Gå til innhold

Stressless89

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stressless89

  1. Da har valget falt på denne: http://www.komplett....aspx?sku=772502 etter å ha lest en del om den, og sett videoer på youtube. Liten og lett, men fortsatt kraftig. Dumt den ikke har kommet på lager til noen av nettbutikken i Norge enda (Ihvertfall ikke som jeg har funnet).

     

    Det er stor forskjell på den du har fallt på nå og den OC FReak anbefalte til deg, den du har falt på nå har en del dårligere grafikkkort enn den til 11000, just so you know!

     

    Du vil kunne kjøre spill i lav kvalitet, hvor mye frames du får er usikkert.

  2. Hvis det er noen som vurderer denne Lenovo laptopen så nevnte jeg over at Lenovo selger disse med det nye Nvidia GT 750M DDR5 kortet både single og i SLI, dette er enda hvassere.

     

    Det single kortet er raskere enn GTX 660M og spekuleres i å matche et GTX 670M kort

     

    I SLI Setupen så skal det være likt som et GTX 675MX kort.

     

    Grunnen til at det er en del spekulasjoner er fordi det ikke har kommet så mange benchmarks enda, iogmed at det er såpass nytt.

     

    Så hvis du har tid bør du vente litt iogmed at det er på lenovo sine hjemmesider at de har annonsert dette , og det er ikke lenge siden vi fikk 650 versjonen her i Norge!

  3. Ikke anse 650M SLI som tilsvarende 675MX, SLI er ikke sammenlignbart med et enkelt kort og vil mest sannsynlig aldri bli det heller. I beste fall kommer opplevelsen til å være bedre enn 675MX, men i de fleste tilfeller vil opplevelsen havne et sted mellom 660M og 670MX.

     

    Hei, nå vet ikke jeg om innlegget ditt var ment for å rette på meg eller ikke, men jeg sa aldri at opplevelsen ble tilnærmet et Nvidia GTX 675MX men derimot et Nvidia GTX 675M, det er en ganske stor forskjell mellom de 2.

     

    Jeg er enig med det du sier om at det ikke er sammenlignbart med et enkelt kort, men dette er kun fordi at noen spill ikke støtter SLI, men de nyere spillene skal gjøre det.

     

    Når et spill ikke støtter SLI kjører du spillet på kun et kort, å da blir opplevelsen litt annerledes.

     

    Når man spiller i SLI modus kan man også merke noe som kalles Micro Stuttering(små hakking mens man spiller) Dette skjer fordi det er 2 kort som jobber sammen!, Men dette skjer som regel om du har mindre enn 30FPS, og under 30FPS blir av de fleste sett på som uspillbart uansett så det er egentlig ikke et problem!

  4. Hei! Jeg har lest igjennom dette emnet, og har lyst til å dele mine erfaringer da jeg har sett etter laptop siden januar..

     

    Etter å ha lest en haug av artikler på nettet om forskjellige mobile grafikkort og prossesorer osv.så føler jeg at jeg vet hva som er gunstig og ikke.

     

    Har også lest et mangfold anmeldelser av forskjellige laptoper. (Jeg blir ekstremt engasjert når jeg skal kjøpe meg noe nytt)

     

    Det er selvfølgelig forskjellig hvilke krav man har når man skal kjøpe seg en ny laptop!

     

    Jeg har selv en gammel skolepc, en HP 6530B, med andre ord helt bak mål! Den funker til surfing,film og kontorarbeid, men ikke stort annet. Det jeg ønsket meg i starten, har drastisk endret seg siden i Januar.

     

    Jeg ønsket først bare en ny pc med webcamera og 500GB+ lagringsplass. Jeg spiller på xboxen og har nøyd meg med det tidligere, er dog en del spill som kun er for pc, så jeg bestemte meg for en rimelig gaming laptop. Det som er viktig for meg er kort sagt: Design,Kvalitet, Funksjonalitet og Pris .

     

    Jeg luftet det på jobben, da vi har en butikk som driver med litt forskjellig. Fikk vite at en av de ansatte hadde en Multicom pc, It ansvarlig mente dog at dette ikke var noe å anbefale ettersom merket er såpass ukjent når det kommer til garanti osv.

     

    Jeg tok allikevel en tur bort og spurte om å få se på pc'n(Multicom Xishan W350E)

    Uten å fornærme noen av dere på dette forumet så må jeg si at jeg slet litt med å holde på smilebåndet når jeg fikk se maskinen.

     

    Billig Plastikk og grusomt design preget laptopen!

