Gå til innhold

jakols

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jakols

  1. har mine tvil...

    dette ser for meg ut som SMITE meets Heroes of Newearth.

    Eneste jeg ser som virkelig kan være det store salgspunktet for dette spillet er at det er laget av Blizzard og vil derfor automatisk trekke folk.

    Navnet selger seg selv.

     

    pluss, hvis noen skjifter sjanger mellom FPS, RPG og MOBA, er ofte Blizzard spill en automatisk Go-To for en del mennesker som skal prøve seg i ny sjanger.

  2. Man må se på prosessen i seg selv, det er utallige faktorer som påvirker hva en hel bedrift produserer i løpet av en dag, min bedrift har feks innført ett vesentlig mere tungvindt system på dokumenthåndtering, men effekten av slik er svært vanskelig å måle når det er så mye som spiller inn i en bedrift. Det er vanskelig å måle noe annet enn ting som har ganske stor effekt om bedriften ikke har svært enkle arbeidsoppgaver, da det drukner i andre variasjoner.

     

    Ellers sparer man mer enn "millisekunder".

     

    Og nei, du kan ikke automatisk regne med ett snittfall i produksjonen over tid, da overdriver man sterkt betydningen av slikt i en normal bedrift, eller i det aller minste ens evne til å måle slike effekter, bedrifter har få og særdeles grove verktøy for å måle slikt.

     

    AtW

     

    Cluet vi kom frem til hos oss på alle våre 400+ W8 Brukere var å pushe ut programmene de forskjellige brukerne trengte via ConfigManager2012 og plassere snarveier på skrivebordet (2-3 kb delayer ikke startup eller shutdown noe særlig).

    så:

    Geologene og Revervoar-ingeinørene har:

    - Petrel/Paradigm/ Eclipse

    - Min Datamaskin / papirkurv

    - Office / Ooutlook/Word/Excel

    - VMware Klient til Windows VDI

    - Leostrem til Linux VDI

    ergo alt de trenger for å produsere.

     

    Kontror folk og generelle brukere har:

    - Ephorte/Gecko/Div arkiv stuffs

    - Min Datamaskin / papirkurv

    - Office / Ooutlook/Word/Excel

    - VMware Klient til Windows VDI

    - Leostrem til Linux VDI

    ergo alt de trenger for å produsere.

     

    Spesialbrukere/Utviklere/Konsulenter

    All Of The Above

    ergo alt disse også trenger for å produsere/teste og feilsøke.

     

    Å vips så hadde vi eliminert behovet for startmeny alltogether (for vanlige brukere).

    å hvis Konulenter/ITfolk skal navigere seg frem til noe som de vanligvis hadde brukt startmenyen til, så forventes det rett og slett at de klarer dette uten noe syt å tull.

    Ansetter jo ikke personer på IT som ikke klarer å navigere seg rundt ved hjelp av Metro eller Explorer, forventer jo et visst kompetansenivå på ansatte som skal være datakompetente...

     

    Man forventer jo at de du ansetter på IT ikke er helt udugelige.

     

    Alt i alt har ikke produksjonen på bygget fallt, men heller steget litt.

    Kan jo ikke garantere om det var pga W8 at produksjonen steg (vekst over tid skjer jo uansett), men brukere produserer uansett ikke mindre enn før.

    • Liker 1
  3.  

     

     

    Hmmmm... Sitter og ser på et Asus Z87-Plus HK, en I7 4770K og 16 GB 2400MHz RAM nå... Er det verdt å vente på Z97??

    Specs har du nå?

    Se signatur...

    I hovedsak så er egentlig CPU kraftig nok, men maskinen har begynt å bli ustabil. Merka det etter jeg kjøpte meg et AMD 290X-kort. Ser at det er flere som har samme hovedkort som meg som har hatt problemer med den kombinasjonen... Oppsettet jeg har er vel over 4 år nå så det drar på åra...

    Ser ut for meg som om den doningen lett burde å kjøre ett år til uten performance problemer.

    å ang. Ustabilitet etter 290x installasjonen, så ser jeg på nettet at mange med eldre asus ROG series kort eks. III Rampage eller III Maximus formula har lurket rundt på ASUS sine egne sider å klart å rote seg frem til div. chipset og bios ugrades som fikser forskjellige tilfeller av problemet.

