Gå til innhold

kennethpost

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kennethpost

  1. En annen nyttig egenskap til både barbermaskin og skjeggtrimmer er å ha indikator på gjenværende batteritid. Kjøpte meg barbermaskin og skjeggtrimmer fra Remington som har display med batteritid. Det gjør at jeg slipper å alltid lade før bruk, i frykt for at jeg skal stå med halve fjeset barbert og tomt batteri. Remington maskinene oppleves som de har veldig god batteritid, siden jeg faktisk tør å la de bruke kapasiteten.

  2. Ser på denne og robotstøvsugere generelt. Kjører den et par ganger om dagen eller hva? Man setter opp et program vel, hvor ofte har dere på deres? Tror den kan passe perfekt hos oss. Et stort rom på 50kvm med kjøkken og stue og en hund. Men hvis man ikke har spesielt mye "støv på hjernen", og vanligvis går over med støvsugeren på søndager uten å tenke så mye på at det er mye støv ellers i uka, er det vits? Kan tenke meg at det er noe man først legger merke til at man burde hatt for lenge siden, når man først har en. Nå som sommeren kommer blir det også lettere å få øye på støvet med sollys osv.

     

    Har forrige modell. Tenkte også at robotstøvsuger er noe man har ekstra til støvsugeren, og at man må dra over med den en gang i blant. Slik er det ikke. Robotstøvsugeren danker deg ned i støvlene på å få med seg støv og skit. Hvis du hadde støvsugd med vanlig støvsuger, og satt den på etterpå, så hadde du nok fått full beholder av støv. Vi tok med vår på hytta denne helgen, og aldri har hytta vært så støvfri som nå :-)
    • Liker 1
  3.  

     

     

    Aldri har vi hatt større utvalg robotstøvsugere, og sjeldent har det vært såpass mange bra kandidater også i de langt rimelige klassene. Finner det ganske merkelig at dere endte opp med kun disse robotstøvsugerne når det er så mye annet bra å velge mellom. Feks cleanmate s800/s900 som både støvsuger og kan våtmoppe. Har HEPA og UV lys.

     

    Det er jo ennå rimeligere alternativer som også gjør det bra i andre tester. Mtp at de færreste av oss bor på 150+ kvm så ville veldig mange av brukerne kunne klart seg med et rimelig alternativ kanskje helt ned mot 1-2000 kroner.

     

    Når dere får inn siste versjon av Xiaomi så kan dere jo kjøre en ny støvsuger test, og da ta inn noen av >2000 kr modellene for å se om de er reelle alternativer for folk. Jeg tror at det var en tid der robotstøvsugere måtte koste nord om 10.000 kr, tror ikke vi er der lengre og nå håper jeg vi ser tester av robotstøvsugere i den rimelige klassen.

     

    Jeg har prøvd en rimelig sak tidligere,den var helt håpløs. Ble rangert av tu den også.

     

     

    Husker du navn og medellnummer på den rimelige saken? 

     

    Ser ut til at det blir cleanmate sxxx på meg i år. Tror ikke jeg orker vente på next gen Xiaomi. 

     

     

    ILIFE etterleraent, husker ikke modell navnet. Fikk god ros i test den også, men er håpløs. Hadde aldri kjøpt en uten noen form for mapping via ultralyd eller tilsvarende.

     

     

    Jeg hadde kjøpt 1 gen xiaomi som koster ca 2800, -  inkl frakt og toll uten tvil. Den er bedre enn roomba 960, som koster 7000,- og som skal være nesten lik roomba 980, som koster nærmere 10.000,- Jeg hadde 960 en måned, men sendte den i retur pga dårlig resultat på smuler og grus. Xiaomi 1 gen er helt konge på det aller meste.

    • Liker 1
  4. Rengjøringstiden er jo uvesentlig. Den rengjør jo mens en er på jobb.

    Nja ikke helt enig. Noen ganger ønsker du å støvsuge når du er hjemme også, f.eks i helga. Roomba 960 brukte så lang tid at den måtte lade underveis. Da må du legge til 1,5 time ekstra på støvsugetiden. Er du hjemme, blir det upraktisk at møbler og ting står i ryddet vekk for støvsuging i kanskje 3 timet isteden for 1,5.
  5. Roomba 960 er vist et mye bedre kjøp en 980 for de fleste. Rart man ikke påpeker det.

