Gå til innhold

naken

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av naken

  1. Jeg regner med de siste tingene ikke var ment til meg, men jeg vil gjerne kommentere det over. Om det er en "korrupt" moderator her, så hjelper det lite, for her er det nemlig flere moderatorer, og om modetaroren misbruker makten sin, så mister han moderatorstatus..

     

    Og ja, jeg msget deg noen få linjer, om det var plagsomt, så sorry for det.

     

    (forresten "så før kanalen blir drevet av ordentlige folk, kommer hvertfall jeg til å holde meg ute", jeg mente "så før kanalen blir drevet ordentlig..", bare skrev litt raskt der :))

  2. Hvor har dere det fra at jeg bare flamer?

    Ikke ber jeg dere holde kjeft heller.

    Skjønner du ikke at jeg synes noe er galt med "windowspropaganda = ban"?

    Så snart man sier at noe ikke er lov å prate om, så fjerner man ytringsfriheten, og da er ikke veien lang fra propaganda.

    Jeg sa ikke "windows er best, sånn er det", eller "linux er dårlig", jeg kom med argumenter og begrunnelser, og så lenge man kommer med argumenter, ikke bare tomme påstander, og holder seg unna personangrep, så synes jeg ikke at man fortjener å bli bannet.

     

    Og jeg forstår deg helt når du sier at du ville bannet meg om jeg kom med dårlige argumenter, men jeg gjorde jo ikke det (du bannet meg jo ikke ;)).

     

    Og du sier det er døfødt å diskutere Windows på en linuxkanal, det stemmer. Men det diskusjonen min handlet om var "hvorfor velge linux som desktop-OS", og det er ikke stort flere aktuelle konkurrenter enn Windows, når det kommer til desktopbruk.

    Derfor endte det opp som en Windows VS Linux diskusjon.

     

    Her er et fint utdrag fra chattingen:

    21:52 <@SlackHat> naken : du burde vært bannet..

    21:53 <+naken> hvorfor burde jeg vært bannet?

    21:53 <Laaknor> naken: fordi du har problemer?

     

    Laaknor ba og tidligere om å få meg bannet, noe han gjorde i notice til kanalen (kanskje i den tro om at jeg ikke fikk se det?).

    Senere, når jeg skulle dra, sa Laaknor "get lost" til meg.

     

    Fra mitt synspunkt hvertfall, oppførte han seg dårligere enn meg.

    (dette kommer dere sikkert til å kalle flaming, men jeg må nesten vise dette, for han fulgte ikke reglene, det gjorde jeg, men likevel er det jeg som blir hengt ut som en useriøs flamer.)

     

    (det skal og være sagt at jeg aldri noticet hele kanalen, som du skrev)

     

    "Du bør også slutte med å generalisere slikt. Gjorde alle operene noe imot deg?" <- jeg sa ikke at alle gjorde noe galt, jeg sa heller ikke at ikke alle gjorde noe galt, så greit, jeg forstår den.

    Du Egil, og MarcelSB, dere oppførte dere bra, av opene, og hvertfall GnuFreak og Bergetun greide å spare seg for å slenge dritt til meg.

     

    "Prøv å start en linuxdiskusjon i f eks #windows2000, eller #win2000 og se hvordan det går" <- selv om de ikke kan drive kanalen ordentlig, kan vel vi gjøre det?

     

    "Uansett, irc er like lite et krav som dette forumet.

    Ønsker noen av operene å ytre et hat mot deg kan du ikke nekte dem"

     

    Jeg har "krav" på dette forumet, det vil si, jeg får være her, om jeg følger reglene. Om jeg følger reglene, kommer jeg til å få være her.

    Jeg synes dette burde gjelde for irc-kanalen og, nettopp fordi posten med reklame for kanalen er gjort sticky på dette forumet, da mener hvertfall jeg at kanalen har noe med forumet å gjøre, og da synes jeg at man skal kunne greie å drive kanalen like profesjonelt som man driver forumet!