    Hadde nok satt meg på gjærdet det halve året frem til Q3 om jeg var deg :)

    • Liker 1
  4. Har selv brukt denne doningen i start ett år, å synes at HW har det meste av testen korrekt etter min egen oppfattning, men,

    I mitt tilfelle er litt av scoren anderledes enn HW.no's resultat.

    Min egen erfaring tilsier at:

    - Støy 9

    - Ytelse 7

    - Skjerm 8

    å siden maskinen er jobb doningen min så har jeg ikke testet spillytelse selv, men synes 4 hørtes vanvittig lavt ut.

     

    Bruker maskinen selv sammen med en USB3 Docking stasjon med 2x 27" 1080p skjermer (en DVI og en DP)

    mangelen på VGA bryr meg midt i Fua siden de fleste bedrifter (stikk motsatt av hva det sies i tråden) har andre tilkoblingsmuligheter på projektorene sine enn VGA f.eks. DVI.

    føler jeg at jeg skal til en bedrift med "Eldre" utstyr er det somregel ikke noe problem å spørre helpdesk om de har en HDMI to DVI adapter liggende...

     

    8/10 i min bok !

  5. W8 kan brenne i helvete sammen med resten av søppelet fra MS. Så lenge data ikke tilbys på en fri og åpen standard kan en like så godt drite i å finne vaselinboksen og la en selv bli rævpult i en tørr anal av de som kontrollerer formatet. Formatet som multimedia tilbys på SKAL være fritt og åpent og tilgjengelig for ALLE å implementere relativt enkelt.

    Dude...chill.

    Men hvis det er så viktig for deg at at "Formatet som multimedia tilbys på SKAL være fritt og åpent og tilgjengelig for ALLE" så få deg en jobb i Adobe å fiks "Superkompatible" Flashplayer slik at dritten kansje fungerer... så kansje, bare kansje er verden villige til å ta hensyn til deg. Men inntil jeg kan se at du på noen måte tar i noen tak for at menneskeheten skal få ett Fritt og Åpent FUNGERENDE multimedia format, så kan du holde kjeft å slutte å kommandere folk rundt. Netflix fungerer utmerket på Windows, og at du hater Windows er rett og slett ikke netflix sitt problem.

    At halve software verden ikke er kompatibelt med Linux, er Linux sitt problem.

    • Liker 1
  6. til alle som sier at det ikke finnes store forskjeller mellom Windows 7 og Windows 8, vil jeg bare understreke at det er nettopp dette som er poenget.

    GUI messig skulle ikke brukeren merke stor forskjell bortsett fra metro startmenyen.

    det store forandringene ligger under panseret på dette systemet. ta minne håndtering som et eksempel.

    Minnehåndteringen i Windows 8 er ca 45% bedre enn Windows 7, noe som gir deg mer for pengene.

     

    fant en artikkel om akuratt disse "under the hood" forbedringene.

     

    Beneath the user interface, Windows 8 is in almost all regards a more efficient, more secure, more reliable operating system. From high-speed, hibernation-powered booting to Connected Standby and a tickless kernel, it takes the solid Windows 7 foundation and makes things better.

     

    http://arstechnica.com/information-technology/2012/10/better-on-the-inside-under-the-hood-of-windows-8/

    • Liker 1
  7. Det gjør det nok ikke. Men de som jobber med in-house utvikling innenfor et felt vet jo selv hva som er regarded as such.
    Nå har jeg da ingen anelse om hvilket firma du jobber for, men jeg kan støtte opp at firma som det jeg selv jobber for, som har "inn-sourcet" en del konsulenter, vet hvilke firma vi skal spørre for å få "Skikkelige" folk. Det finnes kanskje ingen kåring, men alle de større gutta i sangkassen vet hvem som har Teknisk kompetente folk og hvem du egentlig vil styre unna. vertfall der det finnes en del sensitiv informasjon og sikkerhet er noe det legges vekt på.

     

    Det var da fryktelig så den spontan-dysleksien min skulle slå inn nå.

     

  8. Det gjør det nok ikke. Men de som jobber med in-house utvikling innenfor et felt vet jo selv hva som er regarded as such.

    Nå har jeg da ingen anelse om hvilket firma du jobber for, men jeg kan støtte opp at firma som det jeg selv jobber for, som har "inn-sourcet" en del konsulenter, vet hvilke firma vi skal spørre for å få "Skikkelige" folk. Det finnes kanskje ingen kåring, men alle de større gutta i sangkassen vet hvem som har Teknisk kompetente folk og hvem du egentlig vil styre unna. vertfall der det finnes en del sensitiv informasjon og sikkerhet er noe det legges vekt på.

