Gå til innhold

ingrid

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ingrid

  1. NÆÆÆææææ.... er det det ??? satan å fet !!! :o

    Jeg er faen med ikke såååå blond da vettu !!! Men det kunne jo være noe inne på menyen som jeg ikke viste om siden jeg først fikk den i går sorry for at jeg spurte da.. MR ( WISE GUYE )

  2. HAHA.. at jeg ikke kunne se den.. ja den var ikke såååååå lett å finne da, men jeg fant det og fikk det til.. WEeee hehe JA er det noen som vil fortelle meg noe annet som er kult med mobilen nokia 7250 da ? se om det er noe jeg ikke har funnet ut ( helt sikkert ) :p:woot:

     

    KOZ ingrid

  3. Jeg har akkurat fått meg en ny nokia 7250. Så lurte jeg på..

    Det er jo vanslig at du kan sku opp lyden eller ned lyden nå¨r du snakker med noen i tlf ? er det ikke ?? Og hvordan skrur jeg nd eller opp lyden på radioen ? Jeg finner det ikke ut !

    Kanskje jeg bare r blond, men jeg trenger hjelp !! PLZ :p

     

    Koz ingrid :wink:

  4. jeg syens du bare burde gå opp der du kjøpte den så ser de hva de må gjøre. ( kanskje du har gjort en feilsom de kan fixe ) MEN de BURDE gå på garantiden din på mobilen!! hva var det du skulle med den mld på mobilen ?

    hvilket program ?

     

    Koz Ingrid :wink:

  5. jeg har fått nokia 3650 for ei uke siden å jeg har hørt kjøper du bluetooth til pc en så kan du overføre ALT fra pc. Bilder ringelyder alt liksom ... men hadde jeg vært den så hadde jeg gått til telehuset eller noe å spurt de der. et slik kort koster 400kr. så det er jo litt billigere enn å bestille fra nettet.

     

    ellers fornøyd med mobilen ??

     

    DET ER JEG :woot::D

  6. jeg synes du skal kjøpe nokia 3650 den mobilen er noe for seg selv og du finner ut noe nytt hver dag. Dette er en skikkelig gøy og litt vanskelig mobil, men når du kommer inn i den så er det bare gøy :woot:

    se på www.nokia.com så kan du lese om den, menjeg annbefaler å gå i en butikk å spør om du kan se på den du får en helt annen mening da-

     

    Lykke til Koz ingrid :wink:

  7. :grumpy: dere kan si hva dere vil om den mobilen , menjeg synes ennå den ikke er en god mobil. DEN ER KJEDELIG !!!! :x Og om jeg er ti år nå kan dere lure eller om jeg er den deiligste jenta dere noen gang kommer til å se slik som dere data folk sitter inne om dagen å bare snakker om masse bla bla bla på nettet skaff dere et liv og skaff dere en ny fet MOBIL !!!!!! natta alle sammen og koz dere med den mobilen dere har bare dere er fornøyde !!! :D :smile:
  8. nei jeg er ikke 10 år gammel, men er det ikke lov å kritisere an annen mobil som JEG ikke liker og synes ikke noe om som JEG råder ingen å kjøpe. Den er jo bare noe dritt henger seg hele tiden å særlig når du skriver mld. Jeg synes ingenting om den mobilen ( trenger ikke være 10 år for å mene det ) :grumpy: Dere må bare godta og høre kritikk fra den mobilen dere kanskje har selv, men dte er jo bare min mening ingen som sier du skal høre på den da vel. ( didoter ) som bryr seg om hva andre sier.. !!! :lol:

     

    mhv Ingrid

  9. nei jeg kan jo ikke si at jeg bruker mobilen til lek akkurat. Og nokia 3650 er ikke akkurat en leke mobil synes nå jeg den er mer innviklet enn T68i og litt mer fetere innvendig en sony. jeg ble veldig skuffet :cry: da jeg skulle få sony'en fordi jeg synes den var sååå STANDAR innvendig at jeg ble lei etter en mnd å da solgte jeg den !!

     

    MEN det er smak og behag det da.. :smile: :D

  10. den mobilen annbefaler jeg ikke til noen somvil ha en mobil med bra fargeskjerm. Jeg kjlpte meg den mobilen da den var helt ny og forventet meg den bra skjemen og fet innvendig liksom, men herregud den er jo helt død å kjedelig ass.. IKKE KJØP DEN !!!!!! :evil::grumpy::cry:

     

    KJØP NOKIA 3650 ( den er ikke en standar kjedelig NOKIA !!! ) :woot::D

  11. :lol: jeg er enig jackass er bare det feteste ass.. Men de som er så "lure" å prøver å etterligne dem er jo bare dumme i huet spørr du meg. Og BAM han ruler han er bare kongen på skateboard ass..

    Ja filmen deres den var såååå fet, Men kanskje ikke lurte for de som blir påvirket å se den filmen da.. så de slepper ligge på sykehuset i tre uker. :D:lol:

×
×
  • Opprett ny...