Gå til innhold

Yiha

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yiha

  1. Det jeg har håpet mest på er at man får en god høyttaler/hifi-produsentuavhengig(Les ikke som Sonos, Denon+++) løsning for "multiroom" musikkavspilling. De som finnes i dag er enten knyttet sterkt til egne høyttalere og forsterkere eller har ofte dyre komponenter du kan koble til dine eksisterende anlegg. Jeg vil bruke mine forsterkere og høyttalere og ha en "uavhengig" strømmeløsning.

    Imidlertid litt redd for at ny Apple TV med funksjonalitet/ytelse ikke blir den "billige" løsningen for en enhet i hvert rom....

  2. ASUS VG248QE (som jeg har) og BenQ-en som koster cirka det samme er gode skjermer begge to, med støtte for Lightboost, 3D, 144hz og så videre. Anbefales. Alternativt kan man vente til ASUS slipper sin 1440p 120+hz 27" om en måned eller to, men den vil koste nesten det dobbelte.

     

    Takk for svar!

     

    @BALT3: Hare du et AMD skjermkort og kjører 3d med den skjermen?

  3. Hei!

     

    Jeg har akkurat kjøpt et Sapphire r9 290 Tri-x. Veldig fornøyd med det, men det viser seg jo at kortet er så bra at skjermen ikke henger med... :ohmy:

     

    Skal derfor kjøpe ny skjerm, men skulle gjerne hatt mulighet til å se på 3d bluray og kanskje spille 3d spill. Leser en del steder at det er utfordringer med å finne skjermer som støtter dette. Må jeg ha en skjerm med støtte for HD3D, og hvor finner jeg i tilfelle en som er god(helst 120 Hz+)

     

    På forhånd takk for svar!

  4. Hei.

     

    Har bygget en maskin som både er HTPC og gaming pc. Når jeg ser film etc(liten belastning) ønsker jeg selvfølgelig at kabinettviftene skal støye minst mulig(lav rpm), men når jeg gamer kan de godt bråke en del da de uansett ikke overdøver skjermkortet som bråker noe sinnsykt. Viftene rappiorterer ikke rpm i dag, men de har ganske liten rotasjonshastighet da kabinettet er et htpc kabinett. Ved gaming flytter de ikke nok luft inn i kabinettet. Ønsker å bytte de ut med et par vifter som kan styres via pwm(4 pin), men sliter å finne noen 140mm vifter som har en bra range mellom lavest og høyest rpm. Noen forslag? Helst i norske nettbutikker, men tar også gjerne mot forslag fra utenlandske også.

     

    På forhånd takk! :thumbup:

     

    Mvh JBR

  5. Hei.

     

    Jeg er rimelig fersk i gamet, men har bygget en HTPC som jeg er ganske fornøyd med. Har likevel noen "issues":

    - Jeg ser hastighet på CPU og strømforsynings vifter, men ikke kabinettvifter(husker ikke her og nå om det er 3 pins kontakter)

    - Kabinettviftene støyer for mye ved idle og lav belastning

    - Kabinettviftene flytter alt for lite luft ved høy belasting slik at skjermkort(og cpu-vifte) støyer noe hinsides

     

    Som en følge av ovenstående ønsker jeg en automatisk viftestyring basert på temperaturføler i kabinettet. Problemet er at den ikke kan være synlig da jeg ikke synes det passer på en HTPC som står i stereobenken. Finnes det noen slike dere kan anbefale? Kom gjerne også med råd om vifter som jeg kan erstatte de eksisterende med og som flytter mer luft

     

    Kabinettet er et:

    Lian Li PC-C60B

     

    Hovedkort:

    ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Socket-1155

     

     

    På forhånd takk for hjelpen! :new_woot:

     

    JBR

  6. Hei.

     

    Har tenkt å bygge en maskin som jeg kan ha stående i stereobenken uten at den bråker som et helikopter når jeg ser film, men som jeg også kan spille f. eks BF3(kan bråke litt da :-)) på tilnærmet maks. Samtidig skal maskinen fungere som filserver og på sikt ha mange disker. Har bestemt meg for å bruke følgende kabinett:

    Lian Li PC-C60B

     

    Har satt opp en liste nedenfor med komponenter, men har ikke bygget noen maskin før og er veldig takknemlig for alle tilbakemeldinger på om dette er et greit oppsett?