     

     

    • Liker 1
  9. Det er da ingenting flott med dette. For det første er det en lisens på tv-mottaker (i motsetning til "NRK-lisens" som mange kaller det), for det andre sitter veldig mange på en dynamisk IP, for det tredje kan man enkelt omgå denne "sperren" ved hjelp av en proxy.

     

    Dynamisk IP eller ei har ingenting å si når "Veggboksen"/"Modemet"/Mottaker devicen din blokkeres på MAC adresse nivå

    Men proxy der i mot vil kunne virke

  10. § 9. Mottaker ikke i bruk

     

    Når mottaker ikke lenger er i bruk, må skriftlig melding sendes NRK straks og før ny termin begynner. I motsatt fall må avgift betales på forskriftsmessig måte.

     

    Det gis ikke refusjon for innbetalt kringkastingsavgift.

     

    Ønsker en fortsatt å beholde fjernsynsmottakeren, må det i meldingen gis erklæring om at den er satt bort og ikke vil bli tatt i bruk igjen før NRK er underrettet om dette, se § 6.

     

    Dersom NRK ønsker det, skal det også være adgang til å plombere mottaker og/eller antenneinntak.

    0 Endret ved forskrift 4 juli 2007 nr. 844 (i kraft straks med virkning fra og med innkreving av andre termin av kringkastingsavgiften for 2007).

  11. Hvis de ikke engang klarer å følge instrukser på nett, hvorfor kan de ikke bare bruke windows eller osx so er ment til å være bruker vennlige for personer med null datakompetanse.

     

    Ganske sterkt utsang det der Latrakx...

    Kjenne mange som bruker Ubuntu distros som har null kompertanse what so ever innen dataverden.

    Selv annser jeg meg selv som ganske Kompetent innen Data og maskinvare utvikling og det gjør tydeligvis sjefen også siden han ansatte meg som programør.

    Poenget er at jeg har aldri hatt sansen for Ubuntu siden jeg standardisterte meg på Windows ganske så tidlig i livet mitt og har helt frankly ikke hatt bryet til å lære meg Terminalen i Linux.

    + jeg er å betrakte som en Hard Core Gamer, og Windows er i mine øyne mer "Spill Vennlig" enn både Mac og Ubuntu.

     

    Så oppsummert;

    Ubuntu er kansje mer siktet mot det litt mer avanserte markedet

    Windows er en midskille ting mellom Mac og Linux i brukervennlighet og avansert bruk

    og Mac har bare en knapp slik at det ikke skal være mulig å trykke feil, så det er til de grader brukervennlig :p

  12. Hashcat som ble brukt?Knekking av Windows-passord er jo bare tull. Mye lettere å gå forbi hele passordbeskyttelsen med eksempelvis Kon-boot.Skulle likt å sett maskinen knekke WPA2-hasher med Pyrit.

     

    Men det vil igjen kreve at "Hackeren" er fysisk tilstede ved din stasjonære, laptop etc.

    noe som igjen gjør Kon-Boot til et bra værktøy siden du bypasser all login authentication oppføringer ved å erstatte dem med dummy filer under Boot prosessen. det er disse oppføringene som blir erstattet under boot som gjør at maskinen ikke vil kreve passord. men programmet vil stå ubrukelig for remote hacking.

    for at det skal kunne virke remote må du kunne først infisere maskinen med en virtuell CDRom/USB port som skal stå som default under start og maskinen må kunne "Boot from NIC" noe som står etter min erfaring default avslått i BIOS.

    Men får du til alt dette, og tilfeldighetene liner seg opp i din favør kan du bare ta kontroll over maskinen med noe så enkelt som forced teamwiever ol. (hvis det er kontroll over maskinen som er målet)

  13. I bunn og grumm kan man overvåke til man blir blå i trynet og det kommer ikke til å hjelpe en dritt...

    Staten kommer til å ende opp med et inforjævlig stort datarom fyllt til randen men unytting informasjon om surfehistorikken tyil bestemor og de 8 barne, eller unkel mads på heia som ikke har de største dataegenskapene.

