Gå til innhold

VoltMoon

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VoltMoon

  1. Skjønner godt at de hopper av Bioware!

     

    Leste på gamespot.com at Bioware i fremtiden har lyst til å skape Mass Effect online og Dead Space Online som de har gjort med Knight Of The Republic og gjorde det om til TOR!

     

    Greit med onlinespill men når de lager onlinespill av gode titler så skjønner jeg godt at utviklerne hopper av. Hadde virkelig lyst til å spille Knights Of The Old Republic 3 men det ble vist TOR istedenfor!

     

    Jeg hater EA fordi de kjøpte opp Bioware!

     

    Jeg hater EA fordi de lagde et elendig ringenes herre spill (The Battle For Middle Earth)! De lovte store slagkamper med masse units men dette ble det ikke noe av! Men traileren var bra laget ihverfall. Damn EA jeg forbanner dem med mine gaming skills.

     

     

    EA HATE! OMG EA SUCKS!

  2. Kontaktet forbrukerrådet på mail! Dette fikk jeg i svar.

     

    FRA Forbrukerrådet

    Uansett kan ikke DHL pålegge deg et purregebyr når det er dem sin

    feil at du ikke fikk regningen. Videre ville jeg tatt kontakt med

    inkassoselskapet, og vedlagt utskriften fra din konto om at du har betalt.

     

    Jøss dette har jeg gjort men DHL kundeservice svarer ikke mailen min eller telefonen når jeg ringer dem.

  3. Jeg har ikke bestilt bøker men bestilte en kalender. Kontaktet kundeservice på e-post uten å få noe ordentlig svar, annet enn at det står under hver vare hvor lang leveringstid det er. Varene er enda ikke sendt. Dette er for dårlig CDON! Får vel dra i butikken å handle julegaver da.

     

    Ja de er raske men det er posten Norge som sliter med å levere varene i tide! Stor pågang i posten så ikke skyld på cdon.no

     

    Jeg bestilte et spill som det tar vanligvis 1 dag å sende. Bestilte spillet

     

    Mandag 12 desember! spillet ble pakket inn og sendt inn på samme dag! Normalt ville jeg få spillet på tirsdag 13 eller onsdag 14 desember! Spillet ankom postkassen min 20 desember og ble levert av Posten Norge!

     

    Kunne du tatt bildet av profilen din på cdon og varene dine. Statusen på varen står der :D

  4. Makan til udugelighet!

     

    Nå fikk jeg en brev av DHL at de skal innføre innkassosak mot meg. Grunnen til dette er fordi jeg ikke har betalt en regning fra 2010. Jeg fikk jo aldri fakturaen og de har aldri sendt meg regningen. Jeg bestilte en Fighting stick for min ps3 i 2010 som ble levert av DHL. De leverte aldri faktura. DHL hevder at jeg skylder dem 1569 kroner! De hevder også at de har sendt mange fakturaer som jeg aldri har fått i postkassen. DHL er bare full av piss og problemer.

  5. Burde det ikke ringte en bjelle eller fem når du ikke fikk faktura på hele _9_ måneder? Har enda tilgode å finne en bedrift som gir bort gratis varer og tjenester. Burde ha kontaktet dem innen da synes jeg.

     

    Når det gjelder det første så burde det ikke være noe problem å få det løst. Utleveringen blir jo registrert hos DHL så der burde du ha en grei sak.

     

    Første gang jeg bestilte varer som ble sendt gjennom DHL! Og ettersom jeg bestilte varer fra Duracelldirect.no så trodde jeg at varene ble sendt fra Norge. Da jeg fikk duracellpakken så sto det bare at det ble sendt fra duracelldirect.no i Norge. Men da jeg fikk inkassovarselen så sto det at pakken var sendt fra England og jeg måtte betale toll + purring gjennom 9 måneder.

    Jeg anbefaler at alle holder seg unna Duracelldirect.no for de er ikke norsk. Duracell burde også fjerne .NO fordi varen ikke blir sendt fra Norge.

     

    For å være helt ærlig så synes jeg at DHL burde bli utestengt fra Norge. ELENDIG SELSKAP MED DÅRLIG SERVICE!

