Gå til innhold

Juviking

Medlemmer
  • Innlegg

    849
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Juviking

  1. Disse argumentene om innavl er nok bedre rettet mot pakistanere som tror det er smart å få barn med nære slektninger. Det er et fenomen som for nordmenn er uhørt og som blir ansett som avskyelig.

     

    Er vel en del indre strøk i daler og fjorder som sliter med ettervirkningene av dette "uhørte fenomenet". Men, for all del, det er ikke noe bedre at pakistanere som de ariere de er bedriver praksisen også.

    Kilde?

     

    Når du er såpass useriøs at du kaller pakistanere for ariere så er det bare på faen.

     

    Men du kan bevise at innavl er et problem i Norge. I "dalene og fjordene" som du sier.

  2. Det jeg sier er at om det faktisk var slik at dette er en viktig oppdagelse så ville dere ha avfeid det som uviktig uansett for å holde fast ved deres egen forståelse av virkeligheten hvor alle mennesker stammer fra en ursuppe med tilfeldige positive mutasjoner.

    Beklager, men jeg forlanger bare litt mer før jeg forlater den forklaringsmodellen enn at noen mener at noe som ser ut som et Hollywood-romvesen nødvendigvis må komme fra en annen planet. Det ligger liksom noen år med forskning bak hegemoniet.

     

    Forøvrig skal jeg love deg at jeg hadde vært blant de første til å sprette champagnen hvis vi fant bevis på besøk utenfra. Det er ikke viljen det står på.

    Interessant, hvorfor er besøk utenfra noe å feire?

     

    Åja, så nå står det ingenting mellom linjene når du skriver?

    Nei, det er det din indre stemme som forteller deg. (bæ-bu)

  3. Jeg synes det er interessant å se reaksjonene til folk når de blir presenert med slikt utrolig materiell og hvor lukket de er.

    Jeg syns det er interessant å se at det er de samme personene som argumenterer for det usannsynlig gang på gang. Dømmekraft i julegave?

    Jeg har vel ikke sagt hva eksakt jeg mener om denne saken, men heller om folks reaksjoner til slike tilsynelatende utrolige nyheter? Eller hadde du et annet poeng som gikk meg hus forbi?

  4. Folkevandring.

     

    Kan man egentlig sammenligne det å sette seg på fly fra Somalia og så ende opp i nord-europa for en folkevandring? Mange sosialister drar paralellen til at folkevandringer har foregått i Europa blant mennesker av samme opphav og tror at samme logikk kan anvendes når det er snakk om mennesker med en annen rase. Slik fungerer det ikke i den virkelige verden, for folk trekker mot sine egne, de ønsker å leve blant sine egne. Dette er bare sunt og instinktivt og sørger for et mere fredlig samfunn.

     

    Innavl.

     

    Om innavl var et problem og nødvendigheten av fremmed blod tilstede hele tiden så ville vi ikke vært hvite mennesker lengere simpelthen pga vikende gener. Å hevde at vi kommer til å gå under uten innførsel av fremmed blod er virkelig rasisme siden utfallet er at vi blir fjernet fra jordens overflate og ingen politisk motivert bevegelse kan få oss tilbake.

     

    Nødvendigheten av arbeidsinnvandring.

     

    Dette er kun grunnet økonomiske teorier og ingen ting annet, det er ikke noe som tilsier at vi som folkegruppe ikke skal greie oss på egen hånd siden vi har gjort det i flere tusen år i et av verdens mest ugjestmilde klima. Når man har en rentebærende økonomi som konstant må ekspandere så kan man selvsagt konstruere visse halvsannheter som gjør det "nødvendig".

     

    Internasjonale avtaler.

     

    Hvor er de? Hvorfor må vi adlyde de? Hva skjer om vi nekter?

    • Liker 2
  5. Det jeg sier er at om det faktisk var slik at dette er en viktig oppdagelse så ville dere ha avfeid det som uviktig uansett for å holde fast ved deres egen forståelse av virkeligheten hvor alle mennesker stammer fra en ursuppe med tilfeldige positive mutasjoner.

