ord) og karakterer fra relevante fag for det faget du har søkt :-)

  5. Hvordan har Schurrle gjort det på topp i år? Hvor mange kamper / mål?

     

    Schurrle har kun blitt brukt en gang på topp som midtspiss i år og da har det ikke blitt noe mål. Schurrle har vel vært den farligste av alle Chelsea spillerne når det gjelder skudd utenfor 16m, men det blir nok waste å bruke han som midtspiss pga han er ingen oppspillspunkt spiller som er typisk Chelsea/Mourinho spillestil. Han er en som løper mye og blir nok brukt som ving om han spiller

     

    3 Mål på 17 kamper i liga tror jeg :)

  6. Flanagan er ute hos Pool og.

     

    Tipper det blir noe sånn på Chelsea:

    Cech - Ivanovic, Terry, Cahill, Azp - Mikel, Lampard - Willian, Oscar, Hazard - Torres

    Der offensive spillere jobber også bakover. Helst ville jeg ha brukt:

    Cech - Ivanovic, Terry, Luiz, Azp - Mikel, Lampard - Schurrle, Mata, Hazard - Torres

  7. Her er de emnene jeg vet om:

     

    PSY2011 - Medienes publikum (15 studiepoeng)

    KULT2201 - IKT og kulturendring (15 studiepoeng)

    HLS0001 - Helsepsykologi og helsefremming (7,5 studiepoeng)

    MFEL1050 - Innføring i idrettsfysiologi (7,5 studiepoeng)

    MFEL1010 - Innføring i medisin for ikke-medisinere (7,5 studiepoeng)

     

     

    En jeg kjenner leste dagen før eksamen til et 15-p-fag og fikk A. Det var et fag innen media på dragboll

     

    Det er nok medienes publikum tipper jeg.

  8. Ja vel ja, virker fair nok det.

     

    Hvor vanlig er det egentlig å ta opp igjen emner ved Gløs? Som førsteårsstudent har jeg ikke helt fått tak i hvor viktig karakterer er for videre jobbmuligheter. Er det krise å ha et par D-er og eventuelt noen E-er?

     

    Jeg tror ikke karakteren har så mye å si de første 3 årene (pga mye av emnene er grunnfag), men det er enda viktigere å ha gode karakterer når man skal "spesialisere" i de ulike retningene som er de to siste årene. Det er nok viktigere å vise en kurve som går oppover :-) Jobb får man uansett når man er ferdig pga siv. ing utdanning er ettertraktet.

     

    Det er jo selvfølgelig noen som tar opp emner igjen. Jeg har selv tatt opp et par emner, men det er pga jeg er litt perfeksjonist :-)

  9. Så konten er bare for de som stryker altså? Hvilke muligheter har jeg dersom jeg ender opp med en E i et fag? Hvis jeg ikke kan melde meg opp til konten, kan jeg da avlegge ny eksamen neste semester, og la den nye karakteren telle? Eller finnes det noen andre muligheter?

    Konten er kun for de som stryker, eventuelt de som har gyldig frafall for eksamensdagen. Om du ender opp med en E, da har du faktisk ikke muligheten til å forbedre denne i konten samme skoleår, men må heller ta en ny eksamen det semesteret emnet går. Den beste av de to karakterene vil stå på karakterutskriften.

     

    Andre muligheter er å være syk, få en legeattest eventuelt ha to emner som går samme dag sånn at at du får flytte eksamen til konten :-)

    • Liker 1
  10. Du kan få mange tilbud gjennom studassystemet, men hvis du takker ja til et tilbud og du allerede har takket ja til et tidligere tilbud vil du miste den første jobben. Jeg presterte (for dette semesteret) å takke ja til tre studasstillinger hos IME, og da mistet jeg de to første.

     

    Undasstillinger går gjennom et annet system, ja, så du kan lett ha både undass- og studasstilling hos IME samme semester.

    Jepp, jeg er både undass og studass dette semesteret. Lurte egentlig når tilbudet for undass gis ut. I fjor fikk jeg en undass stilling rundt desember :) Tingen er at jeg er usikker om jeg har tid til både studass og undass dette semesteret pga mye av tiden vil nok gå på masteroppgaven :-) Kommer nok til å ta en av dem, ikke begge nå.

     

    Jeg presterte selv å takke ja til 3 studassstillinger hos IME for 2 år tilbake, men fikk kun den siste som du :)

     

     

    Føles ikke så bra å måtte ryke på en strategisk kont allerede første semester...

     

    Tror dette er veldig vanlig, selv om jeg har bare tatt en (strategisk) kont i løpet av mine 4 (snart fem år) på NTNU :-). Da hadde jeg 4 eksamener på 5 dager.

×
×
  • Opprett ny...