     

    Jeg avslutter med;

    <Egil|B> naken, vi er ikke i USA, ytringsfriheten er ikke sterk her ;)

     

    Jeg hadde ikke planer om å dra dette så langt, men når dere kommer med usannheter, synes jeg det bare skulle mangle at jeg forsvarer meg

  3. Man kan lære mye mer med Gentoo ja, men det er fint å bruke Mandrake eller RedHat om man ikke vet noe om linux i det hele tatt..

     

    Var en gang i tiden da jeg ikke visste hva "ls" gjorde, eller hvorfor ting lå så rart organisert (/usr = hæ?), jeg var vant til C:programfiler osv..

     

    så det er fint å bruke mandrake (framfor redhat, synes jeg), om man ikke kan de tingene ennå, så kan man lære litt om hvordan man bruker linux, og hvordan ting er bygd opp (da mener jeg ikke helt fra bunnen av :)). Så kan man gå over på litt tyngre stoff, som Gentoo.

  4. Lindows er bare en vanlig linuxdistro med wine/crossover integrert.

    De har også et eget pakkesystem, som man kan abonnere på.

    Ganske kjekt om man ikke kan noe linux og vil bruke litt penger på å få det til å virke.. men ikke noe for "oss" nei..

  5. Velmont, skjerp deg, du sa selv at du kom inn midt i diskusjonen.

    Det kan ha vært litt amper stemning da ja, men det var fordi noen da allerede hadde bedt om å få meg bannet osv, og jeg holdt meg alltid til argumenter, ikke "det er teit" "du er teit" osv.

     

    Og kanalen er offisiell nok når det er satt opp en fast tråd for den av moderatorene.

     

    (det er forresten vanskelig å unngå å sette de fleste av dem i forsvarsposisjon, om man nevner noe negativt om linux (eller noe som jeg mener er bedre med windows) tar de det personlig.)

  6. Dette er jeg definitivt med på, men jeg stemmer for at siden blir uavhengig hardware.no-nettverket, er fint med frie tøyler og ikke avhenge av andre, og tross alt, dette handler om linux, skal være gratis (i denne sammenheng: reklamefritt)!

     

    MarcelSB: ja, den siden var ikke så dum, men jeg leste litt i den, og merket at det var mye som bare var for spesielle distroer, hvertfall RedHat, og det kan være fint å lage det generelt for alle distroer, synes jeg.

     

     

    PS: |okk^ay, fjern den dumme spamlinken din fra signaturen

  7. Jeg foreslår at moderatorene her er operatører på irc-kanalene..

     

    Jeg var innom, og det ble ikke drevet veldig seriøst..

    Mener ikke å si noe stygt om folk her, men når jeg prøvde å kjøre en diskusjon ang windows vs linux, som desktop, endte det med at noen satte topicen, "ikke lov å si negative ting om linux", og en annen ba om å få meg bannet, fordi jeg spredte propaganda (skal være sagt at han og sa at man ikke fikk lov til å prate om noe negativt ved linux)..

     

    så før kanalen blir drevet av ordentlige folk, kommer hvertfall jeg til å holde meg ute

  8. Thomas :-) og Toas har ingen IP-adresser til felles. Vi har også fått et mobilnummer vi kan ringe for å kontrollere - noe vi antagelig blir nødt å gjøre fordi enkelte ikke kan la være å flame. Det er etter min mening et ***** drastisk steg å ta!

     

    Og jeg minner på om hva som står i retningslinjene:

     

    Punkt 1: Brukeren av forumet bes om å holde en høflig tone.

     

    Punkt 3: Hold dere til temaet i tråden.

     

    Punkt 4: Tråder/poster åpenbart ment for å provosere, eller støte andre stenges/slettes med begrunnelse. Dette gjelder også i private meldinger.

