Gå til innhold

Marjuss2k

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marjuss2k

  1. Aha... Vel tror ikke jeg orker å skru opp riggen igjen med et ventekort :p

     

    Ser ut som det er Hero som gjelder av de som ligger på siden nå... Men er jo bare 4133 vs 4000 på resten. Det ene kortet med 4333 er jo mer low end på resten av specs (Z370-I). Men siden jeg vil ha beste lydchippen, BT, osv så kan det se ut som det blir Hero... eller kanskje Z370-E...

    Spiller det noe rolle med lydchip etc om man bruker ekstern forsterker og Dac? Bruker kun Kabel så Wifi etc er ikke så viktig for meg. Skal kunne klokke og spille, men er glad i lyd så om om et dyrere hk hjelper på dette er jeg villig til å legge noen hunrelapper ekstra.. Men har aldri sett noen grunn til å ha et hk til 3-4k for mitt bruk. Tenker i 2k range:)

  2. Ser asus Maximus X Hk'sa får en 5ghz auto OC profile for oss noobs på det feltet. Er dette noe å satse på Mr.nissen eller vil den bare cranke voltage altfor høyt? har min 2500k på 4.8ghz på luft nå, men nå er denne ekstrem enkel å klokke. Er ikke ute etter å ta noen risk med ny cpu, men på en annen side vil jeg ha mest mulig ut av kjøpet :)  

  3.  

     

     

    Som tittel sier, noen som har noe info? Komplett har ikke mottatt noe info ang coffe lake. 

     

    Edit: "*Vi har ingen informasjon angående Coffe-lake til å utgi våre kunde før det er lanesert på siden vår."

     

    Hardware av noe mening blir VELDIG ofte lansert for salg kl 15-15.30 norsk tid, den datoen som produsenten oppgir. Denne datoen er alt for ofte en fredag, som betyr at helga blir "ødelagt" (må vente etter helga på hardwaren)  :p

     

    Kl 15.00 er et lurt tidspunkt å sjekke komplett.no i morra ;)

     

    Ahh, dette er du sikker på? :) Hadde vært godt å slippet å måtte sitte oppe i natt! Leser at det er muligheter for at det kan bli shortage, så man må være rask. Hadde endelig tenkt å skifte ut gamle 2500k !

     

    Helt sikker, det er derfor jeg alltid får den hardwaren jeg vil ha på releasedagen, mens noobsa klager over at det er utsolgt etter noen timer :D

     

    Siden coffelake har 3 ganger færre kjerner enn min 7980xe cpu, så gidder jeg ikkje ha den :p

     

    Jeg spiller kun i 1080p så har ikke behov for så voldsomt med kjerner enda:) Tror 8600k vil være en god upgrade uansett

  4.  

    Som tittel sier, noen som har noe info? Komplett har ikke mottatt noe info ang coffe lake. 

     

    Edit: "*Vi har ingen informasjon angående Coffe-lake til å utgi våre kunde før det er lanesert på siden vår."

     

    Hardware av noe mening blir VELDIG ofte lansert for salg kl 15-15.30 norsk tid, den datoen som produsenten oppgir. Denne datoen er alt for ofte en fredag, som betyr at helga blir "ødelagt" (må vente etter helga på hardwaren)  :p

     

    Kl 15.00 er et lurt tidspunkt å sjekke komplett.no i morra ;)

     

    Ahh, dette er du sikker på? :) Hadde vært godt å slippet å måtte sitte oppe i natt! Leser at det er muligheter for at det kan bli shortage, så man må være rask. Hadde endelig tenkt å skifte ut gamle 2500k !

  5. Heisann. Sitter i disse dager på et om lag 6-7 år gammelt system med oppgradert SSD og skjermkort.

    i5-2500k - 4.5ghz noctua kjøler

    12 gb 1600 mhz corsair ddr3 ram.
    Et sabertooth p67 (tror jeg)
    Og et GTX 780 kort.