  6. Styr unna alle nettbutikker og selgere som bruker DHL.NO! Jeg skal gi dere grunnen til dette.

     

    I sommer 2011 bestilte jeg en Sanwa Fightstick fra kina. Denne ble sendt gjennom DHL og DHL budmannen kom og leverte denne varen rett på døra min i 12 Juli 2011. Jeg får regningen for denne varen i november 2011 med 25.11.11 som forfallsdato. Og må betale 60 kroner ekstra fordi denne regningen ble sendt som en purring noe som er helt uforståelig.På brevet står det at de beklager og på fakturaen må jeg betale 60 kroner ekstra i purring fordi de klarte å sende regningen til feil adresse. De leverer pakken rett på døren min men klarer å sende regningen til feil adresse noe som er helt uforståelig. DHL2.bmp

     

    En annen nettbutikk som bruker DHL.NO er http://www.duracelldirect.no! Jeg bestilte varer fra denne nettsiden 10 april 2011! Varen ble levert av DHL budmannen 21 april 2011. Tollregningen ble aldri sendt til postkassen min og plutselig idag får jeg en innkassovarsel av DHL! Jeg har aldri fått fakturaer fra DHL for pakken som jeg kjøpte gjennom duracelldirect.no! 9 måneder senere sender de innkassovarsel uten å sende meg en eneste faktura. DHL truer med innkalle en inkassosak når de ikke har sendt meg en eneste faktura på 9 måneder. Så idag betalte jeg inkassoregningen min. DHL3.bmp

     

    Men for all del hold dere unna alle nettbutikker og selgere som bruker DHL. Be dem heller sende det som normal postpakke og la det bli levert av posten.no! Posten Norge sender alltid regningen i tide, men privatselskaper som DHL er veldig slurvete og dere bør seriøs holde dere unna DHL.

     

    Jeg har enda ikke kontakt forbrukerrådet men synes dere jeg burde gjøre dette? Kanskje skaffe meg en advokat og saksøke DHL for at de ikke utfører jobben sin ordentlig?

    • Liker 2
  7. Det er for lett for maskinvareprodusenter i dag å ta vekk og begrense bruken av produktene etter tid.

     

    En annen ting: Hva skjer om ti år når jeg vil spille et PS3-spill, og ikke lenger Sony har oppdateringsfiler på PSN som retter feil som er i spillet? I dag lastes siste versjon av spillet ned automatisk, men slik vil det antageligvis ikke være om ti år. Jeg savner tiden da spill var ferdig da de ble gitt ut.

     

    Playstation 4 blir sannsynligvis lansert i 2013! Om ti år kan du bruke ps3 spillene dine til å spille på ps5 konsollen.

  8. Bryr meg ikke akkurat så mye om Linux på PS3-en, men jeg synes det er litt merkelig at brukeren kjøper en lisens og ikke eierskap. Det vil jo si at om man ikke godtar avtalen, burde man kunne levere konsollen tilbake til butikken? Har de ikke reklamert med at konsollen kan brukes som en PC, samtidig som en konsoll som kan spiller på online? Hvis alt dette står på pakken min, har jeg vel rett til å levere den tilbake ettersom Sony bryter dette.

     

    Du kjøper et spill men du kjøper ikke eierskap rettighetene til spillet!

    Du kjøper filmer men du kjøper ikke eierskap rettighetene til filmen.

     

    Du kjøper bare retten til å spille spillet og se på filmen!Du kan ikke kjøpe

    copywright (eier rettigheter) til film/spill/konsoll bare fordi du har kjøpt det i butikken.

     

    Prøv å legge ut an videoklipp av ringenes herre på nettet. Youtube kommer til å fjerne det fordi du ikke eier rettighetene til filmen! COPYWRIGHT COPYWRIGHT

  9. Hvis du har preordet spillet må du være forsiktig. Du må huske alle sikkerhets svarene som har skrevet inn. Du må svare på 5 sikkerhetspørsmål totalt.

     

    Husker du bare 3 av 5 spørsmål får du ikke spilt spillet og da må du ringe kundeservice som er tyskland. Dette koster 17,90 kroner i minuttet siden de dustene bruker eksklusiv telefonlinje og de gidder ikke å sende deg sikkerhets svaret ditt på mail.

  10. Jeg ville nå trodd man kunne begynne å søke allerede nå, men dersom det ikke er tilfelle så vil jeg tippe at du kan søke fra nyåret hvertfall.

     

    Logget nettopp inn i vigo.no og det sto "menyvalg ikke tilgjengelig". Er det noen som får samme resultat????

     

    Får søke 1 januar :)

  11. Du kan ikke reklamere på spillet siden dette er xbox360 sin feil. Du kan reklamere på xbox360 men ikke spillene som ble kjørt og spilt i xbox360!