     

    Punkt 10: Respekter dine moderatorer. De her er for å holde orden i forumet, ikke for å skremme dere vekk. Stenges det en tråd, har dette en grunn. Om du er uenig i stengingen av tråden, ta det opp med moderatoren som stengte den via e-post eller private meldinger. Hatposter og uthenging av moderatorer fører til utestengelse.

     

    Jeg håper ikke de retningslinjene ble limt inn med hensyn til meg, for jeg synes jeg har oppført meg.

    Men uansett, "flaming" er ikke bra, det skal være sagt, men dere må forstå at det koker over for folk, når de ser noen de er sikre på bare prøver å lage kvalme og ødelegge for forumet.

     

    Selv om Thomas:-) ikke tuller (isåtilfelle, unnskyld til deg Thomas:-), for alt det stygge som har blitt sagt av folk), så må man kunne gjøre seg forstått for å kunne fungere som en normal bruker på et forum. Ikke misforstå, jeg foreslår ikke noen utestengning eller lignende, men omtrent halvparten av Thomas:-) sine poster forstår jeg ikke bæret av, og samme hvor godt han mener det, om ingen greier å forstå han mer enn halvparten av gangene, så burde han enten skjerpe seg, eller gi opp postingen.

     

    Ikke misforstå og bli sure på meg nå, jeg prøver bare å rydde litt opp i sakene her.

     

    Og bare så det er sagt, en moderator skal også oppføre seg, og være objektiv. Selv om det er Thomas:-) som blir angrepet av folk her, trenger ikke det bety at han er uskyldig.

  9. The following instructions pertain to all current and recent Symantec antivirus products, including the Symantec AntiVirus and Norton AntiVirus product lines.

     

     

    1. Update the virus definitions.

    2. Do one of the following:

    Windows 95/98/Me: Restart the computer in Safe mode.

    Windows NT/2000/XP: End the Trojan process.

    3. Run a full system scan and delete all the files detected as W32.Kwbot.F.Worm or Backdoor.Sdbot.

    4. Reverse the changes that the Trojan made to the registry.

     

    For details on each of these steps, read the following instructions.

     

    1. Updating the virus definitions

    Symantec Security Response fully tests all the virus definitions for quality assurance before they are posted to our servers. There are two ways to obtain the most recent virus definitions:

    Running LiveUpdate, which is the easiest way to obtain virus definitions: These virus definitions are posted to the LiveUpdate servers once each week (usually on Wednesdays), unless there is a major virus outbreak. To determine whether definitions for this threat are available by LiveUpdate, refer to the Virus Definitions (LiveUpdate).

    Downloading the definitions using the Intelligent Updater: The Intelligent Updater virus definitions are posted on U.S. business days (Monday through Friday). You should download the definitions from the Symantec Security Response Web site and manually install them. To determine whether definitions for this threat are available by the Intelligent Updater, refer to the Virus Definitions (Intelligent Updater).

     

    The Intelligent Updater virus definitions are available here. For detailed instructions on how to download and install the Intelligent Updater virus definitions from the Symantec Security Response Web site, click here.

     

    2. Restarting the computer in Safe mode or ending the Trojan process

    Windows 95/98/Me

    Restart the computer in Safe mode. All the Windows 32-bit operating systems, except for Windows NT, can be restarted in Safe mode. For instructions on how to do this, read the document, "How to start the computer in Safe Mode."

     

    Windows NT/2000/XP

    To end the Trojan process:

    a. Press Ctrl+Alt+Delete once.

    b. Click Task Manager.

    c. Click the Processes tab.

    d. Double-click the Image Name column header to alphabetically sort the processes.

    e. Scroll through the list and look for

    System32.exe

    Xms32.exe

    f. If you find the file, click it, and then click End Process.

    g. Exit the Task Manager.

     

    3. Scanning for and deleting the infected files

    a. Start your Symantec antivirus program and make sure that it is configured to scan all the files.

    For Norton AntiVirus consumer products: Read the document, "How to configure Norton AntiVirus to scan all files."

