Gå til innhold

uzibjorn

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av uzibjorn

  1. vel, note 3 kan komme når den vil, samsung kjøper ikke jeg uansett

    litt oppdateringer her så får du ikke bedre ;-)

     

    Enig i at Samsung ikke har det beste brukergrensesnittet, men når man ser på HW så må jeg si at de hjør en fantastisk jobb. De får inn en skjerm som er 0,7" større i en enhet som så vidt er større en Z1. Det er imponerende, og de er som regel ganske bug frie.

     

    har 14 dagers angrerett så jeg får ta en vurdering i løpet av den perioden.

  2. Om noen sliter med at baklyset ikke slår seg på etter telefonen har godt i dvale så har jeg en løsning.

     

     

    Først trykk av-/på-knapp til du ser skjermen er på (hold telefonen i vinkel så ser du at LCD delen av skjermen er på, men ikke baklyset altså), trykk deretter på kameraknappen så skal alt fungere.

     

    Dette problemet dukker ikke opp når du er på WIFI, bare når du er tilkoblet 4G, 3G el…

     

    Ohhhh Joy ;)

     

    Noen som vet når Note 3 kommer ut ??? haha, degilig med 2 ukers returrett!

  3. Jeg har bestilt hos Netcom og fikk den med budbil i dag =)

     

    Jeg er dessverre ganske skuffet. Ikke av byggkvalitet, kamera eller alt det andre jeg har gledet meg til, men av en skjerm som skrus seg av når den vil og ikke vil "våkne" etter at man trykker på skjermen eller av/på-knappen.

    Tydeligvis ett problem: http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1/Xperia-Z1-Black-Screen-Completely-Dead-already-PLEASE-HELP/td-p/380387/page/2

     

    Ingen av de løsningene som er foreslått i den tråden fungerer for meg. Ringer sony i morgen, om de ikke har en raskløsning så blir den sendt tilbake på dems regning. Forventer at en telefon i 5000 kr klassen skal fungere bra og ikke ta seg en blund i 5-10 min i tide og utide.

    Ikke for å ødelegge for dere altså, bare jeg som er litt frustrert og mildt sagt sjokkert.

  4. WP7 er en flopp så langt. Dårlig og synkende salg. Dette kommer man ikke bort fra. Lite tilsier at det vil bli noen suksess i fremtiden.

    Kilde eller personlig vurdering?

     

    http://www.itavisen.no/883862/saa-mange-bruker-windows-phone

    ... og det har så vidt begynt.

    "WMPower.com mener å vite, basert på Facebook-aktivetet"

     

    LOL.

     

    Det vi vet er at Windows Phone-salget var lavere i tredje kvartal 2011 enn i 2010. Det er ganske utrolig, og viser hvor dårlig det står til med WP.

     

     

    Det er helt greit å bruke Gartner som kilde, men ettersom de ikke gjør annet enn det samme som TNS gallup eller andre analyse byrå så kan du ikke VITE at dette er riktig. Dette er statistikk og i den statistiske verden så PÅSTÅR man at noe er riktig på basis av et utvalg ikke hele populasjonene. I dette tilfelle er det bare Microsoft som kan si at de VET hva som faktisk er tilfelle. Du derimot må PÅSTÅ at ditt utsagn er riktig på bakgrunn av ditt datagrunnlag.

  5. Nå skal jeg kaste ut en brannfakkel til dere.

    [...]

    Hvis Android ligner Windows Mobile 6.5, 6.1, eller eldre, så gjør jo faktisk iOS og WP7 det også.

    Android, iOS, Windows Mobile og Windows Phone er jo så like som Linux , Windows og OS X er. Det betyr jo ikke at de faktisk er så like, men kanskje heller at de ikke er så forskjellige som enkelte vil ha det til.

     

    Windows Mobile fikk mye pepper for å være "gammeldags" sammenlignet med iOS da iPhone først kom, men eksempelvis synes jeg at startskjermen på Windows Mobile 5 eller 6 var mye mer informativ og nyttig enn iOS som kun var (og tåpelig nok fremdeles er) bare ikoner.

     

    IOS er ikke noe nytt å tilby nå til dags, men det er om ikke annet en bedre opplevelse enn Android. Android minner for mye om WM. Jeg er enig med deg i at startskjermen til IOS er svært lite informativ og at dette er en av de største ankepunktene for denne plattformen. Det skjuler derimot ikke at Android bare er en mer fingervennelig utforming av brukergrensesnitte til WM. Husk nå snakker vi bare brukergrensesnitt og ikke alle fancyspants funksjonene.

     

    Det er her WP7++ kommer inn, det er det eneste friske puste jeg har sett i et brukergrensenistt på mange år. Det er nyskapende og informativt og bruker lite ressurser.