     

    Dette begynner å dra på årene og jeg merker nå at i mer krevende/uoptimaliserte spill som pubg etc sliter jeg med å holde 100++fps jevnt og det går utover spillgleden.
     

    Jeg kjøper grafikkort på bruktmarkedet da jeg er litt på budsjett, tenker et brukt 980 TI vil holde for meg i flere år fremover og vil gi mest bang for the buck i disse dager da jeg spiller i 1080p med en 144hz skjerm og har ingen planer what so ever til å gå over til noe høyere med det første. (kanskje en 1440p om noen år).

    Til nå har jeg kommet frem til https://www.komplett.no/wishlist/shared/d9525167-3432-4139-bc82-b3d796f5b897

    Sist jeg kjøpte pc var ikke hyperthreading en kjempegreie for spilling, men ser flere og flere spill utnytter dette så jeg har valgt en I7 over i5 for å være litt mer fremtidsrettet, er det verdt den ekstra kostnaden? Kommer kanskje til å streame litt i fremtiden og da er det vel greit med i7?

    Utover dette har jeg valgt å kjøpe ny psu da min er like gammel som 2500k'n og jeg innbiller meg mtp garanti etc at det er greit å kjøpe en ny da resten også er kliss nytt. Vil denne være tilstrekkelig?

    Spørsmålet mitt er egentlig om det er verdt å vente på coffe lake sin I5 med 6 kjerner og flere tråder? Finner ikke helt ut når dette slippes, vil dette prises i samme klasse som nåværende i5/i7, kanskje presse prisene på nåværende cpu'r ned. Hvor godt vil i5-8600k yte kontra dagens 7600k?

    Tar imot alle forslag på mitt oppsett, finnes det bedre hk eller ram for noenlunde samme prisklasse som vil gagne meg mer? Vet at det ikke har vært et kjempebykst innen CPU de siste årene, men regner allikevel med at en 7700k/evt 7600k vil være en merkbar oppgradering, samtidig sparker vel fortsatt et 980 Ti greit fra seg i oppløsningen jeg spiller i og vil være en fin Upgrade? Hvorav ram angår har jeg ikke snøring på hvor stor oppgradering det er fra 12 gb 1600mhz ddr3 til 16gb 3200 mhz ddr4 ?
     

    Marius




     

  6. "Skikkelig som i 5 faktiske lydkanaler, ikke bare to kanaler som gir seg ut for å være fem ved hjelp av litt fancy programvare. I spill som tidligere nevnte Battlegrounds, hvor situasjonsforståelse er alfa og omega, kan presis lydposisjonering ha mye å si, og det har reddet mitt digitale liv mer enn én gang i testperioden."

    Battlegrounds har utelukkende stereo. Forklar meg den som kan hvordan artikkelforfatter opplever ekte 5.1 surround. Placeboeffekten på sitt beste. Hva blir det neste? Firhjulstrekktest utført med moped?


     

    • Liker 2
  7.  

    Hei, jeg har virkelig sett etter noe lignende som dette etter Wow fikk sin første expansion og derav ble ødelagt.

     

    Er det noen av dere vakre mennesker som sitter på et guestpass til meg eller min kompis slik at vi evt får prøvd ut denne herligheten før vi bruker 50 Euro? =)

     

     

    Marius

    Trur jeg KANSKJE har igjen et, skal se når jeg kommer hjem.

     

    Kjøp nå den billigste pakka, di ekstra tinga er ikke veldig verdt prisen :p

     

     

    Fantastisk! Ja la i ettertid merke til at det var enda en pakke, 20 er noe mer overkommelig ja. Prisen er dog ikke et problem om jeg syntes det er verdt det selvfølgelig. 

  8. Hei, jeg har virkelig sett etter noe lignende som dette etter Wow fikk sin første expansion og derav ble ødelagt.

    Er det noen av dere vakre mennesker som sitter på et guestpass til meg eller min kompis slik at vi evt får prøvd ut denne herligheten før vi bruker 50 Euro? =)


    Marius

  9. 780M er vel relativt likt som 570 (780M er ikke det samme som 780 for å si det slik).

