Gå til innhold

Terminal

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Terminal

  1. Jeg prøvde å laste opp noen bilder og videoer fra mobil til pc. Det gikk ikke særlig bra. Det sto at det var over 2000 bilde som skulle overføres, men jeg har tatt kun 100, mobilen er splitter ny. Hvor kommer alle de andre bildene fra, ser ut som det er naturbilder. Er det ikke mulig å velge de bildene som skal overføres? Så fikk jeg denne feilkoden : COOD11B1. Hva betyr den? Det var ikke mulig å spille av noen av filmsnuttene. Håper noen har peiling på dette.

    Hei. Feilkoden forteller ikke direkte hva som er feilen, men den klarer ikke å spille av filen. Dette kan ha mange årsaker, som mangel på codec, utdaterte drivere til lydkort, feil innstillinger i mediaplayer eller annet. Det et bare å søke på nettet så finner du mange forslag til løsninger som du bare må prøve ut.

     

    Vil anbefale deg å benytte et backup program slik at du alltid har bildene sikkert lagret i skyen. Selv benytter jeg selvfølgelig "min sky" fra Telenor i og med at jeg jobber i selskapet. I tillegg benytter jeg både Dropbox og Onedrive.

  2. Når får vi noen ordentlig billige og gode telefoner. "Alt vi blir servert koster jo" omtrent over kr 5000,- i disse dager :thumbdown:

    Det finnes terminaler i alle størrelser, med forskjellige priser og specs. Utfordringen er at nordmenn stort sett vilha det beste og derfor selger man svært lite av de billigere telefonene når man har tatt inn disse. Da ender det som regel at butikken må selge ut partier med tap fordi man ikke får solgt ut de partiene man tar inn.

     

    Om flere hadde kjøpt en telefon etter sitt eget behov, i stedet for å kjøpe ifht merke/status/hva venner har o.l, så ville markedet bestått av flere billigere modeller, flere merker som lykkes, windows phone ville hatt vesentlig større markedsandel osv...dette er i hvet fall min personlige overbevisning :)

     

    Alternativet for deg er å kjøpe modeller som er 1-2år gamle. Type LG G2, Xperia Z1, Galaxy S3/S4... da får man gode terminaler som stort sett ville vært godt nok for de fleste.

  3. Står på farten til å bestille en 1020 nå, men ser det er en del som ikke virker helt fornøyd med denne modellen? Er det mye tull med den? For det andre ser jeg ingen nettbutikker som Komplett eller lignende som har 1020? Kun Elkjøp, Lefdal mm. Hva er grunnen til dette?

    Hei. Har ikke opplevd problemer med denne og det er alltid terminalen jeg tar frem når jeg vet at jeg skal ta mye bilder. Den er helt overlegen på kamera. At du ikke finner den så mange steder er fordi den ikke selger så godt lenger og da blir den for mange overflødig ifht å ha sortimentet. Ellers er Lumia 930 straks i salg, som har bedre spesifikasjoner på det meste bortsett fra kamera.

  4.  

    Skal bli morro og teste g3 mot oppo find 7,som jeg venter i posten..

    Har jo vært en del sol i det siste ;-) ser at flere tester kommenterer at lysstyrken på skjermen ikke er blant de høyeste. Har du hatt noe problemer med å se skjermen utendørs? ;)

     

    Tror ikke jeg har hatt noen mobil som er bedre i sollys enn G3. Kanskje Lumia 930.

  5. Denne testen stod i sterk kontrast til Dinside sin test.

     

     

    Vi klarer imidlertid ikke helt å anbefale LGs toppmodell denne gangen, og det er fordi den alt for ofte lugger og for eksempel må tegne opp hjemskjermen på nytt. I tillegg har vi hatt problemer med varmeutvikling i telefonen der vi gjentatte ganger har fått beskjed om at lysstyrken på skjermen ikke kan skrus opp, eller der telefonen vil skru seg av fordi den er blitt for varm.

     

    http://www.dinside.no/929282/lg-g3

     

    Kven skal eg tru på?

    Jeg leste også denne på morgenen og tenkte bare at de må ha fått en "mandagstelefon". Den testen blir, etter min mening, like svak som at Amobil ikke har Galaxy S5 blant topp 3 på smartphones listen sin... Specsmessig er det er kun Z2 og G3 de kan sette foran etter min mening.
    • Liker 2
  6. Ser ut som en knakende god mobil, men hvordan opplevde dere at skjermen går så langt ut i kanten i forhold til "misclicks" ved at hånden kommer borti skjermen når man holder den?

