Gå til innhold

Extraterrestrial

Medlemmer
  • Innlegg

    736
  • Ble med

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Extraterrestrial

  1.  

    Det er sikkert noen kvinner som passer inn i generaliseringen din der, men det blir helt feil å prøve å pakke alle kvinner inn i samme boks på den måten.

    Hvordan er det generalisering når jeg skriver "noen kvinner " og "enkelte frigjorte kvinner"? Er slik bruk av ordet generalisering en hersketeknikk?

     

     

    Det er en viss forskjell på hvordan kvinnelig og mannlig nakenhet oppfattes. En kvinne som blotter seg blir møtt med begeistring og hurrarop. Hvis en mann gjør det samme løper tilskueren sjokkert til nærmeste krisesenter, hun får klippekort til psykolog og voldsoffererstatning. Mannen blir sporet opp av politiet og bøtelagt.

     

    Jeg har inntrykk av at noen kvinner misunner hvor lett menn får tenning, seksuell nytelse og tilfredsstillelse, og prøver på krampaktig vis å etterligne menns forhold til seksualitet. Det de oppnår er å fremstå som aseksuelle. Dildo homeparty er et grelt eksempel. Denne tråden er vel i samme gate.

     

    Jeg kjenner ingen eksempler på at menn tingliggjør sex på en slik måte som enkelte "frigjorte" kvinner gjør. Kvinner bruker sex for å oppå noe. For menn er det meningsløst med sex om det ikke er nytelse involvert.

    • Liker 1
  2.  

    Det er vel sånn generelt akseptert å ha ræva døgnrytme i helgene, er det ikke?

    Fullt og helt.

     

    Akkurat som det er akseptert å tro at klokken er tre når den tydeligvis er halv åtte. Ja ja.

     

    Ikke ukjent.

     

     

    Det er vel sånn generelt akseptert å ha ræva døgnrytme i helgene, er det ikke?

     

    Mye verre å ha rævva døgnrytme hele året. Hvor er samfunnet for oss som liker å legge oss i kl to på natta og stå opp kl 12?

     

    Det er tidlig kveld en eller annen plass i verden ;p

  3. Ok, takk for svar :)

     

    Hvor forkjølet var du? Jeg nyser sjeldent, men er litt småforkjølet. Har vært det en stund. For også litt vondt i hodet, og føler meg litt tung i hodet til tider.. Jeg blir ikke verre, og blir heller ikke bedre.

    Kan jeg spørre om hva du brukte da du opplevde forkjølelsen? Var du forkjølet hele tiden? Eller var du det i lange perioder :)?

    Jeg ble ganske forkjølet, måtte snyte meg noen ganger for å si det sånn. Hjelper ikke medisinen i det heletatt? Hos meg så løsnet den opp, selv om jeg opplevde bivirkningene. Brukte Ventoline. Var forkjølet sålenge jeg måtte bruke medisinen, ja. Er egentlig aldri forkjølet ellers.

  4. Det var da en overdramatisk reaksjon fra den de andre, men nå har vi kun fått servert ene siden her. Synes egentlig du burde skrive på en av de her facebook-sidene at dere som voksne burde være gode forbilder for barna. Muligens også gå frem å være et eksempel på hvordan man kan være 'voksen' å forslå et møte med den andre parten i historien her for å prøve å komme frem til en gjensidig forståelse, før det faktisk går utover barna.

×
×
  • Opprett ny...