Gå til innhold

reyerd

Medlemmer
  • Innlegg

    386
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reyerd

  1. Når jeg setter inn en usb plugg i  fronten på pcen så blir tven svart for noen sekunder. Om det er en usb minnepinne eller sender til tastatur har ikke noe å si. Samme problemet med alt. Det var samme problemet på den gamle pcen og, og ps4 har det og skjedd på. 

     

    Hva kan være årsaken til dette? Må vel være et problem med strøm nettet eller?

  2. Har bygd meg en badestamp på 2m diameter, første fylling var den veldig lekk, men over natta trutnet den og ved første fyring var den så og si helt tett. Problemet er bare at når den står et par dager med bare litt vann i bunn så er den lekk når man fyller den, så lekk at 3000 liter vann forsvinner i løpet av en dag ca. skal det være slik at den må trutne for hvær fylling av vann?

  3. Satt den bare inn da den bare ligger der å ikke blir brukt til noe fornuftig.

     

    Skal se om jeg får tak i et bilde av den, så skal jeg legge ut.

     

    men det at jeg ikke har ladet den? har det noe å si?

  4. Har koblet anlegg i bilen til søstera mi, da vi hadde liggende et par kondensatorer så koblet jeg en til.

     

    Har faktisk aldri hatt kondensator i min egen bil og er helt grønn på emnet.

     

    Koblet den parallelt med batteri inn på forsterkern, men så leser jeg at den skal lades opp først, Trengs dette? lades den ikke når jeg kobler den til direkte?

     

    Og denne kondensatoren hadde voltmeter på toppen som ikke lyste, det var et ekstra tilkoblingspunkt som jeg ikke aner hvor skal kobles, regner med dette er til dette voltmeteret. Noen som vet?

  5. Har f[tt tak i en gammel dimesion 5000 med pentium 4 2.8ghz og bare 512mb ddr2 ram

     

    tenkte aa brukte denne som en media pc og trengte derfor et bedre skjermkort. fikk kjopt et asus hd5570 silent men faar ikke noe bilde paa skjemen, bare via det onboard kortet. if;lge det jeg kan finne ut om hd5570 saa trenger systemet minimum 1gb ram, har jo bare 512. vil dette kunne vere problemet siden jeg ikke faar bilde?

  6. Hver gang jeg spiller av hd matriale, så klikker pcn får blåskjærm med feilmelding 0x0000000124 caused by driver ntoskrnl.exe

     

    Dette skjer aldri under kjøring av film som ikke er i hd. Spill funker også uten broblem i timesvis. Har kjørtstresstester og maskin er stabil ellers. Ikke er den noe særlig varm heller, om det kan være problemet?

     

    Cpu temp 40c

    Mb temp 45c

    Gpu temp 50c

     

    Dette er etter 1,5 time med avspilling av en film i hd.

     

    Hva kan være problemet?

     

    Asus m4a785-m

    6 gb ddr corsair xms 2

    Hd 5770

    Phenom ii 965

  7. Kjøpte corsair h60 og fant fort ut at denne passet dårlig i dette kabinettet. Fikk ikke plass til radiator pluss vifta, slik at jeg monterte denne i lokket der jeg laget hull som passet en 12cm vifte. Slik at nå tar vifta og radiatoren inn luft og de to 12cm viftene blåser ut. Cpu tempen datt litt i forhold til stoc kjølern men er mye stillere:)

     

    Tro om det ville vært bedre å hatt de to 12cm kabinett viftene til å blåse inn, og vifta til h60 til å trekke ut?

  8. har og antec fusion og lukter litt på denne kjølern, men lurer litt på dette med plass. ser på bildene over at det funker fint, men er skeptisk til dette med at lokket på kabinettet kommer helt ned på vifta.

     

    Har am3 phenom II 965 og bruker stock kjøler nå, er fornøyd med temperaturen, men liker ikke støyen som kommer fra den. Og da tenker jeg denne noctura kjølern er noe mer stille.

    Vil denne noctura kjølern funke bedre en stock kjøler, slik at jeg får lavere temperaturer?