     

    Ettersom jeg hadde tittet litt på nettet før jeg hadde sett pc'n hans, bestemte jeg meg senere den dagen for og gå til innkjøp av en Asus N76VZ( Dette er den samme pc'en som Asus N56VZ bortsett fra skjermstørrelse)

     

    Jeg var stor fornøyd med pcen. Men synes at skjermen ikke var behagelig og se på, så jeg returnerte den til mpx. Fikk desverre ikke prøvet ut pcen på spill ettersom jeg sendte den inn relativt kjapt...

     

    Jeg sjekket senere i en butikk og fant ut at skjermen på 15 tommeren(N56VZ) derimot var finfin.

     

    Dette er en bruker på youtube som har 15 tommer utgaven, han spiller sine spill på oppløsningen 1600X900 Istedet for datamaskinens standard 1920X1080p det er en liten forskjell in-game men han kan derfor sette det grafiske høyere , han spiller det meste på high,sjekk ut denne lenken :

    http://www.youtube.com/playlist?list=PLxhk4TIJokG1jfoX2fq-ZrQgL_75VogWx

     

    Nvidia GT650M GDDR3 versjonen er tregere enn GDDR5 versjonen, men hvis du skrur ned oppløsningen et hakk så er det ikke mange spill som du ikke kan kjøre på high. GDDR5 versjonen er kjappere og også gunstigere i høyere oppløsninger. Denne for du på MPX for 7999kr. selvom den for øyeblikket er utsolgt!

     

    Til sammenligning med Multicom Pc'n så har Asusen Bedre byggekvalitet, Bedre Lyd(Bang & Olufsen) Penere å se på, Bedre touchpad, utifra Multicom sin nettside, kjappere hardisk. Skal også nevne at Asus er kjent for sin gode garanti.

     

    Multicom pc'n har dog bedre grafikkort, og går for en tusenlapp mindre.

     

     

    Så Asus N56VZ er en pc jeg vurderer og skaffe meg, får bare ikke helt den nyhets følelsen med tanke på at jeg returnerte storebroren.

     

    En pc jeg ser på for øyeblikket derimot er en Lenovo Y500, Den har 2 versjoner

     

    Den første ligger for 6999kr på mpx og du kan regne en 100 lapp i frakt

     

    Spesifikasjoner:

     

    15,6" glossy LED

    Intel Core i5 2,6GHz

    8GB Ram

    Nvidia Geforce GT650M 2GB DDR5

    1TB HDD 5200RPM

     

    Hvis du ønsker flere spesifikasjoner : http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=775044#extra

     

    Storebroren som jeg vurderer, kjører Nvidia GT650M 2GB DDR5 SLI, Det vil si at den har 2 grafikkort i pc'n, I denne konfigurasjonen så kan ytelsen på pc'n sammenlignes med Nvidia GTX 675M som igjen ligger langt over GT660m.

     

    denne pc'n har

     

    15,6"Glossy LED

    16 Gb ram

    i7 3630QM

    1TB 5200RPM + 16 GB SSD Cache

    Dual Nvidia GT650M 2gb DDR5

     

    Mer Info : http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=775046

     

    Noe som er unikt med denne pc'n bortsett fra at det er den eneste laptopen der ute som kjører GT650M SLI er at den har en Ultrabay, det vil si at grafikkkort 2 er fjernbar, du kan kjøpe en ekstra vifte feks og bytte ut grafikkortet, eller som en sa på et forum, du kan kjøpe en dvd spiller og putte den inn når du skal på tur!

     

    Prisen på denne pc er 9990kr uten frakt, du kan få samme pc med 8 gb ram for 9500 hos elkjøp!

     

    Disse Lenovo laptopene har også bakbelyst tatstatur i rød farge, og er dekket i alluminium bortsett fra undersiden av pc.

     

    så kvaliteten er ikke noe spørsmål.

     

    Lenovo har også begynt å selge samme pc med nvidia GT 750M som er hvassere enn 650 og 660

     

    Sjekk ut http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html om du lurer på grafikkort oversiktlig og grei side.

     

     

     

    Vet at dette var litt random, men syntes det var for dårlig med forslag til andre datamaskiner. Beklager også for lengden!

    • Liker 1
  5. Heisann folkens! siden Joachim Froholt, ikke ga dere all info, så kommer jeg til å rette på han og gi dere mer,

     

    " Du må også finne et tilfluktssted som kan forsvares mot zombienes stadig mer innbitte angrep. Denne basen må forsvares og utvides" DU MÅ INGEN TING.. om dette er lurt er noe annet.