    • Liker 1
  6. http://www.dagbladet.no/2011/11/22/kultur/debatt/kommentar/innvandring/minoriteter/19118777/

     

    Den brune fare

    Diskriminering av minoriteter er utbredt i Europa. Samtidig blir behovet for innvandrere større.

     

    ---

     

    Mere piss hvis mål og konsekvens er en utryddelse av det ariske mennesket. Norske menn må begynne å se at denne viljen som ønsker å fjerne oss fra jordens overflate ikke vil gå vekk av seg selv, den må konfronteres og fjernes.

  7. Genvariasjonen i mennesker er uhyre lav. Så lav at du deler flere gener med mesteparten av afrika eller asias befolkning, enn du gjør naboen din.

     

    Dersom du skal lage "raselover" som er basert på genetikk, og som i tillegg ignorerer det faktum at det bare finnes èn menneskerase, så vil alle måtte parre seg med umiddelbar familie.

    Jeg deler også mye av det samme DNA som er i en banan. Det som betyr noe er hvordan DNAet utrykker seg.

     

    Rase er en realitet enten du liker det eller ei.

     

    Over og underrraser er også en realitet, og det er vel akkurat her ditt opprør kommer inn i bildet.

  8. Faktiske statistikk viser at innvandring til Norge er et nytt fenomen.

     

    At nettoinnvandringen var såpass lav skyldes at 800.00 nordmenn emigrerte til USA i samme periode, når man vet at folketallet i 1855 var 1.4 millioner så er dette et veldig høyt tall.

     

    Bare i løpet av 1800-tallet kom det 100.000 svensker til Norge for å jobbe ifølge statistikkene tidligere hadde det kommet tyskere, hollendere, engelskmenn, skotter, finner for å ta noen grupper. Så å si at innvandring til Norge er noe nytt er kunnskapsløst for all forskning gjort av historikere og forskere innenfor feltet viser noe annet. Men du trur kansje du vet bedre enn dem?

    Alle gruppene du nevner er hvite mennesker vi deler blondsbånd med.

  9. Neppe noe særlig tap. Ut i fra innleggene dine å bedømme er du jo jøde uansett så.

     

    Hva i alle dager er det for avatar du har fått deg??

     

    Men uansett... flott at han ville bevare sitt folk, hva er så oppsiktsvekkende med det egentlig...

     

    Er ikke det en naturlig egenskap hos ethvert folk som ønsker å bestå?

    Avataren min er av jensemann med "salve" under nesen, og om det ikke er salve så er det refleksjon fra blitsen sier de nesevise (pun intended), men da må man ignorere at jeg har 2 bilder fra samme hendelse tatt av forskjellige fotografer som begge viser det samme.

  10. På tide at hvite mennesker våkner opp og erkjenner at disse meningene som mange har når det kommer til spørsmålet om raseblanding er meninger som er påtvingt gjennom ekstra-europeiske krefter

     

    hmm, er vel ingen der ute som tvinger deg til å hoppe i senga med eller gifte deg med en av annen "rase"?

    Nei, ingen tvinger meg og jeg ser heldigvis gjennom propagandaen deres, men at det er en prosess som tar sikte på å normalisere akkurat dette kan ingen benekte.

    • Liker 1
  11. Vi har ikke noe å føle oss skyldige for eller å skamme oss for. Vi kan ikke noe for at gud skapte oss slik vi er.

     

    Hvit skyld kommer ned til dette med slaveriet og det er velkjent at de største pådriverne av slavehandelen var jøder, dvs det var jøder som spekulerte i bomullsindustrien, det var jøder som eide skipene og jøder ut i fra befolkningen var de som eide mest slaver by far.

     

    Noe annet man glemmer er at det var flere hvite slaver enn svarte, men det at svarte er begrenset i hvite samfunn skal alltid skyldes på den hvite majoriteten.

    • Liker 1
  12. Norge for nordmenn.

     

    Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk synes det er forskjell fra om en hvit eller svart mann sier det. Men folk må da få lov til å raseblande akkurat som de vil/eller ikke vil .

    Det er stor forskjell grunnet dette fenomenet med hvit skyld, det er lettere at det blir skapt assosiasjoner til hat om det er en hvit mann som sier slikt.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...