     

    970 vil være et kjempe-løft ift 570. Du vil gå fra ikke-spillbart (20-30 fps?) i BF4 til 70-80 fps i 1080p ultra (sånn ca..).

     

    Edit: Define R4 er grei den. Det eneste jeg har å utsette på det er at det er litt for mye fokus på støydemping og design, og litt for lite fokus på anvennlighet. Som f.eks at man ikke får støtte for de høyeste luftkjølerne samtid som man har en normal 25mm tykk vifte på sidepanelet. Dette syntes jeg er litt sløvt.

    Høres jo veldig bra ut! Er det 970 som er mest bang for the buck nå om dagen?

    Hmm, har helt ærlig aldri brydd meg særlig om luft ift pc og sånne ting, nå i mine eldre dager forstår jeg selvfølgelig hvorfor dette er riktig.

     

    Noe annet du evt ville anbefalt istedet for R4?

  10. Hvis det er i5 2500K du har så har du vel Asus Sabertooth med P67 eller Z77 brikkesett ( ikke socket 1150 og iallfall ikke AM3+ :) )

     

    Åssen kabinett har du (generelt OK luftgjennomstrømning?)

     

    GTX 970 kortene er realtivt like. Hvis du ikke har noen særlige preferanser selv så kan du egentlig bare ta det rimeligste.

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=2809908

     

    Men ellers er det nøyaktig som Sampson sier: Sørg for god kjøling av CPU, overklokk og du blir happy med bare å bytte skjermkort (og så SSD da som du sier). Alt annet blir unødvendig egentlig, hvis du da ikke har veldig lyst til å bytte.

    Så ikke så nøye på det før jeg linka, haaha.

    har ikke brukt den pcn på lenge, tenkte bare jeg skulle begynne å spille litt igjen og at det da antagelig var påtide med en liten upgrade.

     

    Kabinettet jeg har er eldgammelt og skal byttes.

    tenkte kanskje å gå for noe slik http://www.netonnet.no/art/data/datakomponenter/kabinett/tower/fractaldesign-designdefiner4/178990.7055/

    Ser relativt anonymt og lett å bygge i, tycks?

  11. Høres fornuftig ut.
    En Noctua d15 til 2500k og en grym kjølepasta.
    Nytt Kabinett med bedre luftgjennomstrømming og et par ekstra vifter.
    Rammen min er vel Corsair Dominator DDR3 1600 mhz, om de holder er det perf.
    en SSD på 250gb burde klare seg for div spill og OS.

    Hvor stor forskjell er det på 570 og 970?
    Har 780M på laptopen, ikke imponert overhodet, men det er vel fordi at det er en laptop.

  12. CPU trenger du absolutt ikke, kjøp kjøler og klokk CPU og et 970. SSD er et must.

     

    Nøyaktig hvilket HK har du? Finnes vel flere sabertooth versjoner?

    Jeg kjøpte den for typ 3-4 år siden, er den enda ikke gått av moten altså?

     

    Hmm, jeg vet ikke helt hvilket kort det er, da jeg ikke har mulighet til å sjekke akkurat for øyeblikket.

    Men en 3-4 år gammel versjon av det her omtrent:

     

    https://www.komplett.no/asus-sabertooth-990fx-r20-socket-am3/759445

     

    Hvilke produsenter sitt 970 kort ville du valgt, er det fortsatt Evga som er flott?

     

    Takker for kjapt svar.

     

  13. Heisann. Har tenkt en stund å oppgradere min pc med følgende komponenter:

    Nvidia GTX 570
    Saberthtooth 1150
    I5-2500k
    8gb 8 mhz,1600mhz ram.
    700W strømforsyning.


    har ikke bygd pc på årevis, men ser for meg kanskje å oppgradere med et 970 og ganske en litt hissigere prosessor? Jeg ser at HK fortsatt ligger for 1300 kroner på komplett, så det greier seg vel, PSU er ok, og ny SSD skal kjøpes inn..
    Skal også gå over til SSD.
    verdt å oppgradere ram?
    Trenger man mer enn 8, eller kan man heller bare oppgradere hastighet?

    pris ca 5-6000 !


