Gå til innhold

Trond0902

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trond0902

  1. Jeg begynner å miste håpet for at Samsung vil oppgradere Samsung Galaxy Note 3 til Lollipop. Telefonen er fantastisk, men jeg irriterer meg over at man må vente så lenge på oppgraderinger. Ser ut til at Samsung prioterer sine telefoner med navnet Samsung Galaxy S...

    Har ikke telefonen din dette i navnet må en smøre seg med mye tålmodighet.

  2. I mitt arbeid klarer jeg meg fint i arbeidsdagen kun med min Asus Padfone 2. Den blir brukt til ALT kontorarbeid.

    Hadde litt problemer med å få satt den opp mot skriver / printer i hjemmenettverket. Men når det ble løst av kollega er det blitt slutt på sene kvelder på kontoret etter lange dager med kundebesøk. Jeg var ikke lenger avhengig av å løpe rundt, og lete etter stikkontakt i ventehaller i påvente av avgangstid for å få ladet pc'en. Slik at jeg var sikker på at jeg hadde fullt batteri før jeg gikk ombord, og kunne jobbe videre.

    De siste åtte ukene har jeg kun brukt pc'en to ganger (gått tom for batteri på min Padfone), og for å bytte passord av e-postklient.

    Jeg er blitt mye mer mobil, og fått en mye mer effektiv arbeidsdag.

     

    For min del startet det med at jeg trengte ny telefon, og hadde lyst på et nettbrett i tillegg. Derfor begynte og lese meg opp på Asus Padfone 2. Det var mange som lo av meg når jeg sa at jeg ville gå for denne løsningen. Etter fire ukers bruk (les februar) var jeg solgt. Plutselig var jeg tidsnok i barnehagen til jentungen hver dag. Hadde fått unnagjort de siste e-post henvendelsene på bussen hjem. Endelig hadde jeg den ekstra fritiden på ettermiddagen til jentungen og kone, som jeg har ønsket.

    På toppen av dette har 4 mine kollegaer også begynt og bruke denne løsningen.

     

    Det skal bli interessant og lese hvordan din historie ender.

     

    For min egen del kommer nok jeg til å kjøpe Asus Padfone Infinity når den kommer for salg.

    • Liker 1
  3.  

     

    Begynner å bli overbevist om dette blir min neste mobil/pad etter å sett disse filmene om denne telefonen/Pad'en

     

    Er nok bare bestille hos komplett.no eller skal jeg bare slå til å kjøpe den via ebay.com. Problemet er at jeg ikke har noen erfaring med ebay

  4. www.klikk.no/teknologi/article761648.ece

     

    Ble veldig fristet av dette systemet nå når jeg har gått i tenkeboksen på å kjøpe meg både ny mobil og pad denne sommeren.

     

    Ser veldig fristende ut etter det jeg har funn et på nettet om telefonen.

     

    www.phonearena.com/phones/Asus-PadFone_id5614/videos

     

    Men har bestemt meg til og vente med kjøpe den til jeg har fått sett og lest noen tester om dette systemet.

     

    Er redd for jeg går på en ny smell når det gjelder oppdateringer som sist. Da jeg kjøpte meg LG Optimus 2X, god telefon men håpløst selskap når det kommer til oppdateringer.

  5. Nå når telefonen er med meg på ferie til Ukraina og Latvia er jeg faktisk nå strålende fornøyd med telefonen. Ingen batteribugs. Og jeg har brukt telefonen konstant for å ta bilder, lese og besvare på e-post (kun ved wifi-spots), lese nyheter hjemmefra (kun wifi-spots), ringe og besvare telefoner samt sende noen få sms. Samt at jeg har brukt googlemaps et par tre ganger for å finne fram. Og et turistprogram som kan trygt anbefales på det sterkeste som heter World Explorer 360 hvis en skal eller er i en by hvor en ikke hvar vært før.

    Da jeg nå sitter telefonen i laderen har den ikke vært ladet på 39 timer, og jeg er strålende fornøyd. Er fremdeles på ferie, og lurer på om dette er for godt til å være sant. Vanligvis lader jeg telefonen hver eneste natt noe som ikke har vært nødvendig nå. Batterikapasiteten på telefonen har vært mitt ankepunkt hele tiden når det gjelder denne telefonen, men ikke nå lenge.

    Hvis noen lurer på hvor lenge jeg har hatt denne telefonen. Så har jeg hatt den siden 15 april 2011, og har vel vært med på alle sykdommer har hatt fram til Android 2.3.4 kom her for litt side. Men nå har jeg en stabil telefon som jeg er strålende fornøyd med. Innimellom har jeg hatt en Samsung Galaxy SII i en desprasjon, men en telefon med dårligere kvalitetfølelse (les byggekvalitet) skal man lete lenge etter.

  6. Jeg er ikke i tvil hva jeg vill ha kjøpt nå etter at oppdateringen til Android 2.3.4 kom til LG Optimus 2X. Telefonen er slik at jeg forventet den skulle være fra dag en. Har også en Samsung Galaxy SII, men er en telefon hvor jeg har hatt noen bugs. Samt at jeg har dårlig kvalitetfølelse (les byggekvalitet) når jeg bruker den. Har nå gått tilbake til LG Optimus 2X etter oppgradering.

