Gå til innhold

Zombieslasher

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zombieslasher

  1. Hei,

     

    Jeg har problemer med at når noen ringer inn til meg eller når jeg ringer ut så kommer det opp en feilmelding om at "the process com.android.phone has stopped"

     

    Noen som har det samme problemet? Har prøvd å fjerne synkronisering med google og mail og facebook. Har også prøvd å oppdatere firmware og fabrikkinstillinger. Men INGEN av de tingene hjelper.

     

    Var der jeg kjøpte telefonen og de ga meg et nytt sim kort, selvom jeg sa at dette kommer ikke til å hjelpe. -.- Det hjalp heller ikke. Har stoppet alle prossesser som har med google sync o.l å gjøre. Og har lagt inn alle kontakter på nytt.

     

    Noen forslag?

     

    Jobber i en Telekiosk og løste dette problemet for en kunde igår, men det tok sin tid å finne ut av det, og det er ikke hos alle det funker, men anyway:

     

    Når noen ringer så har du muligheten til å "avvise med melding", hvis det ligger flere enn 5 forhåndslagrede meldinger der så får du ofte dette problemet.

    Det er bare å trykke deg inn på "telefon", "anropsinnstillinger", "Angi avvisningsmeldinger" og slette de du ikke bruker.

     

    Det løste problemet for kunden iallefall.

    • Liker 1
  2. Jeg får ikke sendt eller mottatt MMS på min S3. Jeg har lastet ned både oppsett for MMS, epost og internett fra telenor sine sider, men det funker fortsatt ikke. Er det noe annet jeg kan gjøre?

     

    Jeg har Telenor kort og kontant hvis det skulle hjelpe noe.

     

    Skru av wifi og sjekk om du kommer på nettet med kun mobildata.

    Om du ikke kan det så kan det hende det er lagt inn sperre for nettbruk på kontantkortet ditt, så da må du ta kontakt med en telenor forhandler for å få fikset det.

  3. Det er ikke noe problem å selge seg tom første dagen når man ikke har større lager enn det er etterspørsel. Det er her Apple er flinke. De skaper stor etterspørsel ved å ikke ha nok til alle. Og da går alle fanboys bananas, og butikker har lange køer ved lanseringsdagen, noe som media selvfølgelig må skrive om i aviser, og vise frem på tv.

     

    Og da har Apple fått masse gratis reklame, kun ved å ikke dekke etterspørsel.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...