Gå til innhold

Game0rz

Medlemmer
  • Innlegg

    275
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Game0rz

  1.  

     

     

    Trener du som styrkeløfter på maks hele tida? Det kan jo forklare svak progresjon.

    1, jeg er ikke styrkeløfter. 2, min mangel på progresjon det siste halvåret har ingenting med trening eller kosthold å gjøre. 3, jeg er fortsatt sterk nok til å leke kanonball med deg som ball.

     

    1. styrke/vektløfter... Det går for det samme, potato tomato :)

    2. Men der ER mangel på progresjon ;)

    3. Nææææ, du veier et tonn og løfter svakt til din kroppsvekt å være så tror ikke du kunne løfta mer enn jentene her nord :D

     

    Er på cirka samme nivå nå, som da jeg konkurrerte i fjor, så ja, du har helt rett. Joo, du veier vel det samme som hun her?

     

    https://www.instagram.com/p/16h3xwNTv3ToKFZ0WscMsEmSqPpnWyYjULhBo0/?taken-by=oklandhege

     

    Wow, klarer du og overheadpresse en liten jente på 50-60kg? Imponerende!

    • Liker 4
  2.  

    Har en mikrofon som jeg ikke får til og funke på pcen. Etter jeg prøvde og fikse dette, fungerer ikke mikrofonen på pcen i det hele tatt. Noen som vet hva jeg må gjøre for og fikse dette? 

    Fortell hvilken mikrofon det er, hvilken PC (hardware), og om det er andre problemer med maskinen som kan være relevant. Hvilket OS har du og hva har du prøvd for å "fikse" problemet? Hvilket program har du prøvd å bruke? Gjelder problemet ett eller flere program?

     

     

    Mikrofonen er en Turtlebeach Px21 mens Pcen er Hp Probook 430. Har Windows 10. Ingen av mikrofonene funker, ikke engang pcen sin. 

  3. Hei, har nettopp kjøpt meg en ny bærbar pc til rundt 8k (brukt til skole og gaming). Har brukt pcen kanskje til sammen 2 timer og jeg har allerede fått blue screen (kernel data inpage error). Skulle koble pcen til en skjerm, da den plutselig bare gikk av. Når jeg tok på pcen igjen har den rett og slett vært umulig og den funker så vidt. Noen som vet hva som har skjedd? Og hvordan kan dette skje med en helt ny pc? 

  4.  

     

    Kom på mens jeg gikk hjem at jeg hadde glemt av tittel på B3 teksten. Trekker det ned mye? :S

    Fikk du ikke hjelp av en eksamensvakt før du leverte som sjekket gjennom at du hadde svart på alt? (inkl. skrevet tittel) 

     

    Sjekket bare om kandidatnummeret var rett :/ Jeg brukte opp all tiden på å skrive ferdig, så rakk ikke å lese gjennom alt  :wallbash:

    Skal i hvert fall huske på tittel i morgen...

     

     

    Jeg gjorde samme feil som deg.. 

  5. Det var jo kjedelig  :nei:  På grunn av dårlig informasjon fra lærere/rådgivere har jeg (og andre) trodd at vi kunne velge selv hva valg vi ville ta, om vi hadde godt nok snitt for linjen.

     

    Så bør jeg da satse på at jeg kommer inn på førstevalget? Eller er det forsatt en mulighet for og bytte tredjevalget til mitt andrevalg?

  6. Jeg har et spørsmål angående søk av skole. Jeg er ikke sikker på om jeg kommer inn på førstevalget mitt (det er her jeg helst vil inn) men jeg er derimot 100 % sikker på at jeg kommer innpå andre og tredje valget mitt. Spørsmålet mitt er derfor: om jeg ikke kommer inn på førstevalget mitt, men kommer inn på både andre og tredje kan jeg da velge mellom de to? Eller starter jeg automatisk på andre?

×
×
  • Opprett ny...