     

    Hadde denne i 30 dager, og var ikke fornøyd med at den ikke klarte smuler og smågrus særlig godt. Byttet til Xiaomi og den er mye mye bedre på rengjøring, lettere å tømme, litt lavere så den kommmer under mot kjøkkenfotlist, og bedre app (live view). Savner dog den virtuelle veggenen som fulgte med roomba. Betalte 2800,- for Xiaomi fra Gearbest alt inkludert, mot 6999,- som er vanlig pris på roomba 960.

    • Liker 1
  6. Byttet ut en roomba 960 med Xiaomi og er mye mer fornøyd. Roombaen var ikke flink til å støvsuge smuler og småplukk, men denne er mye flinkere på til dette. Kult at du kan se live i app hvor den kjører, noe roombaen ikke gjorde. Roombaen slet ofte med å generere kart etter støvsuging. Xiaomi bruker kortere tid på samme areal. har ikke testet med dørterskler enda. En annen positiv ting er at den er litt lavere enn roombaen i front, så den kommer under kjøkkenfotlist på nytt ikea kjøkken, det gjorde ikke roombaen.

     

    Har nå fått totalpris med frakt, forsikring på frakt, toll og mva: 2788,-

    Beste kjøpet jeg har gjort på lenge!

  7. Byttet ut en roomba 960 med Xiaomi og er mye mer fornøyd. Roombaen var ikke flink til å støvsuge smuler og småplukk, men denne er mye flinkere på til dette. Kult at du kan se live i app hvor den kjører, noe roombaen ikke gjorde. Roombaen slet ofte med å generere kart etter støvsuging. Xiaomi bruker kortere tid på samme areal. har ikke testet med dørterskler enda. En annen positiv ting er at den er litt lavere enn roombaen i front, så den kommer under kjøkkenfotlist på nytt ikea kjøkken, det gjorde ikke roombaen.

  8. Jeg endte med en LG  65UH750V som erstatting for min defekte philips tv. Innsynsvinkel er mye bedre da den har ips panel. Bildet er også godt, men trengte en del justering for å slå av masse digital korrigering som lager "hjemmevideo" bilde på filmene. Forstår ikke at produsentene synes at det skal være justert slik at hollywood feelingen forsvinner fra bildet, og heller ser ut som et veldig skarpt hjemmevideo opptak. Med mindre tv'er så synes jeg det så bare dumt ut, men med 65" og 3m avstand, så blir det nesten ubehagelig. Har slått av flere instillinger for å redusere digital støy osv, og da fikk jeg tilbake et bildet som er mer slik jeg er vant til på kino.

  9. Jeg kjøpte Philips 55pus7600 i fjor og lever fortsatt i håper om at Android OS og "Smart TV" funksjonaliteten skal bli brukandes i det vanlige. Jeg kan såvidt stole på Netflix på denne TV'n.

     

    Jeg vil nok ikke kjøpe Philips TV igjen etter denne skuffelsen.

    Underlig at ikke android tv OS blir mer prioritert av innholdsleverandørene. Skulle neste tro at det var OS'et som kommer til å bli standard hos de fleste leverandørene. Philips, Sony, Sharp og B&O er vel de som bruker det nå, og de er jo ikke akkurat små.

  10. Jeg har sett de testene ja. Men håpte på en oppdatering som gjorde TV'n brukbar. Jeg klarer ikke se film på den jeg. Og synes det er tragisk at Philips mener at det er slik det er meningen det skal være, og at de ikke ser noen feil med min TV... Fysj og fysj...

     

    Ser at alle testene av TV'n sier det er IPS panel.. Det kan det umulig være, for jeg har så dårlig innsynsvinkel at kantene er grå (ca 20cm inn på hver side) selv når jeg sitter rett forran TV'n, 4 meter unna...

     

    Selv dårlige pc-skjermer med dårlige TN paneler har bedre innsyn.... Ugh.. Kjenner bare jeg blir lei av hele TV'n når jeg snakker om den... :S

    Jeg sa at jeg hadde lest det jeg også, men Lefdal-sjefen sjekket og det var ikke IPS på denne tv'en.

  11. Denne testen er ganske trist for philips tv'en http://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=1463995152

    Philips har proklameret, at de vil generobre tronen og igen være nummer 1 i Europa, men det sker under ingen omstændigheder med en skærm som 7101. Det er med vemodighed, at vi må konkludere, at 7101 er den værste skærm, som vi har testet fra Philips i en del år.