  7. Når en gjør en anmeldse av et produkt ville jeg tro at dette ble gjordt på nøytralt grunnlag.

     

    "Vårt favoritt-nettbrett har fått en lillebror." Men når dette er andre setning i overskriften begynner jeg allerede da å ha problemer med å ta denne testen seriøst, og amobil som magsin seriøst.

     

    Er ikke første gang jeg har stilt spørsmål med amobil's tester, men nå har dere innrømmet det. Håper at dere fra nå av forteller oss lesere hvilke produkter dere for tiden bruker som referanse produkter når dere tester nye produkter.

    • Liker 1
  8. Heisann, jeg fikk dette svaret i LG kundetjenester når jeg spurte dem

     

     

     

     

     

    Hei Trond.

     

    Takk for din mail.Android.2.3 er godkjent for release i Europa fra idag av,men den kommer ikke før om noen dager når alle detaljer er utarbeidet.

     

    Mvh

     

    LG Kundtjänst

     

    Norwegian Customer Support: +47 800 18740 |

     

    Öppettider: Mån-Fre 08:00 - 18:00 | Lör 10:00 - 15:00

  9. "The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update."

     

    Faen ta hadde virkelig håpet at det var kommet en oppdatering i dag. Er frustert nå......... Hvor lenge må vi hente er på berget i Norge?

     

    ALDRI mer LG selv om de lager solide telefoner hjelper det lite når de ikke klarer å følge med når det gjelder oppdateringer av Software

  10. Jeg sendte LG en ganske lang klagemail. Ikke på telefonen, men brudd på løfter. Jeg har hele tiden vært innstilt på at LG kommer til å komme sterkt tilbake å ordne alt det var, men nå har jeg også mista troen. Jeg har heldigvis ingen problemer med telefonen, men jeg har fått store problemer med LG.

     

    Jeg vil anbefale flere å gjøre det samme, jeg regner med det ikke kommer til å velte noe lass, men hva har vi å tape, annet enn 5 minutter.

     

    Er helt enig har gjordt dette selv, men har desverre bare fått vissvass svart tilbake. Med antydninger til svar. Kanskje det skulle vært laget et "kjedebrev" som bombaberer e-postkassene til LG

  11. Noen andre som har erfart at det er urolig dårlig framerate på kameraet med cyanogenmod?

     

     

    å noen som vet hva(evnt sjekker) basebånd, kernel og versjonsummeret er på original firmwaren her i norge

     

    Her er den informasjonen du gjerne ville ha:

     

    Basebånd 1035.21_20110725

    Kernel versjon 2.6.32.9

    Versjonummer FRG83G

  12. Da fikk jeg e-post i fra kundeservice etter spørsmål om når vi kan forvente at oppdatering til Android 2.3 vil komme. Jeg fikk et svar med at i løpet av oktober/november vil det skje noe. Lurer på hva de skriver når vi passèrer oktober måned og spør igjen. Får vel et svar med at i løpet november/desember måned da. Makan til synsing i fra et kundeservice skal man lete lenger etter. Hadde vel vært bedre å skrive at det vet jeg svært lite eller ingenting om dette.

     

    Da jeg tok kontakt med kundeservice hos SKYPE vedr. videosamtaler for LG Optimus 2X var de klar over problemet i Norge da vi kun har Android 2.2 Er blitt vedlig imponert over videosamtale-kvaliteten på SKYPE med Android 2.3 på LG Optimus 2X hos mine venner i USA som har fått denne oppgraderingen til Android 2.3. Det er ingen som snakker om batteriproblemer lenger, eller at telefonen låser seg, slår plutselig av og restarter. Eneste de snakker om nå er alle mulighetene de har.

     

    Sitter og irriterer meg over at jeg må bruke en Samsung Galaxy SII så lenge til oppgraderingen kommer. Desverre en mye dårligere telefon i kvalitet og utførelse. Den har mange av de samme "barnesykdommene" som LG Optimus 2X hadde når den kom selv etter oppgraderingen

  13. For mind del er jeg avhengig av Android 2.3. Da jeg er avhengig av skype og videosamtaler når jeg er på reise. Når det gjelder ROM's har jeg lest så mye rart på disse nettsidene. At konklusjonen er at det er bedre å la være enn å gjøre det. Har derfor bestemt meg for å vente på produsentens Android 2.3 versjon. I mellomtiden for jeg leve med Samasung Galaxy II, som kun har halvparten kvaliteten til LG Optimus 2X

  14. Da får vi sitte og vente på gjerdet å se når LG Mobile skal ta oss i Europa seriøst å oppgradere denne gode telefonen til Android 2.3. Samt holde hva de selv sier i pressemeldinger til sine kunder. Da de har oppgradert denne telefonen i resten av verden.

     

    Har ikke noe interesse av å gjøre noe jeg ikke kan eller forstår hundre prosent, som å bytte ROM på egenhånd.

×
×
  • Opprett ny...