     

    Det er riktig at spillet ikke er en krigs simulator som day z er bygget på, men det betyr derimot ikke at State of decay ikke har realistiske elementer inni seg!

     

    Alt i alt litt latterlig at du ikke fikk med at State of decay blir ett Xbox live Arcade spill.

    Men dette blir ikke et typisk arcade spill, det er stort og man kan kaste mange timer inn i det.

     

    State of decay het opprinnelig "Class3" og er en prøvesmak til fans.

    Tilbakemelding fra dette arcadespillet går med til å lage spillet "Class4" som blir et MMO til Xbox og pc

  6. Jeg vet ikke helt hva faen dere gjør med siden deres, men hver gang jeg skal poste en kommentar så havner den ikke under teksten jeg har lest men inne på et forum, men "anmelder" håper virkelig du leser dette! for en bunch av svada, samma til deg "Odesseiron" å snakke ned til leserene og unnskylde dere selv fordi dere er inkompetente er vel ikke akkurat noe sjakk trekk! Jobben deres er å anmelde spill, å et stor spill som Dead Island er ikke noe unntak...det at den tufsen som har spilt dette spillet driver og klager er forbi meg, alt han bruker til sitt forsvar er jo bare tull.. Er inget problem og spille det solo, jeg er en middels god gamer, og spilte vel rundt 10 timer uten og dø mere enn 5 ganger, helt latterlig...merker jeg blir irritert hver gang dere bringer opp Dead Island! Gamer dere trenger en frisk stab, på tide og sparke noen tenåringer:)

  7. Til de som kaller Dead Island for søppel: Ja historien er ikke dyp eller noe spesielt bra, men det verste er at det var ingen skuffelse fordi spillet leverer på så mange andre nivåer!

     

    Så fort jeg hadde puttet inn spillet, sett intro videoen med en dag på fylla, og den vellagde hovedmenyen på spillet designmessig. Var jeg klar for å starte spillet, Det hele starter med at du velger mellom 4 forskjellige hovedkarakterer med alle forskjellige egenskaper, etter du har valgt starter introen på spillet og du våkner opp på hotellrommet. Du får etterhvert beskjed om hvor du skal gå. Etter og ha blitt overfalt av en zombie, så våkner du opp i en liten strandhytte hvor det er andre overlevende, du ble altså reddet! ifra der er du ganske fri til og vandre rundt. (skal ikke gå så mye mer i dybden heretter!) Grafikken er passende temaet spillet omfatter og det er mye pent og se!

     

    Blodeffektene i spillet er kansje noe av det beste jeg har sett! Spillet gir deg 2 muligheter kontroll messig: "Analog" og "Digital". kort sagt: "Digital" er den enkle varianten som vi alle er vant med, mens "Analog" har blitt sammenlignet med Fight Night, Hvor du selv velger fra hvilken vinkel og side du skal kutte eller slå fienden og du styrer hele slaget selv! Dette er veldig tilfredstillende og bra laget. Selve spillet skinner etter min mening kansje mest på denne delen: mekanikken , det er den mest realistiske skade skildringen jeg har sett i ett spill siden "Soldier Of Fortune 2".

     

    Spillet gir deg flere ulike valg som feks. Sideoppdrag(en haug, dog noe repeterende og enkle) Du får kjøre biler, reparere, oppgradere våpen, og levle opp og utdele poeng i forskjellige nyttige kategorier som utholdenhet når det gjelder løping.

     

    Det er til dags dato det beste Zombie spillet etter min mening! og jeg er et zombie fan, Elsker spill og filmer som inneholder overlevelse, jeg har spilt left 4 dead og er veldig opphengt i nazi zombie!

     

    Om du er en person som bruker mye tid på og utforske spillene dine, så har du mye i vente i dead island. Jeg har spilt det i ca 27 timer nå , har gjort noe rundt 35 sideoppdrag og kommet meg 60 % inn i hovedhistorien.

     

    Over til ting som har blitt sagt med bugs osv. Ja det er noen, men jeg har omtrent ikke merket dem. Har vært borti den med å kaste våpen inn i en fiende også blir de borte, men alt jeg gjorde var og restarte konsollen, så var de tilbake igjen, kansje jeg var heldig , ikke vet jeg!, jeg har også vært borti den buggen med Jin hvor du mister våpen ved, men jeg vet hvorfor, hvis du har max inventory og du henter noe nytt fra henne så mister du det du henter! ellers har spillet gått knirkefritt for meg! Jeg har spillet på Xbox 360.

×
×
  • Opprett ny...