Gå til innhold

Kristo95

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristo95

  1. Hei!

     

    Nå er det ikke mange dager til Radeon HD 7970 kommer. Er det noen som vet hvor stort 7970 skjermkortet er i lengde.

     

    Er det nye kortet til Radeon bedre en de eldre versjonene av Nvidia sine f.eks. GTX 580 eller 590. Klarer 7970 de nyeste spillene på fult uten antydning til lagg?

  2. co-op er kunn gøyt med venner, det suger å spille alene med det. uansett tar det også så utrolig lang tid før en får poeng.

    OG de fleste spiller co-op for å unlocke G3A3. men, men vi kan ikke klage på alt når vi har en så fantastisk multiplayersom er laget, men for å unlocke alle våpne på assault må en spille co-op.. og det suger synes jeg!!

  3. Medic points er altfor lette... skulle bare vært 50 points for å revive..

    Med tanke på hvor få assault-soldater det er som faktisk går inn for å slenge ut medipacks og ikke minst å revive medspillere, synes jeg poengene man får er helt greie jeg. Hvis man ikke får nok poeng som medic har man jo heller ikke noe intensiv for å være det. Dette er jo tross alt Battlefield, og sammarbeid burde tradisjonen tro lønne seg. :)

     

    Edit: Jeg kjører forøvrig Battlefield 3-betaen med det meste på ultra (1920 * 1080) i rundt 50 - 60 fps på åpne områder og rundt 80 fps inne i tunellen. Og dette gjør jeg på et Core i7 920, 6GB 1600MHz ram, et Radeon 6970-skjermkort (ikke overklokket) og en forholdsvis standard 7200RPM HDD. Så jeg er fornøyd med ytelsen for å si det slik.

     

    Tror jeg skal klarer like bra med 2stk 6870 turbo...btw

  4. Er det ingen andre som har problemer med at spillet crasher? Virker som driveren til skjermkorter crasher etter jeg har spilt et par minutter, hele PCen fryser og jeg må restarte den. Fikk bluescreen en gang og. Har oppdatert driverene med både den siste fra AMD sine sider samt den oppdateringen med BF3 drivere. Har forsøkt alt fra low til high grafikk-settings, men nei. Begynner å bli ganske irritert.

     

    Har ASUS Radeon HD 5850

    Jeg hadde det tidligere idag. Men etter at jeg installerte de nyeste preview driverene fra AMD, så har jeg ikke hatt noen crash.

     

    Da har de skiftet passord på serverene igjen... faen jeg som skulle inn for å ta meg en "runde" :whistle:

     

    Så skifter passordet..

     

    Om noen får tak i det nye please gi det til meg!! :cry:

    Passord: shoppingcartsareagoodride

    Passordet som du ga funker ikke...

  5. Jeg gleder meg heller til den fulle versjonen :w00t: for betaen var ikke spess gøy med en bane... har heller ikke fått prøvd den lokkede banen slik som andre på forumet her har gjort.

     

    Satser på at de åpner flere baner nå som beta-en blir åpnet for alle. Slik som det er nå har det vært fult på alle serverene og nesten umulig å joine. :hrm:

×
×
  • Opprett ny...