Gå til innhold

0flax

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 0flax

  1. Om det er bare snakk om litt overflaterust, så skal det ikke være noe problem :) Bare ta det med ro å sørg for å bremse litt ofte før du setter opp farten. skal slite seg til om det ikke er for ille:) Det ser du om skivene blir blankere etterhvert.

    Bilen skal tåle å stå i 3 uker, da er det iallefall snakk om bare litt overflaterust, såfremt bilen ikke har stått i saltvann e.l :wee:

  2. Uten relevans på nøyaktig det trådstarter spør om, men hvordan ville dere stilt dere til om jeg ga dere et oppdrag i å sjekke over anlegg som man f. eks delvis har satt opp selv.

     

    Altså, at huseier har dimensjonert kabler, satt opp rør og koblet helt eller delvis på stikkontakter/lysbrytere, mens selve oppkoblingen til sikkringsskapet og det som hører til der gjøres av godkjent elektriker?

     

    Jeg tenker da selvsagt på at elektrikker kan gå gjennom alt som er lagt opp og sjekke at alt ser bra ut, for deretter å godkjenne huset. Dette da fordi det gjør at elektrikeren (som da ikke trenger å gjøre noe særlig montering vil kunne bruke mye mindre tid, og spare både kunde for penger og seg selv arbeid).

    No way! sparer ikke kunden for penger vettu, er jo trikkerens levebrød det! Vell, hadde det vært en god venn, som kunne gjengjeldt en tjeneste, hadde pipa kanskje fått en annen lyd..

  3. Outch, da må jeg beklage at jeg var litt utdatert der gitt ! ser ut som at Z-906 er nye kongen!

    Bassen er vell det som er mest imponerende igrunn, fyldig og fin. der kommer det jo helt an på plassering.

    Jeg syns den er veldig detaljert på film, med 5.1 lyd via optik. Musikk er helt kurrant, har ingen ting å klage der heller.

    Om jeg skulle byttet lydkort nå, hadde det blitt usb igjen, et som heter Sound Blaster X-Fi HD. jeg har bare laptop, derfor USB.

    Å legge penger i lydkort, kan for være det du tjener mest på lydmessig.

  4. Jeg har endelig tenkt å kjøpe et ordentlig anlegg, som jeg hovedsakelig kommer til å bruke til musikk. Men siden jeg for det meste hører på musikk via pc-en min, tenker at det ville ha vært lurt å bare kjøpe pc-høyttalere.

     

    Tidligere hadde jeg tenkt å kjøpe et skikkelig anlegg, for cd og slikt, også bare koble det til pc-en med en minijack eller optisk kabel(om det har det), men begynner å lure på om jeg heller like gjerne kan kjøpe pc-anlegg.

    1*Hva synes dere funker best?

     

    Det er viktig at anlegget kan spille diverse musikk, og ikke bare en stil. Jeg hører for det meste på Rock, Metall, Progressive musikk, Blues, Funk, o.s.v.

    Men kan også høre på mer pop-rettet musikk, rapp, og dubstep. Dermed så ser dere at det viktigste ikke er f.eks. en høy subwoofer...

     

    Jeg er ute etter god kvalitet på musikken, i prisen omkring 2500-4000kr.

    Gaming er ikke viktig ettersom jeg bruker headset i et slikt tilfelle.

    Jeg vet ganske lite om anlegg, og er stort sett en "nybegynner" når det kommer til dette.

     

    2*Noen forslag?

     

    Takk for hjelp ;)

    Jeg har Logitech Z-5500, og er storfornøyd :) ! Har du et godt lydkort, så får du fin lyd i forhold til pris også! Anbefaler deg å ta en titt :)

  5. Hei!

     

    Jeg har jobbet som vikar gjennom et vikarbyrå for et firma siden desember 2011, og skal slutte i midten av juni. Jeg har deretter planer om å studere fulltid mot høsten, og skal mest sannsynlig ikke tilbake. Noen som vet hvilke rettigheter jeg har angående feriepenger? Jeg har lest at jeg får kun feriepenger for det jeg tjente i fjoråret, og det ville jo ha vært synd siden jeg kun jobbet et par uker i 2011. Har jeg rett på feriepenger på grunlag av det jeg tjente i 2012?

