Gå til innhold

Galilee77

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Galilee77

  1. Jeg har hatt noe av de samme problemene, dvs. den lokale summetonen er sykt høy. Det heter vel kanskje ikke summetone, men den ringelyden som er i røret når man venter på at noen skal ta telefonen. Noen som vet hva den egentlig heter? Har forsøkt å søke på nettet men vet ikke hvilket uttrykk jeg skal bruke.

     

    Merkelig nok er det ikke på alle samtaler, det varierer med hvem jeg ringer til. Av den grunn har jeg tenkt at det kanskje er den eksterne summetonen som er høy, ikke den som min telefon lager. Den eksterne summetonen har jeg følelsen av at kan variere fra hvem jeg ringer til, noen har ikke noen summetone mens andre har en type lyd og andre en annen. Jeg vet ikke hvorfor telefonen kjører den ut på høytaleren, virker som det er den eksterne høytaleren på telefonen nesten.

     

    Har ikke hatt noe problemer med samtaler, men blir av og til brutt. Men det har jeg blitt med alle mine telefoner, så jeg skylder på Telenor :)

     

    Det med foreward i IE er et problem, men jeg tror du kan få opp siden ved å trykke på "Nylige", i menyen som popper opp nederst.

  2. Settings - Keyboard - Typing settings - Norwegian. Så får du opp en meny der. Har engelsk OS, ja.

     

    takk, men jeg finner ikke noen plass der jeg kan slå av ordlisten. Dit du henviste kan jeg bare slette ordene jeg har lagt inn.

     

    Under Tastatur, klikk på firkanten som heter "skriveinnstillinger"

    Så klikker du der det står Norsk - nesten øverst. Fjerner så øverste valg og evnt. andre valg.

     

    Er litt vanskelig å se at "Norsk" er en knapp man kan trykke på.

  3. Nå har jeg hatt min HTC Titan en ukes tid!

     

    Generelt er jeg veldig fornøyd med telefonen. Kjempebra hardware, fin skjerm og Windows Phone er en kul oppfriskende opplevelse etter å ha hatt Android et års tid. Den har også utrolig bra batterilevetid. Når jeg legger meg på kvelden har jeg 40 % igjen ca, min gamle Galaxy S var skrape tom når jeg skulle legge meg.

     

    Er et par ting jeg ikke er så fornøyd med.

     

    1. Mange Bing-tjenester virker ikke i Norge enda. F.eks. ikke mulig å søke i kartet! latterlig dårlig. Google maps finnes ikke for WP7, men annen software basert på Google maps er OK. Ikke kjempebra men OK. Savner skikkelig google maps.

     

    2. Amazon Kindle har en kjempefin app for Windows Phone, men den er selvfølgelig ikke tilgjengelig i Norge. Dette til tross for at Iphone og Android appen til Kindle er tilgjengelig. Wazz up?

     

    Og så har selvfølgelig ikke Wimp fått ut fingern enda, til tross for å ha skrytt av at de skal komme med en app når Windows Phone ble lansert i Norge.

     

    Og til slutt en rar ting som kanskje noen kan hjelpe meg med:

    Dere vet, når man ringer noen så hører man at det ringer inne i telefonen. Altså det ringer hos den andre (sånn langt borte), og så ringer det lokalt. Annenhver gang helt til den andre tar av røret. Problemet er at den ringelyden som er lokalt er kjempehøy! Når jeg ringer noen så kan jeg nesten ikke ha øret borti telefonen før den andre har svart, det er vanvittig høyt. Det rare er at når jeg ringer søstra mi så er det lavere ringelyd i telefonen. Merkelig...

×
×
  • Opprett ny...