Gå til innhold

LittleDarkOne

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LittleDarkOne

  1. Du kan spare mye bry og penger ved å handle rett sted.

     

    Les hele saken

     

     

    Skulle likt å ha sett http://uk.gamesplanet.com/ vært med i testen..

     

    Sjekket den. Tok utganspunkt i Dragon Age 2 der og så at spillet kostet £19.99 på salg. En veldig god deal .. MEN... selv på den er http://biit.no billgere hvor du får spillet til £17.91. Kan sikkert trekke frem flere eksempel men for meg er det liten tvil om at biit.no (amazon.co.uk) er billigst på spill!

  2. Kjøper alle spillene mine hos enten http://www.play.co.uk -eller- http://www.biit.no. Biit er en Norsk Amazon forhandler for de som vil ha BILLIGE spill fra amazon.co.uk. Siden er helt fantastisk. I går kjøpte jeg spillene DIRT 3 (PS3) og Fat Princess (PSP) for den nette sum a 192 kroner. De har også et 'Free Super Saver Delivery' system fra Biit.no. Dvs når du kjøper et spill over 170 kr så er forsendelsen GRATIS :) De fleste spill vil da kvalifisere seg til dette. Trikset er da å finne en sum som er mellom 170 - 200 kr :) Over 170kr for å slippe forsendelse, og under 200kr for å slippe tollbehandlings gebyret :)

     

    Hvis du da har funnet et spill som koster 130kr så finner du bare en annen vare som koster 40kr (eksempler på disse er Xbox360 battery pack, styling, Headset, Nintendo 3DS Etui etc etc).

     

    For alle dere som kjøper fysiske spill over nettet så anbefaler jeg sterkt å sjekke både play.com og biiit.no når dere skal kjøpe brukt spill. Som oftest er det Biit som er billigst men det forekommer også at Play er vinneren. To helt fantastiske sider, men biit er nok hakket foran. Mye penger å spare der ute folkens ;) Vent 2-3 måneder etter spillet har kommet ut og det faller under 200 kr på biit. Kjøpte også nettop Silent Hill HD Collection PS3 (som enda ik har kommet ut) for 170 kr. Mens ICO/Shadow of the Colossus HD COllection PS3 koster 206kr sist jeg sjekket. En liten stund til og den faller under 200 kr og det er tollfritt og gratis forsendelse.

     

    Til alle dere som fortsatt kjøper spill via butikk... KOM DERE PÅ NETT!!!

×
×
  • Opprett ny...