     

    Det er fortsatt en ørliten ramme rundt skjermen som hindrer dette, så det er ikke noe problem.
  7. Dere nevner at den har god lyd ut fra mini jack. Hvordan er den sammenlignet med Sony Xperia Z2? Z2-en skuffer meg på lyden ut av mini jack-en. Jeg har Bose QC20i og det er så lav lyd i det hodesettet i bruk på Z2-en. Skikkelig irriterende, spesielt med såpass dyre øreplugger. Kanskje noen som har litt erfaring på dette området? Jeg bytter ut min Z2 pga av den lave lyden jeg får i QC20i pluggene. Htc One M8 er jo i en klasse for seg her. M8-en er faktisk slik at jeg opplever at den får enkelte hodesett til å skurre på maks volum, som nevnte QC20i. Må ha på nest høyeste volum...

     

    Min oppfatning av G3 er at den gir mer enn nok lyd med mini-jack, men litt lavere enn enkelte modeller via Bluetooth. Som du sier er HTC i en egen klasse på lyd, men når det er sagt så er G3 min klare primær terminal for øyeblikket :)
  8.  

     

    Fikk i dag testet lg g3. Menyene flyter veldig bra og skjermen var sylskarp. Må si jeg er imponert:) eneste er st det er litt dårlig sort og kontrast men oppløsningen gjør opp for det

     

    Den la veldig godt i handa. Mye bedre en z2 synes jeg

    Jess, imponert på mange områder! Dette er også den første terminalen som funker fjell ifht lås/opplåsing ved å "dobbelt tappe" på skjermen :) ... Har ikke fått testet kamera mye ennå, men foreløpig ser det vel bra ut selv om jeg antar at Sony og Nokia ligger hakket foran.
    Likte ikke kameraet på z2. Vil påstå at g3 klarer bedre bilder

    Og frobtkameraet er en helt annen verden!

     

    Trekker tilbake det jeg trodde om kamera :) Dette ser veldig bra ut! var ute og testet litt nå og bl.a med svært sterkt motlys tok den allikevel veldig gode bilder og solstrålene ble minimert. Skjermen er også svært god ifht hvordan den takler sollys.

  9. Fikk i dag testet lg g3. Menyene flyter veldig bra og skjermen var sylskarp. Må si jeg er imponert:) eneste er st det er litt dårlig sort og kontrast men oppløsningen gjør opp for det

     

    Den la veldig godt i handa. Mye bedre en z2 synes jeg

    Jess, imponert på mange områder! Dette er også den første terminalen som funker fjell ifht lås/opplåsing ved å "dobbelt tappe" på skjermen :) ... Har ikke fått testet kamera mye ennå, men foreløpig ser det vel bra ut selv om jeg antar at Sony og Nokia ligger hakket foran.

  10. Hei & takk for svar. Går ut fra at du med generisk terminal mener ingen operatørbinding? Min telefon ble kjøpt uten binding, men LG sier uansett at de ikke kan slippe en oppdatering før denne er godkjent av samtlige operatører (som svar på at jeg påpekte at det allerede er sluppet en oppdatering til D802 i diverse europeiske land).

    Med generisk så mener jeg at terminalen er uten endringer ifht hvordan produsenten har utviklet den før evt tilpasninger fra operatør. Det ligger for eksempel ikke noen operatør applikasjoner forhåndsinstallert.

     

    Det er riktig at vi alltid får oppdateringer til godkjenning og det er viktig for alle. Kjipt om det kommer en oppdatering som plutselig gjør at f.eks mms ikke fungerer, og ja det hender faktisk at slike ting skjer :)

     

    Men godkjennings prosedyrene er kjent og operatør bruker ikke lang tid hvis alt fungerer. Jeg har nettopp sjekket vedr G2 og der har i hvert fall vi (Telenor) godkjent den nye oppdateringen for ca. 2 uker siden. Så vår variant håper jeg LG da er klar med snart.

  11. Helt utrolig at en slik bug må igjennom testing og godkjenning hos operatører. Vi hører dette stadig vekk: produsenter som skylder på at det er teleoperatørene som forsinker android oppdateringer. Hvis dette stemmer og det ikke bare er en unnskyldning, ja da er det jaggu på tide at android blir litt mer modul basert slik at man kan oppdatere systemer som ikke påvirker nettverk og "patche" systemet fortløpende.

     

    Hei,

     

    Jeg vil forsøke å komme med en oppklarende forklaring på variant og oppdateringer.

     

    Har sett utallige ganger at brukere tror at oppdateringer kommer sent pga at man venter på godkjenning fra operatører.