     

    Takker på forhånd for svar :-)

     

    Hei.

    dette skjedde hos meg også, og jeg fikk pengene når jeg spurte.

    Vanligvis bruker man å betale ut feriepengene når du slutter, om ikke annet er avtalt.

    Jeg ville ringt lønningskontoret eller nærmeste overordnede å spurt :) !

  6. Skal ikke løse dette for deg, har på følelsen av at du har tentamen i N-F i morgen, men kan hjelpe deg litt, fikk raskt svar når jeg søkte så ;)

    nr 1 : Miljøproblem med vindkraft kan vell gå under "Fordeler og ulemper med vindkraft" på google, eeeller i N-F boka di :) !

    Nr 2 : søk på fordeler og ulemper der også, jeg fant et knallbra svar der de beskriver flere typer, og oppsummert med positiv og negativ vinkling :)

    Prøv igjen på google :) !

  7. Hei!

     

    Det at han har gått på tomta di, og tatt toppene på trærne, har han INGEN rett til! Nå vet jeg ikke hva som står i regelverket hos kommunen din, men uansett så skulle han tatt det opp med deg først! Du kan faktisk anmelde dette..

    Jeg personlig kjenner jeg blir sur på naboen din som tar seg slik til rette, og hadde gått direkte på døren hans.! :realmad::wallbash:

    Anbefaler deg å kjøpe en pose med feks nepefrø å kaste på plena hans!

     

    Det med taket kan jeg ikke med sikkerhet svare på.. Men mens du står på døra til han så ta det opp. si det som det er at leieboeren eller han har kastet sneiper ned hos deg som har ødelagt taket, og om han er intr. i å dekke kostnadene på skadene. evnt, om du går å anmleder trefellingen, så hør hva polkagrisen sier :)

     

    Søk på Naboloven på Lovdata.no og se på http://www.paragrafen.no/?id=60

    Står vell det meste der, men jeg hadde trampa på døra til han!

    • Liker 1
  8. Skal ikke være noe problemer nå til dags! Vet av et firma som trenger nokså mange mekanikere nå! De sender både Onshore og Offshore. Lettere å ha vært innom onshore-prosjekter før man får ut på sjøen.

     

    Kursene du må ha for å utføre jobben, får du av arbeidsgiver om han skal ha deg offshore! Dog, du rykker litt frem i køen om du har noen av dem fra før.

    Alle tror de får seg jobb hos de store, som Statoil, CP, BP, Shell etc, men å starte hos et rekruteringsbyrå er nok mye lettere.

     

    Søk søk søk, årner seg nok :w00t:

  9. Det er en vanskelig situasjon, men det kommer til å gå seg til!

    Hva ønsker du å jobbe med? tenker litt på sikt, lang sikt.

    Nå vet ikke jeg hvordan det er rundt der du bor, men du kan vell høre med det lokale avløserlaget, om de har noe? Jeg jobbet som avløser fra jeg var 14 til jeg ble 18, kjempejobb!

    Ellers så kan du vell høre med noe håndverkere om de trenger ekstra hjelp, og om det er muligheter for å gå som hjelpearbeider for tilslutt å ta et fagbrev :)

    • Liker 1
  10. Takk for svar ! :w00t:

    Fikk kjøpt nye fjærbenslager i dag, og bestilte fjører av typen AP, skulle vistnok være god vare!

    Det er da senkefjærer med 30mm senk, fram og bak.

    Fjærbena blir jeg å beholde, for de var rimelig dyre hos den lokale Opelforhandleren :confused: så får vell ta meg bryet med litt pussing og lakking :)

    Har du bytta dempere på din eller?

  11. Hei.

    La om til sommerdekk for noen dager siden, og la merke til at begge fjørene framme på bilen var knekt! I tilegg, så er høyre fjærbenslager gåent! Så når jeg først er i delebestillingsmodus, er det noe mer som bør skiftes da? tenker på mansjetter elns?

    vil ikke skifte dempere, skal ha noen stivere når de først ryker så det får bli siden :)

    takk for eventuelle svar :) !

×
×
  • Opprett ny...