Gå til innhold

korrektur

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av korrektur

  1. PiP funksjonen er live. Det er en enkel prosess som skal til for å aktivere et flytende vindu med f.eks Youtube.

    Alt du må gjøre er å aktivere "system Ui tuner". Aktiver dette ved å dra ned innstillingsmenyen og holde tannhjulet i noen sekunder. når du slipper tannhjulet vil det spinne og du får opp en beskjed om at innstillingsmenyen er lagt til. ( dette fungerer bare hvis en ikke har deaktivert animasjonene i systemutviklermenyen, altså aktive animasjoner.)

    når dette er aktivert går du inn på innstillingsmenyen, går inn på "system>sytem Ui Tuner> Picture in Picture og slår på tjenesten.

    gå tilbake til system ui tuner, og velg navigasjonsrand.

    legg inn ekstra høyre knapptype og sett denne til "nøkkelkode" høyre nøkkelkode: 171.

    Etter dette er gjort vil du ha en usynlig knapp til høyre for det firkantede symbolet i navigasjonsbaren nederst på telefonen som aktiverer PIP funksjonen når du er i et i en aktiv app. Youtube står fortsatt og spiller i en miniversjon på siden mens du kan gjøre andre ting.

    Dette Fungerer på Min Nexus 5x

     

    Anders Wighus

  2. ho ho ho.. Dette representerer fremtiden vår :))) Jippi.

     

    Utseende på en slik sak vil mest sannsynlig være helt likegyldig fremover da denne tar sjåføren ut av ligningen 100%.

    Sjåfør = smaksdommer.

     

    Når det gjelder det denne bilen egentlig representerer virker det som om det er en utbredt oppfatning at alle vil måtte kjøpe en slik en i fremtiden. Saken er at det trenger vi mest sannsynlig ikke. Da vil utseende være uviktig, da dette blir en kaspel der man flyttes fra a-b med.

     

    I og med at man da sannsynligvis ikke vil ha behov for transport 100% av tiden, vil en førerløs farkost kunne flyttes til andre områder der det er behov for transport og brukes der i tiden du ikke skal flytte på deg.

    Du vil kunne få tilgang til en annen trasportkapsel som er næremere om den du tok til jobb ikke er i nærheten.

     

    Telefonen din blir bestillingsterminal for transport og vil kunne gi deg oversikt over alle som skal samme vei som deg også, dermed kan flere mennesker flyttes samtidig til samme destinasjon ( kollektivtransport)

    Dette vil systemet vite fordi det er automatisert.

     

    Den eneste grunne jeg ser til at folk reagerer på at "bilen er stygg" kommer av at man tror man må kjøpe dette selv. Transport i fremtiden vil ikke være personlig, men effektiv i stedet.

     

    Transportnæringen vil også kunne avvikles slik at alle sysselsatt i denne kan brukes til andre typer jobber som vi har større behov for ( lærere/sykepleiere/aktivitører og de som jobber med mennesker.)

     

    Dette vil skape et bedre samfunn fordi vi ikke lenger trenger å bruke mennesker (ressurser) for å transportere ting og mennesker lenger.

     

    Det vil også være en potensiell miljøgveinst i dette også da det vil bli mindre behov for så stor bilpark som vi har i dag. Ergo mindre behov for veier, mindre behov for køer, mindre behov for garasjer og plass for oppbevaring av transport.

    bare pluss egentlig :)

     

     

    Anbefaler denne saken for mer info om fremtiden:)

     

    http://tv.nrk.no/serie/undring-og-mangfald/KMTE30003113/sesong-2/episode-1

  3. Fiske:

     

    Det du skriver er både bra og riktig i mye av det du viser til.

     

    Jeg må desverre rette deg litt på regnestykket ditt når det gjelder total pris på en telefon.

     

    laveste pris på nettet ligger på 4205 + frakt ref din (1).

     

    Fastpris large koster i utgangspunktet kr 389 i mnd. for inkludert forbruk.

     

    telefonen koster i oppkrav kr 299

     

    tillegg i mnd avgift i bindingstid 12 mnd kr 200

     

    dette gir da et regnestykke som ser slik ut :

     

     

    Månedsavgift(12 mnd): Kr 389 x 12 = 4668

    Nedbetaling 12 mnd: Kr 200 x 12 = 2400

    Salgspris telefon: Kr 299 x 1 = 299

     

    Total m bindingtid 12 mnd: 7367

     

     

    Ved da å sammenligne disse totalprisene viser du bedre hva forkjellen med og uten binding kan være.

     

     

    Total pris telefon u/bindingstid: 4025 (1)

    Her står du da fritt til å velge det abonnementet du selv helst vil bruke. og sammenligner du kostnadene ved 12 mnd binding så har du fortsatt 3351 Kr igjen som du kan bruke på telefoni eller kino om du vil :)

     

     

    Det er ikke alle som har behov for fastprisabonnementer da de har et ringe/forbruksmønster som heller burde spesialtilpasses, og da er enkle abonnemneter uten inkludert forbruk bedre for denne gruppen.

    Et eksempel:

     

    Brukeren ringer totalt 20 minutter i måneden, noe som for de fleste vil være i minste laget. Til gjengjeld bruker han data så det griner etter. Gutten har fått seg smarttelefon og nerder i vei som aldri før. Ikke rart at han snakker så lite med andre....

     

    Uansett.

     

    Han bestiller da et abonnement hos ønsket operatør som gir ham minimalt med faste løpende kostnader og som ikke har bindingstid, Merk her at de fleste operatører tilbyr abonnement uten fast månedsavgift, der man ikke er bundet.

     

    Oppå dette abonnementet, som selvsagt har de laveste prisene på snakk/tekst/bilde, legger han på en datapakke for sitt egentlige storforbruk med telefonen og gjerne den største datakvoten som er tilgjengelig (her varierer operatørene ganske mye så det kan være lurt å sjekke hos flere før man finner sin ønskede kvote).

     

    Etter dette betaler han fast for de tjenestene han faktisk bruker og kommer unna med lavere totale kostnader.

     

    grunnen til dette er at de fleste med et forbruk som ikke passer innen tilmålte pakker bruker mer enn det inkluderte, da går de over på et dyrere forbruk utover det inkluderte. Operatørene lar for øyeblikket ikke kundene kjøpe tilleggspakker på disse abonnementene, noe som gjør at en som surfer mye, og snakker/tekster lite, kan ende opp med svarteper og høye regninger.

     

    Da er det bedre å vite at man har akkurat det man trenger og heller betaler for det lille ekstra for det man måtte bruke av sms og taletid.

     

     

    <ble litt engasjert der ja>

     

    over og ut .

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...