     

    I tilegg vil vel denne kjølern sørge for en del luftflyt i kabinettet, slik at nb og sb får litt mere luft på seg?

  9. Hvorfor ikke heller bare kjøpe en aktiv sub som er beregnet på 230v? Eventuelt kan du kjøpe en 230v effektforsterker som du kobler subben på.

     

    Mye enklere dette en å skulle begynne å koble opp batteri med lader inne i huset.

     

    Du kan og om du har en gammel stereo forsterket med litt futt i benytte denne til å drive sub med, bare å koble ut fra recivern på sub utgangen med phono inn på f.eks. Cd eller aux på denne å koble subben på høytalerterminalene.

  10. Er nokså vanskelig å bli enig med kjøper når han så å si ikke svarer på mail, men jeg mener nå det er helt vanlig at man returnerer varer man har kjøpt før man får pengene sine. Og det burde et hvert menneske forstå.

     

    Har handlet mye på finn.no og alle gangene har jeg betalt på forskudd. Har aldri blitt lurt. Trodde finn betalingsgaranti var en bra ting, men blir aldri å bruke dette flere ganger.

  11. Har solgt en vare på finn.no for ca en mnd siden. Ville ikke sende via postoppkrav siden jeg før har opplevd at kjøper ikke henter varen på posten og jeg taper 350,- på frakt fram og tilbake. Så denne gang ble finn betalingsgaranti prøvd ut. Alt ser ut til å funke fint, helt til kjøper mottar varen og mener den er defekt. Hadde selv varen i bruk rett før jeg puttet den i eska for sending for å være sikker på at alt var i orden.

     

    Da trykker kjøper på noe sånnt som at han ikke har mottat varen som han har betalt for, og jeg mottar mail fra finn om at jeg må svare innen 7 dager ellers går pengene tilbake til kjøper. Dette er uaktuelt for min del såklart, kjøper har varen min som er verdt penger. Så jeg trykker at varen er sendt og at det ikke var noen problemer med noe når jeg sendt den. Da går det over til at jeg mottar pengene om 7 dager om ikke kjøper motsetter seg. Det gjør han såklart, og nå er pengene låst av payex til vi blir enige.

     

    Nå har kjøper hatt varen min i over en mnd. og han virker lite villig til å løse saken og det tar en uke før han svarer på mail. På denne tiden kan han ha brukt å evt ødelagt varen min opptil flere ganger.

     

    Så nå sitter jeg uten varen min og uten betaling for den, og blir neppe å få noe for den heller. Er jeg heldig får jeg den i retur.

     

    Finns betalingsgaranti er ingenting sikkert for den som selger varer. Jeg er villig til å ta tilbake varen såklart det har jeg skrevet til kjøper fra start.

     

    Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre?

  12. Ringte telenor for å høre prisen på fiber. Fikk til svar at det ville koste meg 299,- å koble meg på siden det allerede var fiber i huset. Bestillte da 25/25 linja deres, og sa fra at jeg ikke trengte modem.

     

    En uke eller to senere får jeg brev i posten med påkoblingsdato. Der står det opplyst at jeg må betale 1999,- for påkobling, samtidig har de klart å sette 8/8 linja som hastighet pluss at de har registrert at jeg skal ha modem til en pris av 399+ 99 i frakt.

     

    Ringer dem å da får jeg opplyst at prisen er rett, men at dem må lage en sak siden jeg har fått opplyst feil pris. Dagen etter ringer dem meg opp å forteller meg at jeg må betale 1999,- om jeg vil ha dette. Da avbestiller jeg såklart alt.

     

    Så går det 14 dager til å da dukker det opp 2 montører på døra som skal legge inn fiber utrolig nok.

     

    Er dritlei hele telenor nå!

     

    Sist jeg hadde problemer med adsl linja gikk det 14 dager før det var fiksa, problemet måtte løses av montør i sentralen. Grunnen til den lange tia var telenor kundeservice, og at de ikke klarte å vidresende feilmeldinga til relacom. Gikk 2 dager fra dem var kontakta til feilen var retta, da ringte montøren meg etter en dag å beklaga at han ikke fikk retta feilen etter dag en pga masse å gjøre.

×
×
  • Opprett ny...