Gå til innhold

FjodorPolvott

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FjodorPolvott

  1. Hei, tenkte jeg skulle fortelle litt om min Historie.

     

    Jeg har sliti med "tvillingen" min siden ungdomsskolen. Blei førstegangs opperert i 08 på Ahus. Lå i 14 dager på magen og håpet på at jeg skulle bli bra. Men etter 1 uke så fikk jeg infeksjon i såret og havnet på en antibiotika kur. Men såret grodde aldri etter jeg tokk stinga etter endt 14 dager.

     

    Gikk til fastlegen og fikk en ny henvisning som han sendte til Ahus. Tia gikk og gikk, fikk 2 infeksjoner løpet av den tiden. Så kom endelig brevet om en time på Ahus. Da fikk jeg time sommeren 2010, men 1 uke før opprasjon så fikk jeg annengrads forbrenning på hånda og da ville dem ikke opperere meg. Det endte med at jeg blei satt på ventelista igjen. Jeg starta opp som lærling i mens, men var ikke godt å gå på jobb. Men beit tenna sammen og holdt ut. Fikk endelig time igjen i Mars 2011 og blei opperert på ski. Denne gangen så gikk alt bra, såret grodde fint og så ut som jeg skulle bli kvitt det. Men etter og ha hatt stinga 16 dager så fjerna jeg dem, og alt så bra ut. Var bare et lite hull igjen. Men det blei bare større og større, og så kom det et hull igjen. Kom meg tilbake på jobb, jobba en dag og hadde veldig mye smerter. Reiste til fastlegen min dagen etterpå og blei sjukmeldt for å prøve å få det til å gro, og han sendte et brev til Ahus. Men blei ikke tatt inn før i juli for undersøkelse. Da ville kirurgen at jeg skulle prøve å få det til å gro. Kontroll time igjen i september. I mens så hadde jeg snakket med arbeidsgiver og de hadde en helseforsikring som de ville at jeg skulle prøve. Og jeg ringte inn til forsikringa og fikk tak i en henvisning fra Fastlegen min. Etter det så gikk alt fort. Blei kalt inn på time på volvat 2 dager etter de mottok henvisninga mi. Var der på en fredag og fikk opprasjons time på mandagen etter.

     

    Blei opperert av Kari Løvik med en "ny metode" som skulle fungere veldig bra. Etter 5 dager så fikk jeg infeksjon i såret og ringte til Volvat. De sa at jeg skulle bare komme ned så skulle de se på det. De fjerna 4 sting, 2 oppe og 2 nede. Og skyldte det. De sydde ikke igjen de stingene de fjerna. Så nå ligger jeg her med 8 dager igjen med sting og må skylle de åpne sårene mine hver dag. Men ellers så er jeg veldig opptimistisk og tror dette kommer til å gå veldig bra=)Jeg er veldig fornøyd og blir veldig godt tatt vare på og passet på av ansatte på Volvat.

×
×
  • Opprett ny...