Gå til innhold

KaffiKake

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KaffiKake

  1. [tekst]

     

    Du er en idiot. Noen LIKER denne livsstilen, og det er en grunn til at de "lett får en sekser uten å prøve".

    Tror du at de som er i dårlig form burde får bedre karakter enn de som faktisk har lagt MYE arbeid i "faget"? Du er jævlig underminerende og ekstremt høy på pæra som kommer med slike utsagn. Flott for deg at du synes du er så mye bedre enn oss som liker en sportslig livsstil, kanskje jeg skal begynne å hakke på deg for at du liker teoretiske fag bedre?

     

    Det er slike som deg som lager dårlige miljø på skolen. Du er akkurat det motsatte av en typisk, steretypisk, gammeldags "sports jock", men minst like ille.

  2. For flere år siden, da jeg satt på med onkelen min på motorsykkelen hans på vei hjem fra et mc treff noen hundre kilometer hjemmefra, så traff vi jaggu meg en elg (dette var rundt 11 på kvelden sent på året, og den hoppa såpass kjappt fram at det var uungåelig)

     

    Det å våkne opp etter en slik smell med skrubbsår på knær, rygg og armer i tillegg til en brukket arm er både jævlig vondt og veldig ubehagelig

  3. Er det no' galt i å bruke pekefingeren, midtfingeren og ringfingeren for power chords istedet for pekefinger, ringfinger og lillefinger? Overallt står det at midtfingeren burde ikke brukes, men jeg skjønner virkelig ikke hvorfor, det er mye lettere (med mindre du har korte fingre, da), og det blir kjappere å bytte...

  4. Da var jeg tilbake med et spørsmål da det gjelder gitarer, vennen min som skulle selge meg sin gamle stratocaster fra fender fikk visst "et bud han ikke kunne takke nei til", så nå er jeg på utkikk etter en gitar. Jeg har lett mye på finn, og det jeg finner er tonnevis av "cort" og "behringer" gitarer som er identiske til stratocasterern fra fender/squire (er ikke helt sikker på disse anvnene, altså)

     

    Er slike gitarer fra cort eller behringer billige kopier, eller er de gode kjøp? De er nemlig en de under prisklassene til mange andre gitarer...

  5. Huff og huff, den nettsiden var veldig rotete i "lessons" seksjonen, jeg prøvde å finne fram til veldig-veldig basics, men alt var bare kastet sammen, men jeg finner det sikkert etter litt leting.

     

    Fant en instrumentbutikk i nærheten som kan bytte strenger for meg, og det var en ganske så rimelig pris (250 kroner inkludert de nye strengene)

     

    Jeg skrev visst feil i den forrige posten, jeg mente å skrive at jeg forsåvidt visste hva en "d" var, men dette med minor og major vet jeg nok ingenting om :p Min kunnskap om slike ting går så langt som 2 timer med piano da jeg var sju år gammel, og den informasjonen har forsvunnet mange år siden

  6. Heyhey, har tenkt litt på det å lære å spille gitar (har brukket foten, så nå er det slutt på sport de neste 8 månedene...), men jeg har et fåtall spørsmål

     

    1. Jeg har lite nok penger som det er, så noen leksjoner blir det neppe. Da man skal lære seg selv, hvordan går man fram? bare lære seg notene, øve, deretter teknikker osv.?

     

    2. Det med noter, jeg har sett slike noter som "dm7", jeg vet hva dm vil si, men hva betyr sjutallet?

     

    3. En kamerat vil selge meg sin fender stratocaster (meget gunstig nybegynnergitar, har jeg hørt) for en uslåelig pris, men den trenger strengebytte. Kan musikkforretninger bytte for meg/hvor mye koster det? Jeg er forsåvidt klønete da det gjelder slike greier, og vil ikke ende opp med en knekt gitar da jeg prøver å bytte strenger (heller vet jeg ikke hvordan det gjøres)

     

    4. Dere som har erfaring med å begynne, hvor lang tid tok det deg å virkelig komme seg i gang? Altså, når gikk det fra å pugge hvordan notene var, til å øve seg på mer og mer krevende sanger?

×
×
  • Opprett ny...