    Read more at http://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=1463995152#M8iwZmRzbrtcxh7k.99
  12. Nå har det løst seg. Etter å ha snakket med varehussjefen så fikk han ordnet slik at jeg kunne få en ny tv. Jeg fikk valget mellom samme tv (65PUS7101) eller en LG  65UH750V. Etter mye valgets kval og sammenlikning av en 55" LG mot en Philips 65", så endte jeg på LG. Synes at det virket som om bildet var litt bedre på LG. LG har også IPS panel, om det er gir noe bedre bilde... Alle jeg snakket med på expert og lefdal var pro LG. De sa også at det var høyere feilrate på Philips.

     

    Var tvil om jeg skulle gå vekk fra android tv og til webos 3.0. Likte veldig godt at jeg kunne installere Kodi rett på tv, men det blir vel mest Netflix og andre streamingløsninger i fremtiden. 

    Foreløpig så virker det ikke som om android tv OS har mest fokus blant innholdtilbydere, men det kan endre seg raskt. 

     

    Ambilight er litt gøy, men ikke noe tap synes jeg. Kona blir nok glad, da hun syntes det var superharry :-)

    Utsendemessig så synes jeg kanskje Philips var hakket penere.

     

    Nå får jeg LG tv om en ukes tid, så det blir spennende å se hvordan den blir.

  13. Jeg har nå et dilemma. Jeg kjøpte en Philips 65PUS7101/12 på tilbud som sluttet å virke etter 3 uker. Etter mye krangling frem og tilbake, så skal forhandler gi meg ny tv. De gitt meg følgende valg: ny Philips 65PUS7101 eller en LG 65UH750V. 

     

    Utsalgsprisen går i fordel for Philips 23.995,- mot 19.995,- på LG

    Hvordan er bildekvalitet og brukervennlighet på LG kontra Philips?

     

    Jeg hadde philipsen hjemme en stund, og likte godt at det var android tv, hvor jeg kunne installere Kodi med klikk. Streaming fra NAS fungerte knirkefritt. Noen med erfaring med lokal streaming fra med LG?

     

    Hva er best av webos 3.0 og android tv?

     

    Lyd spiller ingen rolle da jeg bruker Sonos playbar.

     

    En negativ ting med philips tv'en var at betraktningsvinkel var dårlig. Så tydelig at fargene var blasse når jeg kom inn fra siden på tv'en. Nå sitter vi ganske rett fremfor tv'en med ca 3m avstand, så det er ikke noe problem egentlig. 

    Jeg leste en test for noen dager siden som slaktet philips tv'en fullstendig, så nå er jeg litt usikker på det er et godt valg å gå for denne tv'en igjen.

     

    Hva ville dere valgt?

  14. Hei igjen,

    Noen av dere som har kjøpt denne, som opplever problemer?

     

    Jeg ser nå at mye av problemene jeg har er rett og slett at skjermen har veeeeeldig dårlig innsynsvinkel! Eller kan dette være en produksjonsfeil?

    Sitter jeg litt over 4 meter ifra, så er begge sidene desaturetre (spesielt hudtoner blir nesten helt grå). Dette på tross for at jeg sitter helt i midten og ser på. Dette kan da umulig være normalt?

     

    Sliter veldig med å klare å leve meg inn i filmer, da alt av farger ser gale ut. Og sortnivået på mitt eksemplar er helt forferdelig.. HELT forferdelig. Ser jeg BluRay er det banding over alt. Finnes ingen pene gradienter. Men Philips påstår at alt er som det skal, så jeg sitter her med en TV jeg ikke liker å se på.. :S :(

    Jeg hadde tv'en helt til den gikk i stykker. Jeg opplevde også at innsynsvinkel var veldig dårlig. La ikke merke til det når jeg satt rett fremfor tv'en, men kom jeg inn i rommet på samme side som tv'en hang på veggen, så var fargene helt feil. 

     

    Min historie nå er at tv'en ikke kan repareres og ble hentet av servicepartner Neisa. Jeg gikk til Lefdal og ønsket ny tv, men da fikk jeg beskjed om at jeg må betale 12.000 i mellomlegg. De ønsker ikke å gi meg denne tv'en igjen, da det blir så dyrt for de å erstatte den. De vil heller gi meg 8000,- kr tilbake, som er prisen denne tv'en har på kvittering når 2000,- gikk til 32 tommer tv'en.

    De hevder de har rett til dette i forhold til forbrukerkjøpsloven, da det blir uforholdsmessig dyrt å erstatte tv'en. Jeg ønsker jo å ha tv'en da det er en veldig bra tv til en lav pris.

     

    Har de rett til å ikke gi meg tv, men kun pengene tilbake?

×
×
  • Opprett ny...