    For Symantec AntiVirus Enterprise products: Read the document, "How to verify that a Symantec Corporate antivirus product is set to scan All Files."

    b. Run a full system scan.

    c. If any files are detected as infected with W32.Kwbot.F.Worm or Backdoor.Sdbot, click Delete.

     

    4. Reversing the changes made to the registry

     

    CAUTION: Symantec strongly recommends that you back up the registry before you make any changes to it. Incorrect changes to the registry can result in permanent data loss or corrupted files. Modify the specified keys only. Read the document, "How to make a backup of the Windows registry," for instructions.

     

    a. Click Start, and then click Run. (The Run dialog box appears.)

    b. Type regedit

     

    Then click OK. (The Registry Editor opens.)

     

    c. Navigate to the key:

     

    HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon

     

    d. In the right pane, delete the value:

     

    "Shell"="Explorer.exe %system%System32.exe"

     

    e. Navigate to these registry keys:

     

    HKEY_CURRENT_USERSoftwareKazaaLocalContent

    HKEY_CURRENT_USERSoftwareiMeshClientLocalContent

     

    f. In the right pane, delete the values:

     

    "Dir? 012345:"="%Windir%sCache32"

    "DisableSharing"="0"

     

    g. Exit the Registry Editor.

     

     

    ..hadde du lest litt mer på siden, hadde du sett det der..

  10. Har lest gjennom alt nå.. Thomas virker ikke -helt- troverdig for å være ærlig. Og folk "flamer" han på det grunnlaget. De "flamer" han ikke bare fordi han skriver dårlig, men fordi de er ganske sikre på at han gjør det med vilje, bare for å ha det gøy..

     

    Etter all sannsynlighet, hvertfall sånn jeg ser det, så tuller han.. Det gir ikke noen mening at man ikke kan skrive fordi man er døv.. men uansett..

    Jeg regner med moderator har sjekket litt av hvert og pratet med mange, men det var noen som har sagt noe om at "Thomas :-)" og toas er samme bruker, så jeg lurer, har du sjekket IPer?

     

    Om du har, og ikke ser noen likheter, så ok.

    Men om du ikke har sjekket ennå, så håper jeg du gjør det.

    (Og forteller oss hvordan ting ligger ann, det er tross alt endel av oss som lurer på dette her)

  11. første du burde se på er om de er koblet riktig i lydkortet..

    mest sannsynlig så har lydkortet en dynge med fargerike innganger, svart grønn osv.. bare sitt og plugg litt inn og ut samtidig som du spiller av en sang (husk å skru på høyttalerne.. lett å glemme ;))..

    om dette ikke løser noe, så får du heller gjøre som Olahn sier, så får du kanskje litt bedre hjelp av oss..

  12. nå må du ikke glemme at det er -litt- forskjell mellom Mac og AMD.

    Mac er en egen type maskin, mens AMD bare er en annen produsent av en type maskin.

     

    og ja, du har et godt poeng i det med reklamen, det sier bare litt om hvordan mac markedsfører seg. om den eneste måten man kan skape blest om seg selv på er ved å ljuge, så er noe galt.

  13. å sammenligne en tv med en pc er vel litt dumt.

    Du kan ikke akkurat gjemme tven under pulten og forvente å få fullt utbytte av den (siden noen sikkert ikke forstår det, skal jeg forklare. en tv skal man se på, så den må være synlig, en pc trenger ikke være synlig, holder med å kunne se skjermen).

     

    om dere absolutt synes designet på kabinettet er viktigst foreslår jeg at dere går tilbake til sofaen og ser på såpeoperaer og hekler.

     

    uansett, jeg håper mac dør ut, forstår ikke hvorfor vi skal ha noe som er så forbanna sært.

     

    forresten, det med ferrari var faktisk ikke så dumt sagt.

    forøvrig kan dere lese dette; http://www.digi.no/php/art.php?id=90344

×
×
  • Opprett ny...