Gå til innhold

bangbang

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bangbang

  1. Har hatt denne telefonen i en uke. Den er helt fantastisk! Deilig å kunne bruke telefonen en hel dag uten å være bekymret for batteri.

     

    Prismessig ligger den jo omtrent som Samsung S4, eneste fordelen med S4 er minnekort og uttagbart batteri. Men batteriet i G2 er så mye bedre at jeg foretrekker det fremfor S4. I tillegg har G2 bedre prosessor, kamera, skjerm etc.

     

    Z1 har minnekort, vanntett og bedre kamera, men koster til gjengjeld 1000 kr mer og er fysisk større, men med mindre skjerm.

     

    Det er synd at LG har ødelagt mye av ryktet sitt på grunn av Optimus 2X. Mange som eide den telefonen og sverget at de aldri skal ha en LG igjen.

  2. JB er vel rett rundt hjørnet for de som heller vil vente på offisiell oppdatering. LG bekreftet jo tidligere at det skal komme i løpet av første kvartal.

     

    Hyggelig at telefonen kom på topp 15 av de mest solgte telefonene hos Elkjøp :)

  3. Jeg har hatt denne siden august.

     

    Er stort sett fornøyd med telefonen, men vurderer om jeg skal bytte denne ut med Nexus 4.

     

    De modifikasjone jeg har gjort er å roote telefonen, installere adfree, erstattet kameraapp med en lydløs variant, installert crt-screen off og byttet på/av animasjon med cyanogen sin.

     

    Pluss:

    Meget bra skjerm

    Rask mobil til daglig bruk

    Mye mobil for pengene

    Minnekortplass

    Optimus UI er stilrent og intuitivt

     

    Minus:

    Låst bootloader

    Spillene flyter som regel bra, men kan være litt lag av og til.

    Skjermen er bittelitt senket i forhold til glasset, det har dermed kommet ettpar støvkorn som er synlig i direkte sollys. Jeg er redd dette kan bli verre når jeg har brukt telefonen en stund.

    Autofokus på kameraet er tregere enn konkurrentenes, selv om det tar greie bilder.

     

    Jeg vil gi den en terningkast 4, mye mobil for pengene, men den låste bootloaderen er virkelig en dealbreaker for meg.

  4. Siste oppdatering (v10d) fikser kameraproblemet, ja. I tillegg skal v10e/f komme i løpet av kort tid. Etter denne skal telefonen få Jelly Bean ifølge ryktene fra XDA. Det ser ut til at LG har skjønt viktigheten av gode og raske oppdateringer. LG Singapore har også sagt at det kommer ICS til alle fjorårets modeller.

  5. LG hadde en gylden mulighet til å være markedsledende da de lanserte 2X da de var først med 2-kjerneprosessor. Problemet deres var at telefonen var full av bugs i tillegg til at oppdatering til ICS er altfor forsinket. Hadde de hatt større fokus på software ville nok langt flere vært fornøyd med telefonen og og kjøpt seg 4X HD, men nå har kundemassen flyktet til andre produsenter isteden.

     

    Jeg har en 4X og er faktisk veldig fornøyd. Har fremdeles til gode å merke noen bugs og de har faktisk kommet med 2 oppdateringer siden lansering.

     

    Optimus Ui er veldig intuitiv og man kan gjøre mange tilpasninger etter behov.

     

    Vi får se om de har lært feilene fra 2X og fokuserer mer på software. Hvis ikke Jelly Bean kommer til 4X i løpet av året eller senest 1. kvartal blir det nok ingen flere LG telefoner på meg selv om jeg er fornøyd med 4X.

  6. Da er denne bestilt fra netOnnet i svart.

     

    Blir spennende å gå fra SGS2 til denne (lillebroren arver Samsungen). Sikkert et merkelig valg for de fleste her inne, men grunnen til kjøpet er at jeg likte designen mye bedre enn SGS3 i tillegg til at menyene virker mer stilren enn Touchwiz.

     

    Da er det bare å håpe at LG har lært av sine feil med 2X og at denne blir bugfree.

    • Liker 2
  7. Her har Apple vært veldig smart.

     

    Under utvikling av iphone4s var de klar over at de måtte bruke antenneteknologi som Samsung har patent på.

     

    De startet dermed en masse saksmål mot Samsung ang. Galaxy-serien for å skape mer trøbbel for Samsung. I realiteten er salget til ipad2 aldri truet.

     

    Nå kan de komme med kompromiss om å trekke alle søksmål mot at de får brukt antenna uten royalties.

     

    Kyniske, men smarte jævler :whistle:

  8. Jeg har egentlig ikke gjort så mye med telefonen siden jeg kjøpte den.

     

    Men etter siste oppdatering til Froyo har jeg lekt litt, blant annet rootet telefonen, overklokket til 1,2 ghz og tweaket memoryinnstillinger (AMM).

     

    Må si at jeg er storfornøyd med telefonen. Spill som tidligere hakket kjører helt flytende, alt går virkelig kjapt og batteriet varer fremdeles minst 1 dag ved heavy bruk.

