Gå til innhold

cec_cec

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cec_cec

  1. Hei

    Jeg har kjøpt splatoon 2 forrige måned. Har spilt siden jeg fikk det. Men etter den oppdateringen rundt online greiene. Så har jeg opplevd flere ganger til dagen at det kommer opp feilmelding. At jeg blir kasta ut pga nettfeil. Men har full styrke på tråløst nett på min switch. Bruker både Chromecast og Skype o.l i samme rom uten problem. Har noen andre opplevd det samme? Eventuelt om det kan være spillet eller switchen som er problemet?

  2. jeg har enda ikke kjøpt nintendo switch, venter på litt bedre pris. angrer på at jeg ikke kjøpte den når power hadde den til 2790 i juni. nå er de fleste plasser 2990 på tilbud.  :hm: klør i fingrene til å spille på den. hjelper ikke at jeg er syk nå å har egentlig penger til å kjøpe den nå. :lol:  tror dere den kommer til å droppe i pris i år eller at den vil komme på noe bra black friday tilbud i høst ? 

  3. Jeg er ganske ny med dette spillet, det er noe jeg lurer på : 

     

    1. hvordan tjener man penger? 

    2. har hørt man kan selge honeycomb, hvor finner man det og hvor kan man selge det for mest mulig ? 

    3. jeg har ikke peling på når jeg bør kjøpe nye våpen og armor, men er det noen plasser der man kan finne gratis bra armour eller sverd ? 

    4. noen som vet om en veldig bra walktrought på youtube jeg kan se litt på ? 

  4.  

    Har ikke spillet så mye spill før, men har spillet assasins creed 3 ( pirat versjonen) har ikke spillet så mye på pc, har ps3 men har ikke tenkt og kjøpe ps4, eller jeg har tenkt at så lenge ps3 fungerer så klarer jeg meg, men de spillene som ser kjempe gøy ut kommer jo bare ut på ps4 for tiden , så kanskje jeg skal ta meg råd og kjøpe ps4 etter jul en gang :):p

    ønske deg ps4 til jjul da

     

    gratis fallout 4 å en lader hvis du kjøper ps4 da

    http://www.destructoid.com/buy-a-playstation-4-get-free-fallout-4-at-best-buy-319692.phtml

     

    nei det er for dyrt å ønske seg ps4 til jul, da hadde jeg fått dårlig samvittighet. får heller spare til ps4. blir sikkert biligere over jul.:) januarsalg eller noe :) 

    • Liker 1
  5. Har ikke spillet så mye spill før, men har spillet assasins creed 3 ( pirat versjonen) har ikke spillet så mye på pc, har ps3 men har ikke tenkt og kjøpe ps4, eller jeg har tenkt at så lenge ps3 fungerer så klarer jeg meg, men de spillene som ser kjempe gøy ut kommer jo bare ut på ps4 for tiden , så kanskje jeg skal ta meg råd og kjøpe ps4 etter jul en gang :):p 

  6. Det har seg sånn at min kjære note 3 har tatt kvelden nå. jeg har mista den i bakken før uten noe form for skade og fynker helt fint. men i kveld så mista jeg den bare ut av lomma og nå får jeg den ikke på igjen :( har prøvd og tatt ut og inn batteriet igjen men går ikke på... er det noe håp for den at jeg kan gjøre noe for å kunne få den på igjen, eller er det dø for alltid ? er ikke noe ytre skader på den.. 

    har hatt den i 1 år nå i februar som var, har ikke noe forsikring på den eller noe... 

×
×
  • Opprett ny...