Gå til innhold

Epile

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Epile

  1. elsker (elsket) wow, league, bfbc2 og star wars republic commando. hater black ops. husker jeg prøvde alt som gikk an for å få black ops til å kjøre like bra som på ps3en, men gang etter gang var spillet og menyene like mye preget av bugs of freezes :hrm: . selv etter jeg kjøpte ny pc er black ops like ille.

    må være en forbannelse ved det spillet!

  2. Satt litt på spissen, men om internett som vi kjenner det i dag går til helvette, og det ikke kommer noen god erstatning så vet jeg ikke om jeg har så veldig lyst til og leve på denne kloden lenger. Da kommer jeg i en posisjon der 70% av all fritiden min (internett) må byttes ut med noe annet, og det vet jeg ikke helt om jeg er klar for. :cry:

    Idiotene kommer til å forstå at hvis de blokkerer internett kommer verden til å gå på hodet. Hvis vi ikke har internett kommer verden til å gå 100 år tilbake i tid.

  3. Hei, har brukt hulkshare til å laste ned sanger, men når jeg går innpå den (enten via link, ip eller google den) så får jeg error messagen "Klarte ikke koble til

     

     

     

     

     

     

     

    Firefox klarte ikke å opprette en tilkobling til tjeneren på hulkshare.com."

     

    Hva kan dette skyldes? googlet litt men fant ingenting, heller ikke på mozilla eller microsoft sine hjemmesider. all hjelp og informasjon tar jeg imot med åpne armer!

  4. Hei, for to dager siden klarte jeg ikke å gå inn på hulkshare, så i går klarte jeg det, men nå klarer jeg det ikke lengre. har ingen peiling over hva problemet er. noen som har en ide?

    http://www.hulkshare.com/ btw

    error messagen lyder:

    Klarte ikke koble til

     

     

     

     

     

     

     

    Firefox klarte ikke å opprette en tilkobling til tjeneren på www.hulkshare.com.

     

     

     

     

     

    Nettstedet kan være midlertidig utilgjengelig eller opptatt. Prøv igjen om

    en liten stund.

    Dersom du ikke klarer å laste noen sider, kontroller at datamaskinens

    nettverkstilkobling er i orden.

    Dersom datamaskinen er beskyttet av en brannmur eller mellomtjener, kontroller

    at Firefox har tillatelse til å bruke verdensveven (www).

  5. hvorfor lage et spill altfor komplisert chokke? ved å ta ut denying gjorde de spillet mye raskere, mer agressivitet og oppmuntret harassing (selv om jeg synes det er litt for mye fokus på last hits da) det er uansett et flott spil som fungerer enda bedre. mtp F2p med mikrotransaksjoner så kommer det hovedsakelig an på hvilket spill det er. Riot har gjort det perfekt med kjøp/salg av helter mener jeg. (og skins + resten da....)

×
×
  • Opprett ny...