     

    Nå har jeg brukt WP7.5 i 5 dager og sitter med den samme følelsen som når jeg importerte iPhone 2G. Den følelsen greier ikke Apple å gi meg sitt IOS lengere. Og dette kommer fra en fanboy delux, har hatt alle iphone, ipads. 5 bærbare og 3 stasjonære macer de siste 8 åra + diverse ipods.

     

    Detter er selvfølgelig en veldig subjektiv mening fra min side, men det er slik jeg observerer det, og der er flere med meg.

     

    Uansett så håper jeg at alle 3 plattformene blomstrer videre og at ikke minst det er plass til alle de 3 store med flere i markedet.

  6. Nå skal jeg kaste ut en brannfakkel til dere.

     

    Er det noen her som ser likheten mellom Android og det grufulle Windows mobile 6.5 og lavere versjoner?

     

    Etter å ha kommet fra IOS til Android på en Samsung GS2 så må jeg si jeg var nærmest sjokkert. Eneste som forskjellen på Android og Winmob er jo at Android er lettere å bruke med fingeren (sett borti fra de tekniske forksjellene selvfølgelig). Bruker opplevelsen var på høyde med Min HTC Touch som jeg har liggende i en skuff. Android flyter bedre, men det har ikke skjedd mye til utvikling i brukergrensenittet.

     

    Samsungen ble byttet ut med en HTC Titan i helgen. Jeg orket rett og slett ikke Android mer. Mange lurte på om jeg var gal, men jeg forventer mer av en telefon i dag enn hva android kan tilby. Joda det kan rootes, du kan fikle og kose deg med det i evig tid. Vel og bra, men når man må vente i 4 mnd på ICS slik at samsung kan støtte det eller hva de må, så blir det rett og slett for ræva. IOS og WP kommer med oppdateringer til alle plattformer likt. Ingen som må vente eller lida av at Google skal lage en PR jippo av sin nye flaggskiptelefon som i bunn og grunn er en SGS2 med høyere oppløsning.

     

    Jeg på lik linje med Gizmodo og Wngadget tror jeg at WP er den enste troverdige konkurrenten til IOS. Android går ned samme sti som WinMob og Windows desktop OS på 90-tallet. Det er vanskelig å levere kvalitet når du skal støtte all dritten i verden. Men jøss, du får jo solgt mange telefoner og får høy marekdesandel. Jeg kommer dog aldri til å kjøpe en tablet eller en telefon med Android.

     

    Noen som har lyst på en SGS2 til en billig penge så skal dere få den kastet etter dere på det øvre 2000-tallet ;)

  7. http://www.euroinvestor.no/stock/overview.aspx?id=38687

    http://www.euroinvestor.no/stock/overview.aspx?id=329476

     

    Apple: $ 372,84

    Samsung Electronics: $ 415,00

     

    Den må svi!

     

    Samsung er herved gått forbi apple.

     

    hehe, du skjønner deg ikke så mye på selskapers markedsverdi. Selvom Aksjekursen er lavere betyr ikke det nødvendigvis at selskapet er mindre verdt enn et annet. Man må også ta antall aksjer inn i regnestykket.

     

    Apple er en grei sak å finne markedsverdien på, som er på http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=AAPL:US det blir ca 2050 milliarder NOK. Eller 2/3 av oljefondet. Eneste selskapet som er større i verden er Exxon mobile som driver med olje( mulig dette har endrett seg de siste ukene). Siste jeg hørte var at Apple er større en alle storbankene i Europa til sammen og at det er større en hele Oslo børs samlet.

     

    Denne sier litt om galskapen i Apple; http://tech.fortune.cnn.com/2011/07/29/the-u-s-treasury-has-less-cash-on-hand-than-apple-inc/

    Apple har mer kontanter og kontantekvivalenter enn finans departementet i US and A(Den amerikanske føderale staten) . Det tilsvarer ca. 455 milliarder NOK. For å sette det litt i perspektiv kunne de kjøpt opp Statoil (393 milliarder).

     

    Så til Samsung. De driver som kjent med alt som går på strøm og litt til. De er notert i Korea i KRW. http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=005930:KS, Markedsverdien dems er på ca. 620 milliarder NOK. Orker ikek sjekke regnskapene til Slamsung en gang...

     

    Ganske skrøpelig i sammenligning er det ikke? Samsung har også en lavere ROE enn Apple. Samsung har 14%, mens Apple har 35%.

     

    Jeg lar diskusjonen om verdensbeste mobil ligge ettersom jeg har en Samsung SG2 nå, byttet ut en IP4 sist og bytter snart igjen til IP4S. Men at Apple er et bedre selskap i investorens øyne er helt klart og at de gjør mer riktig en samsung er helt klart. Ellers hadde de ikke hatt den enorme kontantstrømmen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...