Gå til innhold

Christine_Pang

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Christine_Pang

  1. Bare jeg som synes det er slitsomt og uoversiktlig å crafte våpen og armor?ī

    Man må hoppe mellom inventory og craftingbildet da man ikke kan sammenligne stats der.

    Skjer alt for ofte at jeg crafter noe jeg ikke hadde bruk for.

    Samme her. Har bommet flere ganger og ender opp med ting som ikke kan eller trengs å brukes...

    Man skulle kunne sammenligne med hva man har fra før så man kan se om det er noe poeng.

  2. Normalt så laster det ned typ 3-5 GB fordi det er nok til å få det til å starte, og da sier konsollen at det er innstallert, men hvis du går på info for spillet så vil du se at det skal ta 30 GB (eller hvor nå enn stort AC:U er :p). Hvis du venter i noen timer, eller over natta, så vil det nok kunne spilles helt fint uten noen avbrytelser av den typen i hvert fall!

    Takk for hjelpen!

  3. Vent til det har lasta ned hele spillet? PS4 spill installerer nok til at du kan begynne å spille, men hvis du starter før hele spillet er innstallert så vil du mest sannsynlig nå punkter hvor den ber deg vente til resten er lasta ned og innstallert. (Skjer det samme uansett om du har PSN eller disk versjon.)

    Takk for svar! Da får jeg bare vente å se. Det stod på "varslingslisten" at det var installert.

  4. Jeg kjøpte meg AC unity i dag på PS store. Begynte å installere og det gikk knirkefritt. Startet spillet og spilte i noen minutter. Så skulle jeg starte på "Sequence 1 Memory 3" hvor spillet sier: "Cannot start mission. This mission will become available when the game is installed."

    Vel, det er jo installert. Så jeg starter spillet på nytt, ps4 av og på, alltid samme beskjed. Jeg avinstallerer spillet, laster det ned igjen og installerer. Jeg får fortsatt samme beskjed...

     

    Er der noen her som har samme problem eller vet hva jeg kan gjøre for å fikse dette?

  5. Vi har funnet årsak aklla og forsikringsselskapet er klar over og dekker skaden. Skaden er rett og slett dårlig oppsatt rør-i-rør system. Så har lekkasje og kondens problem på grunn av mangler.

     

    Jeg er bare veldig usikker på om muggsopp en kan leve mellom membran og gips og om det er mulig å rive og bygge opp hele veggen uten å ødelegge membran på de andre veggene/gulvet?

  6. Har nettopp fått påvist muggsopp i en gipsvegg. Det var to plater med gips og isolasjon som bar fulle av muggsopp og hvor isolasjon var ganske klissvåt, så er det to nye lag med gips plater før man da kommer til baderoms veggen og membran (vil jeg tro?!) De fjernet første gipsplatene og den under var også våt og full av sopp og mugg.

     

    Spørsmålet mitt er om det kan legge seg muggsopp og fukt mellom membran og gipsplaten som giften, som nå er sprayet på ikke tar og fukt som blir igjen?

    Er veldig redd for at dette kan bli ett tilbakevendende problem.

     

    Lurer også på om hvis vi må rive den veggen på grunn av skadene, må da hele badet tas?

  7.  

    Hei! Håper noen her kan hjelpe! Jeg og samboer har funnet en kjempe feil på rørlegger jobben som ble gjort i leiligheten vår vi kjøpte for 4 år siden. Bygget er 7 år. Hvor kan jeg finne informasjon om de som bygget huset evt rørleggeren som gjorde jobben?

    Kontakt kommunen. De har alle papirene i saken, også hvem som hadde ansvar for hva. Hjelper trolig lite, da garantitiden er utgått. Men du kan jo appelere til firmaet og si det er dårlig reklame. Kanskje de er behjelpelig. Kan jo også sjekke om forsikringen dekker, men tvilsomt.

    Skal ta kontakt med de i morgen. Takk for hjelpen!

  8. Sherlock Holmes: Crimes & Punishments. Virker greit, men savner en sammenhengende historie. Man løser bare de forskjellige sakene uten at de har noe med hverandre å gjøre. De er for all del spennende å løse, men savner en historie som driver deg videre, slik som f.eks. The Testament of Sherlock Holmes.

    Er det et spill du vil anbefale?

  9. Tror jo det kan være greit at dere setter dere ned å prater om det, spesielt hva hun ønsker å få ut av denne "pausen".

     

    Hvis hun føler du tar lite initiativ at mye av kontakten og ting som skjer står på henne ville jo det være feil å stenge henne ute. Men hvis hun vil ha pause for å få avstand fra forholdet så er jo dette noe dere burde prate om. Føler det blir feil fra henne å si "pause" og så står du der og ikke vet hva som skal skje.

