Gå til innhold

XitraZz

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XitraZz

  1. Nå fikk jeg melding fra Game.no at de ikke kommer til å sende ut noen Collectors edition til Diablo 3! Jeg bestilte i Oktober i fjor for å være sikker og så kommer de med noe sånt... så hvis noen andre av dere bestilte der så må dere nok finne et annet sted :( Det eneste stedet som fortsatt selger de er Gamezone, og der er prisen 1500kr... Faen jeg er skuffa over Game akkurat nå..

  2. Jeg har nettoipp plukket det opp igjen, etter å ha lagt det bort etter kjøp pga. tidsmangel. Men det virker så vanskelig? Er i den første byen/landsbyen ute i myra, som du kommer til etter at kongen er drept. Uansett hva jeg prøver på, dør jeg.

     

    Troll-oppdraget? Dør. Monster-oppdragene? Dør. Holdt til og med på å dø når du er nede ved skipet med magiker-damen og Neckersene angriper. Noen stakkarslige drowners-kopier!

     

    Er det meningen at han skal tåle null og niks, og at han skal miste 25% helse når trollet kaster en stein mot deg, du hopper unna, og den lander halvannen meter fra deg? Vriker nesten som om jeg har aktivert en "anti-God mode" ved et uhell. Sammenliknet med eneren henger det virkelig ikke på greip i det hele tatt.

     

    Noen som har noen tips til en grunnleggende innføring, som jeg tydeligvis trenger? Også jeg som var slik en mester-Witcher i eneren... :/

     

    Rull unna angrep så mye som mulig og hold quen-skjoldet oppe hele tiden. I tilleg må du ha swallow potionen gående :)

  3. Fikk nettopp key fra sidemission, så kan anbefale de som ikke har key ennå å twitre han.

    Er det noen andre som problemer med å laste ned launcheren fra battle.net btw?

     

    får denne errormeldingen når jeg starter clienten: failed to resolve install data from http://engb.patch.battle.net:1119/patch

    Får samme feil når jeg prøver å starte Beta setup'en.

     

    Jeg fikk fiksa det ved å bytte til en annen email jeg hadde (den jeg brukte før), du kan jo prøve og se om det funker for deg også :)

     

    Når det kommer til beta key hos sidemission så bare twitrer du og spør pent om en beta key så kanskje du får en på sånn direct message :D

     

    edit: digger betaen btw, det at jeg fikk Mass effect 3 i går og ikke har boota det opp engang sier jo litt, med tanke på at diablo 3 bare er en beta^^

  4. <img src='https://www.diskusjon.no/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt=':!:' /> For med virker det som om annmelderne i gamer konkurere om å legge in mest mulige fancye ord i annmeldelsene sine <img src='https://www.diskusjon.no/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt=':!:' />

     

    Mens du derimot prøver å legge mest mulig smileys i dine?

     

    OT: Må si meg enig i karakteren, spillet er noe av det vakreste og morsomste du kan spille, men man må fortsatt ikke overse manglene/feilene i spillet.

    • Liker 3
  5. Å si at de med lav score fortsatt er gode spillere fordi de har bidratt på andre måter er bare en dårlig unnskyldning istedenfor å si at du surra og røra hele runden eller rett og slett sugde. Har spilt 40 timer tilsammen nå, og nesten utelukkende så er de tøffeste fiendene også de som topper scoreboardet. Uansett hvilken funksjon de har hatt, så vil de gode spillerne reflekteres i toppen. Uansett om de spiller passivt (støtte/spotting/etc), aktivt (capping/arming/defusing/dreping) eller vehicle. SPM er derfor en meget god indikasjon på hvor god du er. Om du trolla rundt halve runden med C4 (som for all del er sinnsykt gøy) og tok ut et par tankser, men havnet i nedre delen av scoreboardet så har du i prinsippet ikke bidratt særlig. En god spiller ville ha kombinert det å trolle med C4 med å cappe + drepe + spotte osv. osv. En god spiller er ressursfull, allsidig og bidrar på alle de måter han kan. En dårlig spiller er en som enten konsentrerer seg om uviktige ting, feil ting, kun seg selv eller rett og slett bare er dårlig.

     

    Jeg mener ikke at du ikke kan bidra for laget og til godt lagspill dersom du ikke er på toppen av leaderboarden, men å kalle deg en god spiller fordi du har sittet i turreten i basen hele runden eller ligget på et fjell og snipet og havnet på den lavere delen av scoreboardet er ikke min definisjon av en god spiller.

     

    Dette blir jo feil på mange måter.

    F eks er man jagerpilot vil man automatisk få lav KDR og SPM. Både for å få tak i ett jet eller helikopter, og det at man faktisk må skyte noe.

     

    Ikke automatisk, nei. Hvis han får det er han en dårlig pilot. En god pilot vil skyte ned alt han ser, og du havner ikke nederst på leaderboardet hvis du har dominert luften hele runden.

     

    Tommel opp, :thumbup:

     

    Btw, å skylde på din lave score og KD fordi du sprengte en tank med C4 blir bare for dumt...

  6. De "Jeg hjelper laget og prøver å vinne" kommentarene er nok unnskyldning for veldig mange ja, ikke at jeg ser noe ned på det, men da burde de hvertfall ikke klage eller være sure på de som kan gjøre det samtidig som de faktisk vinner gun-fights.

     

    en med 6 kills og 10 deaths er ikke "god", er du god så klarer du å både drepe, hjelpe teammates og gjøre objectives, noe som er litt vanskelig om du bruker halve kampen i den utrolige lange killcammen...

     

    Uenig. Jeg kan ta over drøss av flags og ha få kills, men masse død. Dette resulterer i at den jobben jeg har ført et egentlig mer hjelpsomt enn en som vil bare drepe folk.

    Er ofte jeg har mer poeng enn en person som er en "killer" på kartet, men jeg har langt mindre kills, og langt mer død.

     

    jeg personlig liker å heller fokusere på å vinne kartet enn å drepe. Her tar jeg over flags, og pøser ut med "Spots" og deler ut ammo i drøssevis.

     

    Mye mer hjelpsomt det enn å leke rambo.

     

    Hvis alle hadde gjort dette og ingen hadde klart å faktisk ta ut fiendene som forsvarer basene og så ta over, hvor mange baser hadde du da klart å cappe?

×
×
  • Opprett ny...