Gå til innhold

alphezxd

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alphezxd

  1. Hvorfor i h****** skal jeg, som forbruker, velge en datamaskin(Xbox one), som er 1000 ganger dårligere enn min pc? Når jeg kan spille Witcher 3 med 4k oppløsning i 40fps. Hvorfor skal jeg da velge en maskin som ikke engang klarer å kjøre spill i full HD og såvidt klarer å kjøre 30fps? "Xbox opplevelsen kommer til Windows 10" Jeg kunne vurdert Xbox maskinen hvis Windows 10 opplevelsen kom til Xbox-en istedenfor, og ikke omvendt.

     

    Ingen har bedt deg velge - det står du helt fritt til å gjøre selv. Du svarer jo også på ditt eget spørsmål; Du skal ikke velge Xbox One fordi du allerede har en maskin som dekker dine behov.

     

    Vi har alle forskjellige behov, la det være økonomi, venner, bruksområder, plattform-spesifikke spill osv. Hva er det egentlig du har vanskeligheter for å forstå?

    • Liker 2
  2. Kjøpte denne selv for noen dager siden, og har falt helt for den! Har lyst å kjøpe en ekstra for å ha på jobb. Utrolig behagelig å bruke! Litt dyr, men fantastisk i bruk.

     

    Samme her ;) Enn så lenge ligger den i sekken også tar jeg den frem på jobb. Elsker den spesielt i bruk sammen med macen hjemme - er da gesture-støtten virkelig kommer til sin rett. For meg som anser det som en positiv egenskap at den er spesialtilpasset høyrehendte får denne 10/10. Har ikke testet den til annet enn kontorbruk, gaming krever annet utstyr :)

    • Liker 2
  3. Lollipop er sluppet i Tyskland, ser ikke ut som det er lenge til vi får den nå :)

     

    http://forum.xda-developers.com/note-4/general/910f-official-lolipop-germany-dbt-t3029508

     

    Ikke noe problem å laste ned firmwaren og installere den på våre telefoner :) Norsk språk er selvsagt inkludert der. Første jeg gjorde på morgenen i dag ;) Prøvde først uten wipe/reset - noe som ikke ble spesielt bra.

  4. Og en ting til kjære Apple: når skal dere gjøre det mulig å videresende bilder eller sende bilde fra bilde-appen? Som bildet jeg har lagt med viser, så er det umulig å velge mottaker av bildet... Og dette er altså på en mobiltelefon med skjerm på 5,5 timer! Dette burde jo være svært så trivielt og enkelt å finne løsning på.

     

    Jeg klarer ikke reprodusere dette problemet selv på min 6+.

     

    Velger jeg "Bilder -> et bilde fra albumet -> del -> meldinger " så dukker det opp i som på skjermen din, men riktignok med øverste del tilgjengelig slik at jeg kan legge til mottakere.

  5. Det de egentlig sier er at server-systemet til Sony er for svakt og dårlig og takler ikke litt pågang.

    Minner meg om ALTINN, crasher på første dag.

     

    "Jeg venter med å kjøpe ny bil da jeg vil være sikker på at pengene strekker til" - Ergo jeg er fattig?

     

    Nei, de sier vel egentlig bare det de faktisk sier; De vil bare være på den sikre siden. Dette har vel ingenting med kvaliteten på Sonys serverpark å gjøre? :)

  6. Ok, det nettbrettet likner ikke på noen i-pad, det nevnes ikke at det er en i-pad, og det nevnes ikke en eneste feature som ikke kunne passet på en drøss med andre nettbrett. Hvordan får dere dette til å bli målrettet mobbing av apple? For meg virker det som at en og annen apple-fanboy har fått satt sinnet sitt i kok fordi en konkurrent er frekk nok til å skryte av sitt eget produkt, i sin egen reklame...

     

    Stikkordene her er "thins as a penicl" og "went to space." som er direkte hentet fra Apples markedføring om deres iPad. Så joda; dette er faktisk siktet mye mot denne. Riktignok vises ikke en iPad i reklamen, men dette har jo noe med rettigheter å gjøre. Du legger kanskje merke til at de har valgt en som likner på iPad noe mer enn andre brett gjør også :)

  7. Opp til 8 timer videoavspilling er gitt ved bruk av iTunes! Sikkert litt mer krevende klipp dere bruker med vlc. Tenkte bare jeg skulle nevne det.

    Min holder forøvrig 8 timer som oppgitt ved lett bruk. Med dreamweaver, mamp server, 5-10 faner i safar,i et par Dokumenter åpne i Pages og konstant tilkobling opp mot skolens nettverk holdt den ut ca 6 timer før den gikk tom ( eller jeg skrudde den av og gikk hjem ved 3%. Har modellen med gt750 :)

     

    Fantastisk maskin. Overpriset? Tja, kommer Ann på øyet som ser. Men jeg skjønner jo hvorfor noen mener den er det :) pris vs ytelse er ikke alltid førsteprioriteten til alle, respekter det istedenfor å snakke nedlatende om de som kjøper en slik maskin.

     

    Det dere også bør nevne, som kan være relevant for noen, er at Iris Pro GRUSER i OpenCL. Mener å ha lest tester hvor det parkerer F.eks nvidia sine toppkort. Selv er jeg ikke avhengig av det, så ta det med en klype salt Evt søk det opp om det er av interesse.

    • Liker 2
  8. Det stemmer :) Det er det Apple har satt som standard skalering. Du kan selv sette denne til "High" som tilsvarer 1080p. Tror ikke du ønsker mer enn det, fordi da begynner tekst å bli smått på en 15" :) finnes også et script som lar deg kjøre den fulle oppløsningen skjermen har, bare søk etter "Mac retina resolution" på YouTube for demonstrasjon :)

×
×
  • Opprett ny...