  10. Så hun fant ut hun var gravid når dere begynte å ha sex igjen? Og han har holdt det gående med henne og deg i en måned?

     

    Jeg syntes han høres ut som en løgner og ikke en som er til å stole på. Hvis hun allerede har vært i en veldig lignende situasjon hvor hun ble gravid, forlatt og har ett barn å ta seg av, og det var ett vanskelig brudd for henne, er det da omsorg og ansvar for henne å la henne oppleve det samme enda en gang?! Det er jo ikke støtte å lyve, såre og være utro.

  11. Har ikke hatt gleden av å spille The Witcher men vil begi meg ut på nummer 3 når det kommer ut.

     

    Har spilt DA og halve DA2. Det første DA var kjempe underholdende. Jeg spilte gjennom det ett par ganger og hadde like mye glede over det hver gang. DA2 var desverre katastrofe på mange måter, som jeg ser flere her inne også syntes. Jeg gleder meg derimot til DA3 kommer ut og kommer til å kjøpe det, har ikke mistet troen på Bioware.

     

    Jeg kan bare anbefale deg å spille DA1, droppe å spill DA2, spill The Witcher 1 og 2 og kjøp begge spillene når de kommer, det skal i hvertfall jeg gjøre :-)

  12. Fortell hennes også rett ut om åssen det sliter på forholdet til deg å mannen din :) Det kan også hjelpe til at det blir gjort noe mer. Kan være at du kan få en tykkere skinne også det er jo to typer skinner men mener å huske at det faktisk ikke er store forskjellen. Søsteren min har den tykke å den funket kjempe fint for henne altså.

    Det skal jeg ta å gjøre :-) Takk for tipset!

  13. Bare hyggelig å kunne hjelpe :) Vet hvor plagsomt det der er selv. :) Gi beskjed på pm eller itråden om åssen det går da? :)

    Det skal jeg :-) Skal til tannlegen om en uke eller to. Så erfaringer og råd tas imot med takk slik at jeg kan spørre tannlegen om forskjellige ting jeg får tips om her inne.

  14. Kan jo være han kan hjelpe.. Altså hvertfall gi deg noen råd å tips i så fall.. For det er virkelig plagsom,våkne opp helt sliten i kjeven med kjevelås hver eneste morgen å må lage grimaser for å få kjeven på plass igjen pluss verkingen.

    Men du kan høre med fastlegen kan være han kan sende deg til en spesialist på sykehuset eller noe sånt. Var også innom sykehuset når jeg skjærte tenner pga kjevelåsen,men det er så lenge siden at jeg husker ikke hva di sa til meg å åssen tips jeg fikk men mener jeg fikk noe for det. Var vel sånn ca 18 år da men det har helt gått i glemmeboka beklager.

    Jeg skal ta å kontakte fastlegen min å høre. Takk for hjelp. Håper flere kan komme med tips og råd!

  15. Jeg skjærer ikke lenger men det har jo en anna årsak. Gikk på medisiner altså Ritalin,som gjør at en kan skjære tenner. Slutta på dem fordi diagnosen min trakk seg til bake å siden har jeg ikke våknet med kjeve lås eller vondt i kjeven :)

    Jeg går ikke på noen medisiner, så er nok bare i hodet mitt Skjæringen sitter da :-/ Blir veldig sliten psykisk og fysisk av dette her. Vet ikke om fastlegen kan hjelpe.

  16. Jeg brukte den noen ganger om natten ja. Den var ikke perfekt, var ganske stor. Den er bare en liten klump først, så skal du legge den i kokende vann, ta den opp og bite i den, så former den seg etter tennene. Det kan jo være et billig alternativ hvis det blir for dyrt hos tannlegen

    Tror helt klart det hadde blitt ett krise alternativ, men takk for tipset.

  17. Kjøpte biteskinne hos tannlegen den var ikke så dyr her hos meg betalte under 200 kroner for den å da fikk jeg den i hard plast å støpt etter tennene mine å den fungerer utmerket :)

    Var noe sånt jeg betalte også. Men vil jo helst slutte å skjære tenner, haha. Er flink å bruke skinner, har vel ikke sovet en natt uten. Men jeg leter etter andre hjelpemidler også. Jeg knakk en tann forrige uke om natten og dette var med skinne. Er det noen som har skjært tenner og sluttet? Hva gjorde dere eller bare skjedde det av seg selv? Blir fort dyre besøk hos tannlegen hvis jeg må bytte ut skinne under ett år og fikse tenner på grunn av slitasje og skader...

×
×
  • Opprett ny...