Gå til innhold

HTCPetter

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HTCPetter

  1. Selv om motepresset stemmer ganske godt, funker dei greitt nok til det fleste. Ingen grunn til å skape ein krig. Apple er ein pioneer på å markedsføre, og mange blir desverre slukt Som f.eks http://www.youtube.c...h?v=rdIWKytq_q4

    Det er det som er problemet. Jeg liker ikke slu markedføring a.k.a "hjernevask". Selvom de gode selskapene med de beste produktene hadde gjort dette de og, så hadde jeg ikke likt dem lenger. Markedsføring er no' dritt ;)

  2. kom igjen a. jeg hater de som bare har prøvd en mac i 5 min, og fordi det er ulikt windows så klager de på at de ikke funker og broadcaster de det på formumer. Oppfør deg litt mer voksent og ikke klag på at noe funker bare fordi det ikke er slikt du er vant til.

    Det er som å klage på at bilen ikke funker fordi knappene på den er annerledes plassert enn i din bil.

     

    Jeg har faktisk prøvd Mac. Kanskje LITT for mye. Jeg elska Mac før og ønska meg en og Apple var livet og greier og greier. Men så fant jeg ut at Apple ikke er noe bra i det hele tatt. Liker Linux veldig godt

  3. Nei men stakkar lille..

     

    Er glad for at de skriver om OSX og Mac. Det er en datamaskin på høyde med, og i mine øyne høyere enn Windows. Og nå som Microsoft har mistet taket fullstendig- kommer OSX til å stå på fremsiden av stadig flere.. Godta det.. En Datamaskin er så meget mye mer...

     

    Jeg blir så lei meg og frustrert av folk som ikke kan se hva som skjer BAK ting og hva sannheten er. Apple, Mojang, Blizzard, og Audi er gode eksempler på firmaer som er flinke på hjernevask. De har skjønt at de fleste mennesker her i verden er en flokk med sauer som har lett påvirkede hjerner og er overfladiske. Apple er kongen av monopolet på dette. De har spydd ut med alt mulig rart. Det "sauene" (mennesker flest) ser er et godt utseende. Og ja, Apple produkter SER BRA UT og det kan jeg ærlig innrømme, men under det er det veldig lite. Og bak all den produksjonen til Apple er tenåringer og små barn som jobber for 1 krone om dagen, bor i fengselceller inne i fabrikken og blir slava rundt (Samsung har også hengt seg LITT på denne Apple-trenden, men de er ikke like fæle). Mojang og Blizzard driver også med dette innenfor spill-verden. Hvor mange er vel ikke avhengige av Minecraft og World of Warcraft (?). Men bak de spillene er det nesten ikke noe å gjøre inne i de spillene. I Minecraft løper du bare rundt med zombier etter deg og bygger ting som en hu'-gæ'ern høne. Og i World of Warcraft betaler du Monthly Fee som tapper deg for penger, i tillegg til at grafikken er tilstrekkelig dårlig og du må gjøre den samme dritten om og om igjen for å nå høyre leveler. Og innenfor bilverden er Audi et godt eksempel. En bil alle MÅÅÅÅ ha, men ikke noe spes. bedre i forhold til andre biler. Og de fleste tester er subjektive og testerene er sauer som alle andre sauer TROR er profesjonelle. Men når alt kommer til alt, så er nesten alle mennesker sauer.

    Jeg bruker Windows 8 Pro 64-bit på den gamle laptop'en min fra 2007 med bare 1,8 GHz og 4GB RAM, og det går veldig bra. Problemet er at folk er alt for skeptiske til noe nytt. Ja, det er LITT buggy men det kommer en del oppdateringer så det går greit. Skulle gjerne hatt Ubuntu på denne "oldis'en" her, men jeg får backlight-problemer og jeg trenger Office-pakka da jeg går på 9. Trinn og har en del innleveringer og sånt. På PC'en jeg bygde selv foretrekker jeg Windows 7 Ultimate 64-bit. Og den kjører avgårde som en storm. Jeg synes uansett at Mac'er burde vært 3 ganger så billige da de ikke har noe spesielt høye spesifikasjoner.

     

    "Nei men stakkar lille.." <----- Du kommer ingen vei med å være nedlatende. Det viser bare at man har lav sosial intelligens. Hilsen "en taper av en nerd som alle hater på ungdomsskolen".

     

    Forresten så er OS X en billig rip-off av Linux og ingen brydde seg om at Dennis Ritchie døde...

  4. Sponsored by Samsung?Hvordan kan en svindyr Windows 8 tablet slå iPad 3/4? Og hvorfor er Samsung på første plass? Jo, den er nok bra, men iPad knuser alle tablets på underholdning, apps, fart, kvalitet og mye annet.

