Gå til innhold

Tomba5

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tomba5

  1. Merkelige kommentarer folk lirer ut av seg. Selv har jeg hatt Samsung siden tidenes morgen. Gikk nå over til iPhone da Note 7 ikke kommer på markedet. Å si at IPhone ikke er en avansert mobil, er rett og slett å være uviten. Begge plattformene har sine fordeler og svakheter. Uansett hva en velger kommer en til å bli fornøyd. Bra telefoner begge to. I kommentar feltet hold deg for god til å være fordomsfull, ellers blir du ikke tatt seriøst. Har du ikke erfaring med merket du rakker ned på. Så få det og så kom med en konstruktiv tilbakemelding som andre kan dra erfaring fra.

    • Liker 4
  2. Lurer på om TEK.NO redaksjonen har en felles forståelse hva som skal vektlegges i testene sine. En mener det ikke er krise med at en enhet kjøpt i år 2015 ikke er fremtidsrettet. Mangler 4K, ment til hjemme underholdning og skjerm størrelser fra 20" og oppover. Mens en annen mener 4K på en 5,5 tommers mobilskjerm er med på å sprenge grenser. Les testen av sony xperia Z5.

    Hva apple tenker er uvisst. Men det må da være noe fremtidsrettet i den leiren også. Da Iphone 6S omsider har fått kamera som støtter opptak i 4K.

    Videre IMAC/MACBOOK kommer med 4K-5K. Skjermer som overgår hva mange av konkurrentene leverer. 


    TEK.NO det er "krise" Dere virker lite troverdige!

    • Liker 1
  3.  

    Mangler GPS? 3G modellen kommer med GPS!

    Til info, da Dere testet iwatch gis det ikke minus da denne faktisk mangler GPS.

     

    3G-modellen kommer ikke til Norge. Følgelig vil alle Gear S2 som selges her mangle GPS.

    Norske forbrukere er ikke forpliktet til å handle på det norske markedet.

    Her mener jeg samsung norge feiler ved ikke å ta inn denne modellen. 3G kan en klare seg uten. Klokken ville uansett funket. GPS ville mange verdsatt. Uansett ville den være klargjort for esim når den tid kommer.

    Dette kommer ikke frem i en ellers grei vurderering fra Dere.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...