    At oppdateringer av og til kommer tidligere til generiske terminaler enn på en operatør sin variant, skyldes enkelt og greit fordi produsenten har høyere volum på de generiske og prioriterer disse. Generisk versjon blir derfor ferdigstilt først hvis de ikke klarer det samtidig, men har ingenting med at operatøren holder igjen. Hvis ikke de kommer samtidig tar det som regel et par ekstra uker. Det er også slik at f.eks samsung slipper ut oppdateringer i puljer for å unngå for stort press på serverne. Dette uavhengig av variant.

     

    Heldigvis ser vi at varianter blir prioritert mer og mer, og vi så at både S5 og Z2 hadde varianter klare til lansering. Riktignok ikke i nok volum, men ved nye lanseringer supplerer vi med generiske.

     

    Husk også at variant skal sikre at de mindre avanserte brukerne klarer å komme i gang med tjenester på en enkel måte. En del på varianten kan virke overkill for de fleste brukerne her inne, men vi har et ansvar for alle våre kunder og da må sikre at de får brukt tjenestene våre samt at terminalen fungerer optimalt i vårt nett.

     

    Håper det var oppklarende :)

  12. Komisk at noen får oppdateringen og andre ikke. Dette er noe jeg alldeles ikke savnet når jeg var borte fra Samsung en periode.

    Det gjøres vel i utgangspunktet for å begrense belastningen på serverne i følge den info jeg har mottatt. Relativt mange som skal oppdatere samtidig. Jeg fikk den på min S5 på fredag, og har i hvert fall lagt merke til raskere kamera og vesentlig bedre ordbok / tastatur.

  13. Jeg trenger noen meninger om WP8.

     

    Ringefunksjonen er ikke spesielt god.

    Man trykker på telefonering og kommer til logg. Dersom den du skal snakke med ikke ligger i loggen må du søke. Trykker du på søkeknappen søker den først i loggen og du må selv velge å søke i kontakter.

    - > Det er ikke mulig å se kontakter.

     

    Misforstår jeg? Er ringefunksjonen så halvveis?

     

    Hei. Jeg ville lastet ned "finn folk". Da søker du opp kontakter på enkleste måte.
  14.  

    Min er i bestilling, og må si jeg gleder meg! :wee:

    har måtte brukt en halvknust note 2 i rundt en måned snart.

     

    *edit* fikk mail nå at den blir sendt i dag! :D

     

    Den kommer på lager i dag og vi får sende den ut sent i morgen, slik at de fleste kundene våre da skal få den på fredag (1. mai går ikke posten). Salgsstart er satt til fredag.

  15. Med mindre det er en trocerdig hallusinasjon, har jeg Spotify på min WP8. Hatt det siden dag én.

     

    Korrekt, både Spotify og Wimp har vært tilgjengelig leeenge.

    Instagram er, som andre her påpeker, også tilgjengelig. Finnes også som en god uoffisiell app (6tag), samme som f.eks Snapchat (6snap) og Vine (6sec). Finnes flere uoffisielle, men personlig liker jeg hva utvikleren av disse 3 har laget.

    • Liker 1
  16. Plukket opp et eksemplar på en av Telenors butikker i Oslo sentrum i dag. For oss som setter lyd over kamera kan jeg si at denne kan spille hodetelefonene mine langt høyere / bedre enn 5S, Galaxy S3 / S4 og Note 2. God lyd på høyttalerne også, som alle tester sier.

     

    Enig i det du sier. Lydmessig er nok M8 det beste alternativet sammen med fjorårets One M7. Gjelder musikk/video, da samtalekvalitet er som de andre toppmodellene.

    In-ear hodesettet som følger med gir også bedre lyd enn det som ofte er med hos de andre produsentene.

  17.  

    Har noen fått sendingsbekreftelse fra telenor ? bestilte i går og har ikke fått noe sending enda... :( pleier alltid å bli sendt dagen etter eller samme dag man bestiller fra dem..

     

    Har den kommet til butikkene i det heletatt? Dessuten så står det varebeholdning ukjent på telenor sin nettside.

     

     

    Grå er på lager og sendes fortløpende. Har ikke fått bekreftet dato på sølv og gull ennå.

  18. Har noen fått sendingsbekreftelse fra telenor ? bestilte i går og har ikke fått noe sending enda... :( pleier alltid å bli sendt dagen etter eller samme dag man bestiller fra dem..

    Hei,

    Den mørke har vi på lager og sendes fortløpende. Så hvis du ikke har bestilt gull eller sølv så er den nok underveis, avhengig av hvor sent du bestilte.

×
×
  • Opprett ny...