Gå til innhold

Eraphim

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eraphim

  1. Data er heller ingen billig hobby. Vertfall ikke her til lands der staten skal suge til seg avgifter her og der. Og selvsagt etterspørsel på maskinvare fra leverandør / produsent har i den siste tiden vært et oppstyr mtp. bitcoin. Sitter selv med en 6+ år gammel maskin, som kjører første generasjons Intel Core i7 (tror jeg) Eneste endringene på maskinen er et bedre skjermkort en mitt gamle 570 og noe mer RAM. Kjører fremdeles 1920x1080 oppløsning og takler de fleste spill. Men, selvsagt skulle jeg ønske jeg kunne ha råd til å bygge en ny maskin, det gjør vel de fleste :)

  2. Dette er jo et steg bakover i utviklingen! Når skal mobilselskap forstå at vi som kunder ønsker mye, mye større datapakker inkludert i måneden, til en rimelig pris??? Jeg har 5 + 5 gigabyte mobildata i måneden, såsant jeg ikke bruker de ekstra 5 som blir ført over. Da jeg pleier å reise rundt, eller har musikk på ørene, eller vil se på youtube på farten, ryker disse gigabytene relativt fort. Og, skal nevnes at mobilaktørene nå setter ut på ferd for å anskaffe samfunnet større hastigheter, vel og bra det, men litt i feil rekkefølge!!

    • Liker 8
  3. Finnes mange selskaper der ute. Konkurrenter uten like. Nå skal det sies at Telenor er en av de store taperene. Jeg kan få forventet hastighet på 75/22. For hele 688 kr måneden, dette med linjeleie. Men, kan også få altibox 80/80, uten TV for 699. Har forøvrig 30/10 delt via trådløs sender med x antall husstander.. Men så har jeg uheldigvis en gjerrig pensjonert millionær til husvert, som mener jeg skal være med å betale for å få bedre internett, da dette følger med i leien... Akk og ve... Har og tilbydd husvert å betale for abo. om han legger inn fiber, den avtalen gikk han heller ikke med på :p

  4. Dette er da noe av det samme som Corsair sine løsninger. Hydro Serien.

     

    Har selv en Corsair H50 lukket vannkjøler i min PC, og må si at det funker særdeles bra. Solide løsninger, og ikke minst gode resultater. På maks load ligger jeg på rundt 50-60 grader avhenging av hvilke typer programmer jeg kjører.

     

    Ellers ligger den idle på rundt 38-40 grader, noe som er mer en godt nok.

     

    Ikke den aller største forskjellen fra en luftkjøler til H50. Men andre i H-serien til Corsair viser enda bedre resultater.

     

    I min mening er disse alt-i-et løsningene veldig gode.

     

    Ble og positivt overasket på at CM har støtte for påfyll/kombo til skjermkort!

     

    Gleder meg til test!

×
×
  • Opprett ny...