Gå til innhold

AndRightlySo

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndRightlySo

  1. post-25985-1250106841_thumb.jpg

    80mm, f/8, 1/250, ISO 200

     

    Fant et nytt bilde fra turistrunden i Køben. Hyggelig om noen gidder å kommentere. Det forrige bildet mitt ble glatt ignorert, antagelig fordi det var kjipt og uinteressant. Trist, likte det så godt selv.

     

    Vel, vel. Over til inneværende bilde: Med bare ett år på baken som fotonerd føler jeg fortsatt en sterk dragning til turistmotivene. Prøver å komme meg ut av tvangstrøya, leter etter nye vinkler og perspektiver, men føler at motivene fortsatt må være med på minnekortet før jeg kan dra hjem.

     

    Tatt mitt på dagen i hardt og grusomt lys. Fungerer todelingen av motivet, eller blir en slik komp litt suboptimal? Kanskje like greit å croppe bare spiret?

     

    Har latt være å croppe tettere for å prøve å gjenskape at motivet er større enn det som vises i vinduene. Usikker på om dette fungerer også.

  2. Fine farger og interessant motiv. Ønsker meg mer røyk. Kunne dessuten tenkt meg å ikke sett slutten av rørledningen. Er antagelig ikke der rørledningen virkelig slutter, men det ser slik ut.

     

    Den røde pinnen midt i bildet er litt irriterende hvis man flisespikker.

     

    Bokehen ødelegger dessverre hele bildet, den ser for j..... ut! Nei vent - det var fingermerker på skjermen min. Sorry.

  3. Liker det godt, men føler det er mer å hente her, klarer dessverre ikke å sette fingeren på det. Kanskje komposisjonen. Har du flere bilder av samme motiv?

     

    Skulle likt å sett mer av rørledningen, men det er ikke det som skurrer.

     

    Kunne bildet fungert i svart/hvitt?

  4. Liker spesielt kontrastene mellom de to bildene. Ett sommerlig og livlig, det andre mørkt og litt dystert. Det at du inkluderer fyrboligen(?) i det andre bildet gjør det for meg mer uttrykksfullt. Som nybegynner hadde jeg antagelig bare knipset bildet av fyret.

  5. post-25985-1249415365_thumb.jpg

    f/11, 1/100s, 100mm, ISO 200

     

    På høy tid med flere solnedgangsbilder, føler jeg.

     

    De fire elementer i full sving. Prøvde meg litt fram, tror valgt lukkertid var den beste for situasjonen.

     

    Boxcroppet for action, dramatikk, fart og spenning.

     

    Er det i det hele tatt noe som funker her, eller snakker vi "Elg i solnedgang"?

  6. Har absolutte nybegynnere uttalelsesrett?

     

    Jeg liker komposisjonen. Jenta gir bildet liv og forsterker dybdeperspektivet, og for meg gjør det ikke noe at hun delvis forsvinner i mørket.

     

    Har du vurdert å croppe bort den lille åpningen? Synes det vil gjøre bildet mer interessant, lyset på veggen kommer mer til sin rett.

  7. post-25985-1249325971_thumb.jpg

    70-200@78mm, f/5.6, 1/250, ISO 200

     

    Turistfoto fra Køben. Var egentlig på hegrejakt, hadde bare telelinsa med, var derfor nødt til å tenke litt kreativt. Skjønt, dette er kanskje ikke spesielt kreativt, hva vet jeg.

     

    Hadde god tid, for én gangs skyld ingen turiststrøm i veien. Føler jeg burde fått mer ut av motivet, men er for rookie til å se det selv.

     

    Håper på innspill på alt fra innstillinger til komposisjon og postprosessering.

  8. post-25985-1248781787_thumb.jpg

     

    Ingen respons på bildet jeg postet igår, så jeg prøver igjen med et kjedeligere motiv: To standardfugler i fastfoodkø. Fanget rett før pilfinken ble jaget bort.

     

    Komposisjon og crop er OK, tror jeg.

     

    Ønsker spesielt innspill om hva som kan gjøres i postprosesseringen, der er jeg fullstendig rookie.

     

    Er det noe annet å sette fingeren på?

  9. post-25985-1248726280_thumb.jpg

     

    Hadde ikke mye tid på meg før iPoden forsvant, men rakk å sette fokus på hånda og samtidig sørge for at det ble nok plass på begge sider til å redigeringskomponere i ettertid.

     

    Har croppet for symmetri, og for å gi tyven en ekstra rømningsvei.

     

    Fungerer historien?

  10. Jeg er meget enig med testen, det er mye gjennomskinn på skjermen, og Ghostingen er lett merkbar.

     

    Har testet skjermen selv i GTA san andreas og UT 2004, jeg mener at  det ikke var tilfredstillene å spille på skjermen , fargene var blasse og etterslepet var litt for mye.

    Amen.

     

    Lurer på om jeg/vi kan ha fått en mandagsmodell, siden alle andre er så strålende fornøyde...?

  11. De har uansett tilbydd meg retur på skjermen noe jeg kommer til å benytte meg av, både fordi jeg ikke kan være sikker på at jeg har den skjermen jeg betalte for og fordi jeg siden har funnet 12 døde pixler, og det faktum at jeg merker etterslep i CSS.

    Jeg syntes også at etterslepet var tydelig på denne skjermen. Derfor blir jeg stadig overrasket når jeg hører folk som roser skjermen opp i skyene, og sier at de ikke ser etterslep i det hele tatt. Mulig det kan være at det var fordi vi faktisk har testet 16ms-versjonen. Hvem vet.

  12. Utfra bildet på hovedkortet ser det ut som om kortet vil komme helt inntil kjøleribbene til Zalman-en. Uansett, selv om det ikke blir fysisk kontakt mellom grafikkortet og kjøleribbene, vil jeg anbefale at du heller går for et HK som gjør at du får mer luft rundt de varmeutspyende enhetene. Tror f.eks. Asus har et kort med mer fornuftig layout i så måte.

     

    Kan forøvrig anbefale den chipsettkjøleren til Zalman.

×
×
  • Opprett ny...