     

    http://www.dustinhome.no/Favorites.aspx?list=c0db6d42b856494d9e8d660f4f76b588

     

    Prisen har blitt "litt" høyere enn jeg hadde tenkt, og gode slankeforslag som ikke går alt for mye utover ytelsen tas også mot med takk! :thumbup:

  7. Takk for tilbakemeldinger!

     

    Et budsjett kan jo være en fordel... Hadde et håp om å holde meg under kr 7.000,-. Ser at det kan bli snaut, og kan nok strekke meg noen lapper oppover hvis jeg må.

     

    Tenkte en SSD for OS og enkelte applikasjoner, og en stor disk til å begynne med. Flere disker kjøper jeg etterhvert.

     

    http://www.netshop.n...-lyd-44787.aspx

     

    Her har du jo et kabinett som du kan ha lange grafikkkort i, men du mister da 3 HDD plasser. Men du har jo allikevel 3 ledige. Så hvor stor lagringplass du vil vet jeg jo heller ikke. Men du får jo gode 2TB HDD til en god peng i dag så er du jo oppi 6TB med en gang

    @sveibuen:

    Dette kabinettet synes jeg ser bra ut. Vet du hvor lange grafikkort det er plass til med 3 eller 6 disker? Det andre kabinettet var også skikkelig kult, men litt problemer å få det inn i stereobenken. ;)

     

    Kabinett som er mest aktuelt for gaming er http://prisguide.har...mote-max-105748

    @oberguru

    Antec Fusion kabinettet ser veldig bra ut også. Noen peiling på maks lengde grafikkort her?

     

    Jeg har også sett på et kabinett fra Lian Li som jeg synes virker bra:

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112335

    Noen meninger om dette kabinettet?

     

    Når det gjelder grafikkytelse i spill så ønsker jeg rimelig bra ytelse uten å bruke halve budsjettet på grafikkort. Tar gjerne mot noen forslag til kort.

     

    mvh J

  8. Hei!

     

    Til dere som mener det er idioti å prøve og kombinere dette: Jeg vet at det ikke er ideelt, men det er eneste alternativet jeg har...

     

    Så til saken: Jeg ønsker å bygge en HTPC som jeg også kan bruke til å spille med. Som om ikke det er nok skal den også fungere som fil/backupserver for alle de bærbare i huset, dvs ha plass til en del disker. Den trenger ikke være av de helt ekstreme spillmaskinene, men bør ha en ganske så bra ytelse. Kabinettet skal stå i stereobenken og må være pent, men kan godt være av en viss størrelse som f. eks en receiver(maks mål er ca 21x55x48(HxBxD)). Sett på kabinetter fra bl. a Silverstone og Lian Li. Pga av ytelse ønsker jeg et dedikert skjermkort som også har støtte for HD-lyd og 3D. Sleng så også på noen USB 3.0 porter i front(ikke et must) så begynner det å ligne på noe. :thumbup:

     

    Har søkt en del på nettet for å finne noen gode oppsett, men ikke funnet noen som er helt det jeg ønsker. Søker derfor hjelp hos dere her: Er det mulig å bygge en maskin etter disse "spesifikasjonene" som ikke bråker noe sinnsykt når den er idle eller spiller HD filmer, og som også har en bra ytelse i spill(kan bråke litt da)? :hmm: Setter stor pris på alle tilbakemeldinger og gjerne også forslag til konfigurasjoner!

     

    Mvh J

×
×
  • Opprett ny...