Gå til innhold

Nju

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nju

  1. Mange synes kanskje dette høres spennende ut, men jeg føler dette i grunn kan karakteriseres som en ganske så laber undersøkelse. Ca. i samme gate som om forskning hadde "bevist" at gutter elsker romantiske komedier like mye som jenter, på grunnlag av et så dumt spørsmål som; ser du på romantiske komedier med kjæresten din? (masse random-ragers på forum, så prøv å ikke les dette som om jeg prøver å kritisere gutter som liker jentefilmer, eller jenter som liker å kaste tønner)

     

    Er dette undersøkelse med grunnlag i spill in general, som kan inkludere facebook-spill, eller er det snakk om "rene" pc spill?

  2.  

     

     

     

    Altså, hva er helt ærlig altså, hva er den store forskjellen på en bærbar til 5k og en til 20?

    Virker meningsløst å svare på.

     

    Omtrent samme forskjellen som en Nissan Leaf og en Tesla vil jeg tro.

    Ikke meningsløst, jeg syns ikke de dyrere er noen annerledes. En bærbar er en bærbar og kan ha alle programmer man vil:)

    Hva bruker du egentlig pcn til? Hvilke programmer etc? For om du kan ha alle de programmene du ønsker på en 5k laptop og være fornøyd så tviler jeg sterkt på at d bruker pcn til mer enn streaming, über lett gaming og nett browsing.

    • Liker 2
  3. " I så fall kan du spare penger ved å kjøpe PS4, mener Ars Technica."

     

    Hallo! Man kjøper jo ikkje PS4 om man er fornøyd og liker xbox.

     

    Noen liker Xbox og noen liker PS. Man må jo ikkje villede Xbox fans over på PS om man har lyst på xbox. La heller brukeren få velge selv.

     

    De har fremdeles valget.. Til folk som er careface til hvilken konsoll de vil ha, sier han da "I så fall kan du spare penger ved å kjøpe PS4"

    • Liker 1
  4.  

    Jøss.

     

    Det hjalp ikke å pisse på fansen for å holde seg varm.

    Så rart.

     

    For meg (som ikke har tenkt til å kjøpe noen av de) virker det som folk flest har misslikt Xbox sin lansering. Etter det har Microsoft gitt etter og forsøkt å vært imøtekommende. Men alle som kommenterer mener de bare "snur seg og pisser videre i alle retninger".

     

    (Ikke at din kommentar antydet så...)

    Hadde MS vært litt ydmyk og heller gått ut og beklaget seg og vist til at kundene selvsagt har rett, og at de lager konsollen for oss, ville saken vært annerledes. Prosessen har dessverre ikke vært slik. De har nølt og hoppet litt frem og tilbake før de endelig har tatt til fornuften. Det har virket påtvunget, noe som viser til at MS ikke egentlig har hatt intensjoner om å være for kundene, før de selv har innsett at de kommer til å miste mange av dem dersom de ikke foretar en liten snuoperasjon.

     

    Kunne godt tenkt meg Xbox One, men det var før de failet. Selv om jeg mister en del titler til Xbox føler jeg ikke for å støtte dem slik saken er i dag.

  5. Eneste jeg missliker med konsoll versjonene er havet av modders. Hadde vært ok hvis de ikke hadde raget så hardt, etterfulgt av en haug med meldinger om hvor liten wiener de har irl.. Funker fint om jeg hoster og kan "kicke" dem ved å sette status til offline, men suger selballe når man spiller med venner, for så å se denne ene karen som joiner og one-shotter mobs med sine fantastiskt lite fortjente 400k base-damage weps.. Lenge leve modders! ..wait, what!?

  6. Eneste seriøse problemet jeg har merket meg er at kun en spiller kan bruke den fulle menyen (equipment og skills) om gangen, som fort blir litt slitsomt i lokal coop.

     

    Forstår at det kan skape komplikasjoner dersom en spiller tar opp halve skjermen midt i battlefielden, men hadde helst sett at denne menyen kunne splittes, i hvertfall når man er i byen. Savner dessuten vote to kick funksjonen. Ser at denne kan bli missbrukt, men synes i hvertfall det skulle latt seg gjøre når folk er afk i byen og failer på å accepte boss fights.

     

    Utover dette er det ikke så mye jeg kan klage på enda. Kudos, Blizz! Gleden er tilbake! Spesiellt når local eller online coop games spilles!

  7. Hele Angry Birds karrieren min besto i å teste et av den noen minutter på telefonen, så kjøpte like greit Angry Birds: Star Wars. Moro er det, men er enig i at det er for likt de gamle for de som har spilt dem til døde.

     

    For min del er det bare ett spill jeg gamer når jeg kjeder meg på bussen og lignende, så er i grunn greit at de holder konseptet ca. likt mellom spillene.

  8. Når skal apple lansere noe nytt som er bedre en konkurentene?, det hjelper ikke å si at noe er bedre om det ikke er sant. Telefoner som helt klart er bedre enn iPhone 5; Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note 2, HTC One X(+), LG Optimus G, LG Optimus 4X HD, Nokia Lumia 920, HTC Windows Phone 8X, HTC One S, Samsung Galaxy S2. Tabletter bedre enn iPad (mini); ASUS Transformer Pad Ifinity, ASUS Google Nexus 7, Samsung Galaxy Note 10.1, Microsoft Surface RT/Pro, Samsung ATIV Tab o.s.v. Programvare bedre enn iOS; Android Jelly Bean, Windows Phone 8, Windows 8 (RT) og for sin tid forfedrene til disse telefonene/tablettene/programvarene mot Apple.

     

    Og hvilke tester refererer du til da?

    • Liker 1
  9. Enig med anmeldensen,nit picking:Savner Tomes og gamle item inventory,Også er det alt for lite med 1-4 ekstra knapper for Wizard, det passer ikke med alle de forskjellige skillsene,Man ender opp og bruke de defensive triksene mest , og utelate de kule triksne, litt irriterende.Og rart at at ikke Online delen ikke blir nevt her, veldig mange som plages av og må vere online.

     

    Eneste de kunne gjort er en hurtigtasr for å swappe mellom to forskjellige builds. Det kan jo diskuteres for og imot om dette skal kunne gjøres i battle, i alle battles foruten om bossfights, eller kun være utenfor fights.

     

  10. Noen ekstra hundrelapper fra eller til er vel verd oppgraderingen skulle jeg tro. Vil det være kompatibilitets sprøsmål avhengig av hvilken i5 jeg går for? For ser det er en del alternativ på i5 fronten. Uhm, letter sagt, hvilken i5 bør jeg gå for?

     

    Thx igjen. Setter pris på hjelpen!

  11. Heihei. Jeg kan starte med å si at jeg har null og niks peiling på hardware, men ønsker fremdeles å bygge min egen desktop. Det ser morsomt ut og er trolig god erfaring å sette sammen noe man selv skal bruke.

     

    Tanken er å bygge en PC som kan kjøre Diablo 3 (på max?), samt brukes til video og bilderedigering. Ønsker ikke legge mer enn ca. 6000 kroner i den.

     

    Trenger ikke skjerm med det første, og OS kan godt komme i tillegg til mitt budsjett på 6000-ish. Ellers trenger jeg det meste fra kabinett til ett youtube klipp eller en "manual" på hvordan dette skal gjennomføres på en smertefri måte.

     

    Er det forresten noe hardware jeg burde vente 1-2 mnd før jeg kjøper, da de enda ikke har kommet ut for salg?

     

    Er som sagt noob på dette feltet, og trenger alt inn med noobskje!

     

    Takk på forhånd! =)

×
×
  • Opprett ny...