Gå til innhold

uze

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av uze

  1. Sitter her med en litt for stor kjærlighet til Pepsi Max og av konsekvens så har jeg dessverre fått altfor høye magnesium verdier i blodet som gir noen plager. Kan enkelt drikke flere liter dagen om jeg først sitter hjemme og ikke er opptatt så det har blitt et lite problem. Dessverre så er det ikke så enkelt som å bare slutte så føler det hadde vært smart å heller bytte det ut med noe annet som ikke har noe form for magnesium i seg. 

     

    Jeg er åpen for de fleste forslag så lenge det har null kalorier og null magnesium. Null kalorier er viktig for kjenner jeg meg selv rett så kommer det nok til å forsvinne mye drikke. Trenger ikke å være brus. Må også kunne kjøpe hva nå enn som blir foreslått på stor flaske med tanke på at det vanligvis er billigere og fordi det skal ligge hjemme i kjøleskapet. Hadde blitt litt dumt å fylle kjøleskapet med flere titalls 0.5L flasker.

  2.  

     

     

    Nå skal denne etter alt å dømme jo være tregere enn gtx780ti og titan black i spill, så toppmodell er vel å ta litt i. Denne her skal erstatte 780 s posisjon i markedet.

    Vil den ikke fremdeles gjøre akkurat det? Den vil erstatte 780 så langt jeg vet, men den kommer ikke til å erstatte 780ti. Det er heller for 980ti når den kommer!

    Jo, den vil erstatte 780, men artikkelen kaller det for toppmodell, og i og med at det finnes to kjappere kort, så er det vel ikke helt korrekt. Det er dessuten ikke sikker at det kommer en 980ti en gang, det fantes jo aldri noen 680ti eller 580ti. 780i ble nok lansert mye pga 290X og fordi det viste seg at 16nm var litt langt unnå. Tipper heller det kommer en 1080 eller hva den skal hete neste sommer på 16nm...

    Tja, vi hadde 590 og 690 for de seriene, men heller 780ti for 700 serien. Er ikke helt det samme med tanke på at det er snakk om multi-GPU og single-GPU løsninger, men har en sterk følelse på at det kommer et kort som skal erstatte 780ti når den tid kommer.

  3. Er det fremdeles ikke mulig å avinnstalere den om den kløktige sønnen eller datteren har rootet telefonen?

     

    Drev å testet dette ut i stad, og åpenbart så får man ikke fjernet den via android selv. Prøvde en tredjeparts uninstaller, men den funket heller ikke. Men! Ved å bruke Root Browser eller noe lignende, så kunne jeg enkelt finne meg frem til /data/apps og slette .apk'n. Dette drepte sånn og si programmet, men lot ikonet bli sittende. Prøvde å låse den via min andre telefon, men ingen respons. Den kommer opp som låst på "Pappa" telefonen men er fremdeles ulåst.

     

    Fant også ut at om man prøver å skru av admin'n til appen, så vil telefonen låses automatisk. Når telefonen låses opp igjen så tar appen dette som et grønt lys på å skru av appen som admin. Om man har litt grønne foreldre så er det veldig lett å utnytte dette også :p

     

    Ellers går det også å fra ta appen alle sine permissions via en xposed module.

     

    Brukte mye av mine tenår på å komme rundt slike ting med en stefar som kunne greiene sine når det kom til dette. Selv om visste hva han gjorde, så kom jeg meg alltid forbi. Tviler på at situasjonen er noe annerledes hos dagens tenåringer, så dette kommer nok til å bli barnemat for dem :p

    • Liker 1
  4. Tja, har alltid vært litt skeptisk når det kommer til spill som satser tungt på "procedural everything". Kanskje det vil ta fem milliarder år å utforske alt, men er alt verdt å utforske eller får du noe lignende Minecraft hvor det eneste som er verdt å se etter er et sted å bygge?

     

    De fleste procedural spill kommer som regel ut som ganske kjedelige etter en stund siden man ser mønstre ganske raskt. Ser en kul dinosaur på en planet for eksempel, men så drar du til den neste så får du det samme, bare en annen farge og andre ben. *host host* Starbound

    • Liker 3
  5. Generelt lite ytelse for pengene, ingen mulighet med oppgraderinger, svak prossessor, tastatur ville ikke koble seg til, osv.

     

    Hvordan fikk den en karakter på over 5/10 når ytelsen er så dårlig som den er i den prisklassen? Å kjøre Windows er vel ikke noe pluss, ganske sikker på at alle maskiner etter 2000 kan kjøre Windows (med varierende ytelse så klart).

     

    Så vidt som jeg ser det så er den høye karakteren nesten ekslusiv om Mac OS X, ikke maskinen.

     

    Ærlig talt, om jeg betaler 9000 kr for en maskin så forventer jeg en maskin som faktisk kan yte, ikke noe som så vidt klarer å kjøre operativ systemet. Specsa til denne maskinen er på nivået til en maskin i 3-4000 kr klassen.

    • Liker 3
  6. Fy faen mennesker er svake om de ikke klarer å holde sin psykiske helse intakt av få likes..

     

    Er det ikke åpenbart da? Dette er ikke eksulsivt til Facebook's tommel opp, men til det meste. Reconzile sa det bra, om man blir overskygget og ikke lagt merke til vil det åpenbart gi effekt på en persons mentale helse. Vi er sosiale skapninger som trenger oppmerksomhet for å funke i daglig livet!