    Takker for alle svar på forhånd.

  14. Heisann. I juli kjøpte jeg meg en Multicom laptop, typ 157s.

    I starten gikk alt fint, men hadde noen problemer med at skjermen ble svart i tid og utide, men nå blir den altså svart HELE tiden.

    Dette skjer om jeg ønsker å spille et spill, det ENESTE spillet som funker er Heroes of newerth, virkelig det eneste. Kobler jeg laptopen på TV skjermen fungerer TV skjermen, men laptopskjermen blir svart. Det slo meg at det kunne ha noe med GPU, så jeg oppdaterte drivere, men det gjorde ikke rare greiene.

    Så pcn fryser ikke, skjermen blir enkelt bare svart, med en fin grå/hvit stripe over hele greia nederst. Legger ved bilde.
    Så jeg tenkte det måtte ha noe med oppløsningen å gjøre, så jeg prøvde å skifte oppløsning, og da skjedde det igjen.

    For å få en fungerende skjerm igjen må jeg strykke av og på knappen og restarte pcn ca 2-10 ganger, så plutselig funker den som normalt igjen.

    Noen som har en ide?

    Håper noen kan gjøre meg litt klokere, i beste fall fikse det her.

    Mvh Marius

    post-259903-0-06986900-1388932811_thumb.jpg

  15. Heisann! Flytter til oslo i juli for å begynne studeringen. I den nye leiligheten er det dessverre ikke plass til min stasjonære pc, så jeg må ha en laptop.

     

     

    Skal hovedsaklig brukes til skole, men kommer nok til å spille en del på den også. Kjøpet haster overhodet ikke, men laptopen må være i hus tidlig august.

     

    Jeg ser helst selvfølgelig å få så mye for pengene som mulig, men jeg vet godt at det koster litt å få en laptop som man kan spille på også.

     

    Har sett på litt diverse. Denne fra http://www.multicom.no/Kunshan-P150E-15e6-Full-HD-NTSC-95-Matte-Intel-Core-i7-3630QMe-8GBe-240GB-SSDe-DVDRWe-GeForce-GTX-680Me-HDMIe-USB3e0e-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100561/p10624465

     

    La også merke til at komplett har en slik demo på lager:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=776290#extra

     

    Men, denne haswell serien, er den kanskje verdt å vente på? Når kommer den isåfall?

     

    Noen andre forslag? Rundt om 10 lapper, men noe mindre eller over er ikke fullstendig krise.

     

    Takker for alle svar på forhånd.

  16. Se på det som et lykketreff. Nå kan du starte på en billigere og mer egnet begynnersykkel. Ducati kan du alltids kjøre senere. Gå eventuelt for en Monster, de skal det i hvert fall gå an å få plombert.

     

    Nå har ikke jeg fulgt med noe på noen regler overhodet. Men tenkt å ta storsykkellappen snart, har ikke lettsykkel fra før. Men ser strådstarter nevner at han ikke kan ta storsykkellappen som 21 åring? Hva er det her slags tull?

  17. 2x 12" tommere i en stor kasse holder i massevis. Kjøp 2x frontsett av kvalitet og forsterkere som holder følge og vell så det. Bygg de inn under sittegruppene i bilen. Så kjører du f.eks 2x Cerwin Vega CLS 215 Bak. Har dere en chevy van så funker det fint i høyden og bredden.

     

    Legger ved et bilde av hvordan det kan se ut . Vi bygde et stereorack i midten av de høytallerne plassert baki bilen. Så meget fint ut og låt godt. På denne måten får dere god utelyd, og god innelyd. Du VIL ikke få god lyd ut med et bilanlegg, samtidig som du har god lyd inne.

     

    29749_10150182133400643_1571279_n.jpg

×
×
  • Opprett ny...