Gå til innhold

Helpme96

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Helpme96

  1. siden imacèn var brukt når jeg fikk den så var alle programmene fjernet fra den. nå som jeg skal laste inn programmer (imovie, find my phone ,osv ) , jeg får ikke flyttet det over til imacen og får ikke programmene til å virke, kan du hjelpe meg og gi meg noen tips hva jeg skal gjøre :)

    programmene er betalt fra før siden jeg har en applekonto som hvor jeg har betalt imovie fra før.

     

    haster litt :)

  2. Skal ha jentekveld med noen nye og gamle venninner på min egen alder, men jeg har også en bestevenninne som er et år yngre.

    Jeg vet ikke helt om jeg vil be henne for hun er ikke så glad i en av mine andre venninner. Har jo lyst at det skal bli en trivelig kveld. Er det feil av meg å ikke be henne ?

    Trenger hjelp snarest vet ikke helt hva jeg skal gjøre.....

    Kommer til å få dårlig samvittighet for at jeg ikke ber henne og hun blir alltid så skuffa.

     

    Hva bør jeg gjøre ?

     

    Takker for alle råd og kommentarer :)

  3. Problem løst , dumme meg . Google translate så klart

    Du elsker brann Sollys, Volcano og Earth Uansett hvor du tilbringer, forlater du spor Kvinne, du var født til å elske har kjempet for å komme tilbake ditt land og ditt folk * Du er tilbake Melina Løft dine hender til Gud Han hører stemmen din Den ra i ra ra ra ra Du er tilbake Melina Dine øyne reflekterer smerte Og elske din sjel Den ra i ra ra ra ra Fotavtrykket av sangen echo røtter, Melina og r re grun dine små grå øyne, Melina La ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra i * Ditt liv og din årsak er ditt land der sjøen var grå hvor gråter, synger nå (Gjenta) * Du er tilbake ......* La ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra i (Melina) La ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra i

  4. jeg skriver "jeg var i stavanger" og stavanger er ordet jeg skal skrive om . så blir en ny powerpoint greie om åpnet så skriver jeg om stavanger. har ikke peiling, men læreren sa jeg hadde gjort rett da =)

    er ganske sikre på at dere vet bedre enn meg så =)

    minner litt om wikipedia. de har en tekst foreks . om stavanger . preikestolen er et turistmål greie i stavanger . åsså skriver de mer om preikestolen på en annen side.

    dere skjønte ikke kanskje ikke så mye av det, men dere har helt sikkert rett.

     

     

    =)

×
×
  • Opprett ny...