    Dataene som blir lagret er personopplysninger som kan bli misbrukt og det er vel egentlig det eneste gode de opplysningene har for seg. en hver kriminell vil jo gjemme seg bare brannmurer og proxxy servere lenge før dette direktivet slår igjennom. så de eneste som kommer til å bli overvåket er hvermansen i gata.

     

    tl;dr... Jeg vil ikke at mine skattepenger skal gå med på et enormt datasenter med ubrukelige overvåknings opplysninger om mormor og naboen min. Kriminelle og terrorister er smartere enn å surfe åpent uten proxxy og brannmurer.

  14. Venter på den første skandalen skal nå forsidene på alle aviser i verden;

    "Amerikansk etterettning avslørt bak finendens linjer, grunnet geotagging på facebook"

    Dette er den nye generasjonen folkens.

    At dette hadde skjedd en eller annen gang hadde ikke forrundret meg i det heletatt. en eller annen halvskalle som bare måtte dra frem mobilen å sjekke facebooken før han la seg til for å sove under Humvee'n, milevis bak fientlige linjer. og blir avslørt der Facebooken geotagger "God Natt" statusen han bare MÅ poste før han legger seg.

    Detter er som sagt den nye generasjonen. tipper tallet ligger rundt 70% av dagens "unge" internett brukere har et slikt forhold til internet og sosiale medier. :p

    • Liker 1
  15.  

    for et sjokk at ITavisen fant en måte å vinkle Apple inn i saken. Denne saken kunne ikke hatt mindre med Apple å gjøre, siden den dreier seg om begge de største konkurrentene dems. Men alikevel fikk de til å Lure inn Apple i artikkelen. de er så i lomma på Apple at det er til å spy av.

     

     

    • Liker 5
  16. Java kan også brukes til embedded eller device drivere, og nokre gonger er det eit betre alternativ enn C.
    Jeg mente ikke hvorfor nettsider programmeres i JavaScript eller HTML isteden for C++. Det jeg mente var hvorfor sider som Codecademy ikke underviser i C++ og lignende språk. Men når det er sagt er det absolutt det samme for meg, siden jeg allerede har et godt grep på C++.

     

    Flere nettsteder med root i Sharepoint dukker stadig opp på nett, og de er jo da C# baserte, så jeg synes så absolutt at de burde ha ett kurs i C-Sharp hvis det er tilfelle at de ikke undervider i generelle C språk( slik jeg oppfattet at du sa)?

  17. Det er et valg de tok da de gjorde dette. Det er for seint å snyte seg når nesa er borte.
    Dumme valg har vi alle tatt. Noen blir stilt til ansvar for dem, andre slipper unna. Guttestreker burde straffes som guttestreker. Hva tjener samfunnet på å henge disse to opp etter tomlene?
    Guttestreker???? Guttestreker er å kaste vannballonger etter noen, ikke påføre noen milliontap.Rist litt på hodet nå.

     

    Hvordan i alle dager kan du vite at det er snakk om milliontap?

    PST tapte ikke mye penger på dette, annet en konsulent utgiftene for å få webserveren opp å gå igjen, det samme går for Norsk Tipping og DNB. Alle nettisidene de D-Doset ("hacket" i følge avisene, wtf?) Tapte bare den utgiften de måtte ut med for å få siden opp å gå igjen.

    Hadde de tatt ned Komplett.no eller Ebay kunne vi begynt å snakke om millionutgifter. Men disse sidene som ble nevnt i artikkelen akn jeg på ingen måte se at "Lever" av internett salg... dermed kan det i værste fall være snakk omtap av reklame inntekter. men igjen etter min oppfattelse er det ikke Reklame på hverken DNB eller på PST sine nettsider... så argumentet ditt om million inntekter som har gått tapt ser jeg ikke.

     

    Å sende millionkrav opp i Ræva på disse gutta kommer den Norske Stat ingen vei med. 6 år i fengsel er staff i bøtter og spann for en 19åring. i deres øyne er den beste tiden i livet forbi innen da, og de gikk glaipp av alt, mistet vennene, verden vokste opp uten dem og de ble kastet tilbake i sammfunnet i voksen alder for å kunne forsørge seg selv. de sitter igjen med en crappy jobb på grunn av manglende utdanning ingen venner og det er noe av det værste du kunne gjort mot en 18 åring.

    men å sende de ett millionkrav er som å gi dem dødsstraff.

×
×
  • Opprett ny...