    • Liker 4
  7. For det første: følg programmet så lenge du kan. Det vil si helt til du ikke kan legge på 2.5 kilo hver økt. Jo lenger du gjør dette, jo bedre fremgang vil du ha. Forutsatt at du spiser nok, vil du nok kunne følge programmet i minst et halv år. Og du burde følge det minst så lenge også.

     

    For det andre: ikke gjør større hopp enn fem kilo i starten. Etter hvert så gjør du ikke større hopp enn 2.5 kilo.

     

    For det tredje: ta så lange pauser du trenger. Etterhvert vil du være tjent med lengre (2-5 min) mellom hvert arbeidssett.

    Skal ha dette i bakhodet, takk! :)

  8. Da var første økt ferdig! Litt overrasket over hvor fort det gikk og hvor lett det var så lurer på om jeg skal trappe opp?

     

    Økten min i dag:

    5x5 squats med 20 kg

    5x5 "low row" med 33 kg

    5x5 benk med 20 kg

     

    Må si at 20 kg på benk var litt for lett. Kjenner ikke at jeg har trent armene nå, så lurer på om jeg skal trappe opp i hvor mange kg jeg skal ta i benk? Ellers gikk det ganske greit, men kjente at jeg sleit litt på slutten av "low row" og squats økten. Gleder meg som en unge til neste gang!

     

    Forresten, hvor lang tid pause skal jeg ta mellom hvert rep (det det heter, ikke sant?)? Tok 20 sek mellom hvert når jeg var der nå i stad, men er litt usikker på om det er for mye pause eller for lite?

     

    Takker for deres innlegg så langt, selvom det kanskje ikke er så mye. Var ikke noe særlig innstilt på å dra på trening i dag men så sjekket jeg loggen her og så deres innlegg som boostet motivasjonen min! Glad for at jeg laget denne loggen! :)

  9. Tok en ganske god stund før jeg endelig kom frem med denne treningsloggen, hehe. Skulle egentlig ha gått på trening for en halv mnd siden men det ble det aldri noe av. Har tenkt litt og er bestemt på å bare pushe meg selv inn på senteret og begynne med det, no excuses! :)

     

    Mitt mål?

    Målet mitt er ikke å bli noen bodybuilder, men heller å få en "sommer kropp" og en kropp jeg kan være stolt av. Sliter rimelig mye med selvtilliten, og mesteparten er rettet mot kroppen min (tidligere mobbing) så er bestemt på å endre det!

     

    Planen er å blindt følge stronglifts 5x5 i 12 uker for å se hvordan det går. Det er så langt jeg har kommet og satser på at det kommer noen innslag i denne tråden om hva som kan gjøres annerledes eller videre etter det. Da blir det mandag, onsdag og fredag som blir treningsdager. Så i morgen blir min første dag på senteret hvor jeg prøver ut stronglifts!

     

    Motivasjonen har vært på bånn i en god stund, så håper at denne loggen kan gi meg et push videre! Er forresten helt ny til å logge i en treningslogg, så om jeg poster for lite eller en smule for mye angående trening osv så beklager jeg på forhånd! :tease:

     

    Og til slutt, hva jeg veier og hvor høy jeg er? For øyeblikket veier jeg noe rundt 85~ kg og er noe mellom 188-190 cm høy.

  10. Hmm, så du mener det vil lønne seg å heller begynne rett på musklene enn å skrape vekk fettet først? Målet er å bli kvitt fettet og få markerte muskler. Akse nevnte også at på veien med å skrape vekk fett vil man nok mest sannsynlig også bygge litt muskelmasse på vei ned. Føler en viss skepsis til å vedlikeholde det jeg har og heller bygge på det med tanke på at målet er å få ned fett prosenten og øke muskelmassen. Ganske så nysgjerrig på hva jeg gjør med fettet senere om jeg velger å gjøre som du anbefaler? Vil jeg ikke også gå ned i muskelmasse når man prøver å gå ned i fett prosent?

  11. Takker og bukker for langt, informativt svar! :)

     

    Så du anbefaler at jeg starter med enten Stronglifts 5x5 eller Starting Strength 3-4 ganger i uka med kostholdet jeg har akkurat nå i 2 uker for å se hva som skjer med vekten min? Litt forvirret nå over forskjellige svar.

    Så vidt som jeg forsto så anbefalte du at jeg vedlikeholder vekten jeg har for øyeblikket og putter på litt ekstra kalorier for å bygge muskler? Hva skjer da med fettet som ligger og slenger?

  12. Hei!

    Har laget noen tråder her tidligere (3-6 mnd tilbake) angående trening, kosthold osv. Begynte så vidt på et treningssenter før sommer, men ble aldri noe helt ut av det da. Har fortsatt medlemskapet i orden så vurderer å begynne fullt ut med trening 5 ganger i uka! :)

     

    For øyeblikket veier jeg rundt ~85 kg og er 188 cm høy. Jeg vil si at mesteparten av den vekten er fett med en smule muskler, men ikke nok til å skryte av, hehe. Spørsmålet er, hvordan kan jeg både bli kvitt fett prosenten men også bygge muskler? Jeg er klar over at man ikke kan gjøre begge deler på en gang, men hvor skal jeg begynne? Målet mitt er ikke å få noe bodybuilder kropp men heller markerte muskler litt her og der.

     

    Kostholdet er ikke helt på plass det heller. Veldig ujevne rutiner. Kan gå dager uten frokost, noen dager med, noen ganger går jeg sultende en stund, noen ganger ikke. Jeg har ikke noen faste mønstre når det kommer til inntak av mat.

×
×
  • Opprett ny...