Gå til innhold

afdal95

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av afdal95

  1. Du sier ikke så mye om ønsket pris eller størrelse.....

     

    Greie og rimelige allround 15" maskiner:

     

    http://www.dustinhome.no/product/5010788941/asus-x550ln-ci5-1-6-8gb-500-gt840m-fhd-15-6-w8/

     

    http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/LE59416326/lenovo-z50-15-6-barbar-pc-sort

     

    Eller kanskje en liten 13"? Men da må man litt opp i pris for å få en som klarer litt spilling:

     

    https://www.komplett.no/asus-zenbook-ux32ln-133-fhd-matt/808932

    Jeg sa ingenting om størrelse eller pris fordi jeg vil bare vite om erfaringer fra andre sims-spillere om deres pc har fungert optimalt når de spiller.

  2. Nå vet jeg ikke hvor lenge dere har vært sammen, eller deres økonomi, men legger ved det jeg ga til kjæresten min når jeg var mer på deres alder.

     

    Andre året vi var sammen lagde jeg en kul gave hvor jeg først kjøpte en pen toalettmappe. Fant en samsonite til 750kr,- eller noe i den duren. Det var både noe hun trengte og som passet bra siden vi sov over hos hverandre en hel del. Oppi hadde jeg kjøpt litt forskjellig stasj - hennes favoritt parfyme, noe conditioneer og shampoo fra frisøren som jeg visste hun brukte og en body butter greie. Syntes det hele ble en kul gave. Endte opp på rundt 1800 kr til slutt. Det var helt fair for meg på den tiden, men som sagt - innenfor rimelighetens grenser.

     

    Tredje året fikk hun både delt jule og bursdagsgave, (de var tett inntil hverandre), men uansett. Jeg kjøpte en tur til NY for begge to. Det er en av de kuleste gavene jeg har gitt, og tror det var veldig godt mottatt.

     

    4 året fikk hun et diamant smykke, men som 18 åring så er vel dette kanskje litt i drøyeste laget. Vet ikke hvor lenge dere har vært sammen?

     

    Ellers har jeg gitt mye rart. Undertøy av litt høy kvalitet, klær, mer intime gaver. les:kjøpes på kondomeriet, og middager.

     

    Jeg foreslår en variasjon av gave nr 1 her. En "goodie bag" med forskjellige ting du trenger :)

     

    Vi har bare vært sammen i snart 5 mnd..

  3. Du har jo ebay da. Der varierer det fra under 10 kr og oppover.

    Her er link til deksel til iphone 4/4s, uten shipping. Synes det bare er waste å kjøpe det andre plasser. Jeg har kjøpt nesten alle mine deksler der. Det negative er at det kan ta veldig lang tid å få det. Anbefaler deg og å kjøpe "protect screen" der. Sinnsykt billig!

     

    http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&LH_BIN=1&_nkw=iphone+4+case&rt=nc&_pppn=r1&LH_FS=1

     

    Men, ebay kan være vanskelig å bruke viss du ikke har brukt det før, men du finner ut av det. :)

  4. Hei! Jeg ønsker å kjøpe meg en god hvitvin, og tenkte jeg skulle kjøpe en hel dunk. Jeg er veldig glad i slike typiske søte, "ungdomsviner". Har dere noen tips til hvilken jeg kan kjøpe? Må ikke være alt for søt. Heller ikke alt for dyr.

     

    edit: topic endret av ilpostino.

  5. Nå i 2013 er faktisk summen vi må betale hele 400 kr. Står selv på hjemmesiden til OD at det tar lang tid før pengene kommer fram og de blir også delt opp mellom flere samarbeidspartnere.

    Jeg jobber ikke på OD i år. Viss jeg først skal gi penger til veledighet, vil jeg selv bestemme hvem det skal gå til.

×
×
  • Opprett ny...