     

    Siden jeg vedder på at spillet var uten riper da du pakket det ut og spillet fikk riper etter at den ble brukt i xbox360 din. Du kan bare reklame hvis cd en var ødelagt eller hadde masse riper etter at du pakket det opp og da vil reklamasjonen foregå på selve dagen eller neste dag etter at du hadde kjøpt spillet.

     

    Butikken kan ikke gi deg et nytt spill fordi det er du selv som har laget ripene på CDen ved å spille det i en Xbox. Dermed gjelder ikke reklamasjonsretten på spillene som blir brukt i xbox360, men du kan reklamere på selve xbox360 og få en ny xbox360 hvis xbox ikke fungerer som den skal.

  12. Fikk Beta istad av en kompis ^^.

     

     

    Spillet virker greit, liker grafikken, men selve spill motoren kunne vært litt raskere - litt mer som HoN's motor.

     

     

    Ikke syt på Dota 2 spillmekanikk og diverse før du har spilt dota 1. Dota 2 er en forbedret versjon av Dota 1. Spillet blir laget ferdig med 105 heroes på release dato.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=E0wFP6WuzLs

     

    Ikke noe unlocking som hon/lol!

  13. 1. Jeg kjøper et spill

     

    2. Spiller historiedelen i 7-10 timer og runder spillet.

     

    3. Spillet blir aldri brukt igjen

     

    4. Jeg gir spillet bort gratis til kameratene mine fordi spillet står der og samler støv i 1-2 år

     

    Selv om spillet har multiplayer så er det ganske uinteressant fordi jeg er kun er ute etter historien i spillet :D

     

    Spill som jeg har kjøpt og donert bort gratis til mine kamerater

     

    1. Uncharted serien

    2. God OF war Serien

    3. Gears of wars serien

    4. Fable serien

    5. Batman arkham asylum

    6. Final fantasy og masse andre spill!

  14. Men alt i alt! Det jeg lurer på nå er at de pengene vi tjener på selger items, skattefrie eller ikke. Jeg at når du spiller online så må du ta ut 10000 kroner eller mer for å skatte av pengene. Blir pengene tatt i forskjellige omganger er de skattefrie.

     

    http://www.norskcasinoguide.com/skatt.html

     

    Så jeg lurer om de samme reglene gjelder for Diablo 3? Det er jo et spill men ikke gambling akkurat.

  15. Ja grafikken var jo ganske fin! Likte grafikken på vannet men vannet er jo også det letteste å lage. Får håpe grafikken på gress, skog, fjell, land, skyer, himmel, sol, måne, etc ser mye bedre ut og mer levende.

     

    Det eneste romerspillet jeg likte var Ceasar 3 og 4. Men det er byggespill så du får ikke slaktet dine fiender og erobre verden med soldater. Jeg kan se for meg et gaming element med ideer fra ceasar 3 og erobring av verden. Det hadde vært tøft.

     

    Så har vi jo Rome total war. Men Rome total war har dårlig historie innhold og er mer fokusert på å slakte ned dine fiender.

  16. Gaming er ikke akseptert av staten. Spiller du spill er du nørd! Norge satser ikke på gaming. Det er kun høyere utdanning som gjelder her i landet! Høyere utdanning, Grand prix og football er det eneste staten bryr seg om når det gjelder kultur.

     

    Gaming som kultur? Kommer aldri til å skje her i Norge. Det er jo ikke engang akseptert hos damene. Var på en date med en skikkelig fin dame og hun spurte hva jeg gjorde i fritiden. Jeg svarte at jeg pleier å spille football med kameratene mine iblant ute. Av og til spiller jeg super smash på wii. Da var det avvisning med en gang :(

    • Liker 1
  17. Vel Norge har mange warcraft 3 spillere eller hadde! Fleste av dem er ukjente spillere uansett!

     

    Jeg har spilt Warcraft siden 2002 og sluttet å spille det i 2007! Jeg spiller night elf og har kopiert alle strategiene mine fra Moon! Nå spiller jeg kun Dota fordi jeg har blitt lei av holde meg på level 47-51 hele tiden på W3 på europe server og merket at det var bortkastet tid. Tjente ikke noe penger på det heller og konkurranse dødt er det i Norge også.

     

    Nå spiller jeg bare(kun dota) 1-2 ganger i uken når jeg har fritid. Prøvde ut starcraft 2 men hatet det.

     

    De beste strategiespillene som noensinne har eksistert er

     

    AOE 2

    Warcraft 3

     

    Pleide å spille mye AOE 2 online på zone.msn.com før det ble lagt ned. Age of empires online er det verste aoe spillet jeg noengang har spilt.

×
×
  • Opprett ny...