Gå til innhold

Mur'phon

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mur'phon

  1. Hei,
    Skal sende en stasjonær pc i posten, og er litt småparanoid for at den skal bli skadet, så har et par spørsmål.
    Jeg har ikke dessverre ikke orginalembalasjen lengre, da hadde det vært enkelt.

    1: Kan jeg bare fylle hele kabinettet med bobleplast uten problemer? Spør mest fordi jeg ikke har peiling på om det kan gi trøbbel med statisk elektrisitetsskader. Hvilke deler bør jeg isåfall fjerne for seg?

    2:Bør jeg fjerne noen deler, eller holder det å fylle kabinettet med bobleplast?

    3: Hvordan er det med skjermen, holder det å vikle den inn i bobleplast og så ha det i en koffert i innsjekket koffert på flyet, eller er den såpass sårbar at den bør gå i håndbagasjen?

    Takk for all hjelp.

  2. Siden den stasjonære jeg hadde tenkt å kjøpe ble utsolgt, er spørsmålet ganske enkelt om denne som er en prisklasse ned er en god deal (som i, jeg får ikke bedre ferdigbygd til samme pris etter black friday) pc som vil fungere fint til spilling i det minste en tre års tid uten oppgradering?

    https://www.komplett.no/product/11046#!tab:extra

    Vet at jeg nok burde ha komentert dette i tråden jeg allerede har, men siden tiden er knap håper jeg det går greit (jeg sletter begge trådene når etter tolv).

  3. Vurderer å slå til på salget å kjøpe denne stasjonære (https://www.komplett.no/product/11065#!tab:extra), men er litt i stuss over at det kun ser ut til å følge med en 250 gig SSD. Som troløs gamer har jeg fort minst 10/12 spill instalert, noe som blir litt vell lite. Så spørsmålet mitt er, har jeg mot formodning oversett noe og det følger med en ekstra hardisk/jeg er blind og SSD'n har mer enn 250 gig?

    Siden jeg regner med at jeg ikke tar feil, hvor enkelt er det å koble på en ekstra hardisk med det oppsettet, og kan jeg kjøre programmer fra begge (SSD+hardisk) uten å måtte restarte hver gang? Eller burde jeg heller spare meg bryet og heller gå for feks denne:
    https://www.komplett.no/product/11067#!tab:extra

    Til slutt, er det ett kjempetilbud på ferdigbygd fra en av de andre jeg har gått glipp av, eller er komplettilbudet en helt god deal?

    Hilsen gamer i nød som kan flaut lite om maskinene han spiller på.

  4. Hei,
    Jeg ser etter en bærbar pc som skal brukes til studier/jobb, men vet fint lite om hva som er et godt kjøp/nødvendig. Den skal ikke brukes til gaming eller noe annet som krever spesielt mye.

    Det jeg legger vekt på er (i prioritert rekkefølge) er:
    -Bateritid
    -ikke bitteliten (trenger at tastaturet er stort nok til å kunne skrive fort)
    -Støynivå (trenger ikke være lydløs, bare den ikke får meg kastet ut av forelesningen)
    -Pris
    -kamera (trenger bare å ha det, skal brukes til hangouts møter)

    Så om noen har noen forslag er jeg takknemlig.

  5. Føler meg lit som en dritsekk for at jeg ber om hjelp i første post på forumet, og er ikke helt sikker på om det hører hjemme her, men here goes.

     

    Kjøpte for en stund siden ny stasjonær PC i deler (liste over deler lenger ned i posten), hadde desverre et uhell og glapp CPUen da jeg skulle sette den inn og kan ha kommet borti taggene under. Når jeg så starta pc'n lyste det rødt i hovedkortet under CPU failure. Mistenker at det er pga uhellet, men ifølge han som hjalp meg med å velge deler kan det også være noe med at hovedkortet og CPU'en ikke passer sammen. Problemet er at han som hjalp meg er en perifer venn som ikke svarer på spørsmål om hjelp og jeg selv vet ingenting om hardwareproblemer (jeg prøvde å google cpu+hovedkort uten at jeg skjønte mye av det som kom opp). Så om noen gidder å sjekke om problemet kan komme av noe annet enn at hovedkortet/CPUen er fysisk skadet gjør dere en kunskapsløs gamer en kjempetjeneste.

     

    Deler i PCn

    XFX Radeon HD 6970 2GB GDDR5

    PCI-Express 2.1, 2xDVI, HDMI, 2xmini-DisplayPort, 1.00 619274

    Intel® Core? i5-2500K Processor Socket-LGA1155, Quad Core, 3.3Ghz, 6MB, 95W, Boxed

    Kingston DDR3 HyperX PnP 1600MHz 8GB Kit w/two HyperX 4GB DDR3, CL9-9-9-27

    ASUS P8P67 EVO B3, Socket-1155 ATX, P67, DDR3, 3xPCIe(2.0)x16, CFX& SLI, SATA 6Gb

    Cooler Master Elite 430 Midi Tower Black Vifte: 1x 120mm Front, Blue LEDs, mATX, ATX, 2x US Cooler Master GX 650W PSU ATX 12V V2.31, 80 Plus, Standard, 2x 6+2pin PCIe,

    Samsung 21,5" LED Syncmaster BX2231 1920x1080, 2ms, VGA/HDMI

    Logitech Ultra Flat KeyboardUSB,PS/2

    Western Digital Caviar® Blue 1TB

    SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 32MB, 7200RPM

×
×
  • Opprett ny...