     

    Ja, sponsored by Samsung. Men ble litt lei meg nå på dine vegne ved å se at du tror Apple lager gode ting. Apple er bare reklame, mote og propaganda. Asus Transformer Pad Infinity skulle ha vunnet. Raskeste nettbrettet der ute. Ellers virker microsoft surface som et godt konsept :-)

    • Liker 1
  5. Meh, så ut som et ganske "basic" tastatur å betale 600++ for, Ikke så det noe lekkert ut heller..Corsair Vengeance K90 FTW! :)-Sander
    Av en eller annen grunn liker jeg ikke sølvfargen på K90, fordi den gir meg et inntrykk av homoseksualitet :/ Vet ikke hvorfor. Så derfor foretrekker jeg svarte tastaturer.

     

    Håper du tuller.

     

    Gjør dessverre ikke det. Men nå er jeg jo bare 14 og da, og puberteten kan gjøre meg litt homofobisk :/

  6. Jeg er 14 år, og Apple er bånn i bøtta. Alle på skolen min kjøper Apple fordi det er så himla KUUUUUUULLLTTT! Men folk som kan noe om teknologi vet at Apple bare pisker noen kineserbarn på Foxconn, får dem til å sette sammen noe billig tull med 100 ganger så høy prislapp, si til alle at det er kult og det beste med litt propaganda og så har de mer penger enn USA i banken etterpå. Drittlei barnearbeid og propaganda. Og det er noe Apple bruker som markedsføring. Så det "analytikerene" sier er bare tull. Enten så har "analytikeren" en insidejob hos Apple, eller så er han hjernevaska sånn som alle andre -_-'

    • Liker 1
  7. Nå har one x kommet meget godt ut i andre såkallte blindtester, og jeg ville ikke vektlagt gsm arena sin så mye. Og det spørs om ikke amobil må oppdatere sitt eksemplar med samme androidversjon som gs3 har, og sjekke hvilken telefon som har topp ytelse en gang til. Min one x scorer nå over 6300 i quadrant, noe som er langt høyere enn gs3. Den er også blitt en hel del raskere i alt den foretar seg.

     

    Helt enig. Jeg oppdaterte min One X igår, og jeg merka ytelsesforskjellen. Og det med å pirke på at den ikke har minnekortsplass er bare dumt, for 32 GB holdt i massevis for meg. Og før min One X hadde jeg en HTC Desire med bare 4GB SD Kort, og jeg klarte meg da og. Eneste grunnen til at GS3 vinner alle tester er fordi Samsung har brukt så sykt mye penger på reklame, og skulle ikke forundre meg om de har sponsa alle testsider på nettet med en finger i spillet. One X er kongen, og ferdig med det. TouchWiz er også veldig matt og kjedelig, og Sense 4.1 har masse effekter og nyttige greier, men Tegra 3 prosessoren takler det fint og "glatt". Og iPhone burde ikke vært på topplista engang. Appleprodukter er bare overprisa smykker som gir deg respekt, ikke et fint inntrykk av høyteknologi. Og unnskyld på forhånd hvis jeg hadde noe feil i teksten, er bare 14 :-)

  8. Hei!

    Jeg begynner på høyskolen til høsten, og da trenger jeg en ny datamaskin. Jeg har søkt rundt og havnet på valget mellom to datamaskiner.

     

    - Macbook pro 13'' 2,9 GHz tokjerners Intel Core i7.

    - Macbook pro 15'' 2,3 GHz firekjerners Intel Core i7.

     

    Gaming eller videoredigering er ikke noe jeg kommer til å jobbe med så mye, hvis jeg skulle så blir det helt vanlig redigering, amatør klassen kan man si.

     

    Økonomi og administrasjon linjen skal jeg gå på. Det vil si at jeg bruker datamaskinen mest til Office word, powerpoint og excel.

     

    Jeg vet ikke om jeg skal gå for den med mindre skjerm eller er det verdt å legge til et par ekstra lapper og kjøpe Macbook pro 15''?

     

    Jeg takker og legger pris på alle som bruker tiden sin til å svare :w00t:

     

    Takk. :p

     

    Du burde holde deg unna MAC'er. Overprisa motestatusmaskiner. Du får bedre laptop'er til samme pris, og Windows er mer stabilt og mindre klønete enn OS X. Og hvis det ikke blir noen redigering og spilling, da kunne du nesten gått for en kraftlaptop med Linux Ubuntu på. OS X er en kopi av Linux-systemet, så det er ganske likt. I tillegg så er Ubuntu mer stabilt og bedre til hardware-støtte. Og best av alt: DET ER GRATIS! Du kan også laste ned OpenOffice for ubuntu, som da er noe lignende ala MS Office og støtter samme filformat. Asus G53SX-S1169V er ganske bra og du får mest kraft pressa inn for penga (10tusen). Var litt vanskelig å finne en med Ubuntu på, da det systemet brukes mest til å installere senere :)

  9. Samsung SSD 830 Series 128GB 2.5" OEM

    SATA 6Gb/s (SATA3.0) 520MB/320MB/s read/write, Basic Kit

     

    Angående resten er det bare å lete etter en i5 2500k eller i5 3570k billigst mulig, sammen med HD 7850 skjermkort.

     

    Crucial DDR3 1333MHz 8GB KIT, CL9

     

    Trenger du å overklokke? Hvis du ikke trenger det kan du droppe k versjonen av prosessoren.

     

    Strømforsyning bør Corsair TX650M 650W holde. Kabinett får du velge selv.

     

    Tusen Takk! :) Nå håper jeg bare på litt flere svar, så får jeg se an alle forslagene og finne på min "egen pakke" via forslagene :dribble:

  10. Hei! :) Jeg skal bygge en Gaming-rig til 7 tusen, og trenger hjelp :hm:

     

    Kriterier

     

    -Vil ha HDMI og USB 3.0

    -Trenger ikke skjerm og utstyr i førsteomgang, bruker 23" LG TV.

    -Skal BARE ha en 120GB SSD, pappa har en gammal PC med en HDD på rundt 500GB - 1TB som jeg kan ta ut før jeg skroter den gamle.

    -Det tror jeg var det :green:

    :hmm: Kom med forslagene så jeg kan bygge :dremel:

     

    Er også mulig at jeg kan gå litt over budsjett hvis jeg får litt penger. Men helst ikke over 8k.

     

    -HTCPetter :w00t:

  11. Da kjører vi løs;

     

    Ikke at jeg så noe om det i teksten, hva er budsjettet ditt?

    Samt er det noen spesielle (krevende?) oppgaver du bedriver med som vi må ta hensyn til?

     

    Budsjettet var på 7 tusen (7k) som stod i overskriften. Fint å se at folk kommer med hjelpsomme, hyggelige inlegg. For det har hent at jeg har fått kjeft for ting. Tror ikke det er noe spesiellt som må tas hensyn til, nei. Skal bare bruke den mest til hardcore spilling, litt photoshopping og filmredigering. Og kanskje bittelitt skoleoppgaver. Og det er det. Dere andre som leser dette: Husk at jeg bare er 14 og jeg har utvikla en form for hjerneforstyrrelse fordi jeg har spilt for mye, så ikke glefs så fært tilbake da dette har skjedd. (de fleste tenåringer idag har utviklet dette uten å vite det, det er vanlig blant unge gamere :p)

  12. Hei folkens! Jeg er en 14 år gammal gutt som skal bygge en stasjonær for første gang :dremel: Og jeg har skrapa sammen noen bursdagspenger for å kjøpe dette. Vil helst ikke at noen skal behandle meg som en 5åring her bare fordi jeg ikke er voksen og "uerfaren". Greit nok at det er første gang, men jeg vet hvordan og pappa har litt erfaring med dette så jeg vil ikke ha noen guide eller noe. Har sett masse guide/howto videoer og skrudd opp en gammal PC selv så jeg skal nok klare det og gleder meg skikkelig :w00t: Hadde vært litt fint om dere kunne svare så fort som mulig da jeg skal på hytta når jeg står opp imorgen, og kan hende jeg legger meg tidlig snart. Men det er ikke noe stress, for jeg kan vente i 10 lange år om jeg så må bygge for nå er det sommerferie :tease: Jeg ser helst at jeg har bygd den før ferien er over, da :hm:

    Mine kriterier til PC'en:

    1. Jeg vil ha Cooler Master Storm Trooper-kabinettet med "bærehåndtaket", for det er litt kult :) Hadde du/dere klart å få til med HAF X Nvidia Edition istede (som er litt dyrere) så hadde det vært fint og. Men da hadde det kanskje vært mindre penger til kraft? :hmm:

    2. Grafikkortet skal være Nvidia, ikke AMD. Har "forelska" meg litt i Nvidia, og føler de gjør det litt bedre forseg :dribble:

    3. Prosessoren skal være Intel (trenger jeg å si mer om det? :tease: ) Men jeg vil helst ikke ha noe dårligere enn i5. Og hvis du klarer å få med Ivy Bridge hadde jeg vært fornøyd.

    4. Vil ha en HDD på minst 1 TB og en SSD fra OCZ på minst 120 GB.

    - Det var vel det for PC-kriterier, tenker jeg :green: Nå inleggskriterier

    Inleggskriterier

    1. Jeg vil helst at du finner alle delene på en side, for da kan jeg kan velge dem alle så de havner sammen i "handlevogna" som det heter på nettbutikkene.

    2. Serriøse nettbutikker og som er litt store. Ikke sånne små svindelsider.

    3. Jeg vil ikke ha hatkommentarer og sånt mot at jeg ikke er så glad i AMD. Jeg er ikke noe fanboy. En ting får enhver smak :) Vil heller ikke ha sånn komplett gamer, for da betaler du litt ekstra for bygginga og du får jo ikke bygd selv, da det er en del av morroa :w00t:

     

    -Takker på forhånd for alle fine inlegg, (hvis de kommer) og klarer du å skrape sammen et oppsett redder du nesten sommerferien sånn som :xmas: 'en redder jula :) HTCPetter

×
×
  • Opprett ny...