     

    Vurderte å kjøpe meg ny mobil, men nå kommer jeg nok til å bruke den i hvert fall i ett år til :)

  9. God dag kjære FOrum folk :D hehe... i juni for jeg skattepenger og da blir det ny tlf... har sett legen på Milestone, og er 95,6% sikker på at det blir den :p , men det jeg lurer på er.... hvordan står det til med root på den? mulig å overklokken el er det bare et spm om tid...? hvordan er den i bruk er i norge? og noen som har noe negativt å si om den?

    Root går helt fint (usikker på hvordan det er med 2.1). Overklokking tror jeg ikke er noe problem heller. Det er en utrolig god telefon. Eneste negative jeg kan si om den er vel at hw tastaturet mangler æøå, som må skrives ved å holde inne a eller o.

     

    Hvis man rooter den før oppdatering til 2.1, kan man fremdeles oppdatere på vanlig måte og telefonen forblir rootet?

  10. Har forsatt ikke fått til 3G på min milestone med OneCall. Har fått tilsendt nytt sim-kort også.

     

    Kan noen som har onecall legge ut instillinger som virker?

     

    Har du husket å slå på "roaming" inne på mobile networks?

     

    Jeg slet i begynnelsen med å få til 3G, har TDC. Sendte en epost til kundeservice, ga dem en oversikt på menyen i APN slik at de kan se hva som må fylles ut. Fikk tilbake svar med alle innstillinger :)

     

    Det er rykter om at Milestone i Hongkong har allerede fått 2.1 oppdateringen. Er vel rett rundt hjørnet, de lovte slutten av 1. kvartal til europa for ikke lenge siden.

  11. Har hatt mobilen siden begynnelsen av januar og vært så uheldig og mistet den på gulvet/bakken 3 ganger!

     

    Men heldigvis har den ikke fått en eneste skramme! Må si at den er veldig robust. Den siste gangen jeg mistet den på gulvet var på badet, og den gikk ned med et smell. Den landet med skjermen ned og jeg var sikker på at den var knust, men da jeg tok den opp, ikke en skramme :)

  12. Jeg bruker programmet yxflash til å se på divx, det fungerer helt greit. Ellers kan Milestone vise filmer som er tilpasset iphone, og det fins mange filmer for iphone der ute. *hint hint*

     

    Takler det divx/xvid uten konvertering, av typen tv-serier man laster ned fra nettet (ikke i HD, selvfølgelig).

     

     

    Den klarer å spille av divx/xvid uten videre konvertering ja. Har ikke prøvd HD, men tror ikke den takler det. Ligger også en demoversjon på marked hvis du vil teste ut. Du kan kun spille av i 2 minutter på demoen.

  13. <!--quoteo(post=15244605:date=18/02-2010 : 12:08:name=Zappy)--><div class='quotetop'>QUOTE(Zappy @ 18/02-2010 : 12:08) <a href="index.php?act=findpost&pid=15244605"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->2. Kommer ann på hva du definerer som god... den har høy oppløsning, så det ser veldig bra ut. Problemet er vel at man må konvertere filmer før du kan se de. Usikker på hva som er bra til konvertering (noen som har tips?).<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

     

    <a href="http://handbrake.fr" target="_blank" rel="nofollow">handbrake.fr</a>

     

    Jeg bruker programmet yxflash til å se på divx, det fungerer helt greit. Ellers kan Milestone vise filmer som er tilpasset iphone, og det fins mange filmer for iphone der ute. *hint hint*

  14. Da har jeg endelig fått oppdatert. Noen små endringer i widgets og utseende generelt, samt at telefonen føles litt raskere i skifting mellom vinduer, åpning av programmer osv. Genialt at det er mulig uten å måtte kjøre reset av hele telefonen, så man sparer litt tid på å slippe backup og den slags.

     

    Gleder meg til android 2.1 :)

     

    Jepp, jeg har de samme erfaringene som deg etter siste oppdatering. Telefonen blir bare bedre og bedre =)

     

    Har sett litt på android 2.1 på Droid i forskjellige videoklipp på youtube og må si jeg gleder meg stort!

  15. Har nå hatt telefonen I ettpar uker nå og er storfornøyd!

     

    Ettpar ting jeg lurer på:

     

    Er det mulig å velge annen meldingslyd enn de som er preinnstallert?

     

    Alarmen ringer ikke selv om jeg har valgt at den skal ringe fra mandag til fredag. Jeg må inn på innstillingene og restarte alarmen hver kveld.

     

    Ellers så har Gsmarena lagt ut anmeldelse på deres nettside hvis noen er interessert.

  16. GSMArena har jo testet denne ikke altfor lenge siden, og de hadde et positivt helhetsinntrykk av telefonen.

     

    Det er forståelig at telefonen ikke er fullspekket med teknologi, men den er nok myntet til de litt yngre garde som skriver mye sms og ikke surfer på nettet. Dette er vel en mobil som passer perfekt for en tenåring som skriver mye SMS og vil ha en telefon som har en litt mer særeget design og ikke svir av lommeboka.

     

    Jeg har personlig ikke prøvd telefonen, så den kan nok være like dårlig som terningkastet tilsier. Men jeg har inntrykket av at testerne hos Amobil er blitt litt for vant med proffe telefoner at de av og til glemmer hvem telefonene er myntet til.

     

    Men men, grundig test er det, og jeg gleder meg til februar når messa starter! 2009 blir nok et fint mobilår :)

  17. Hei.

     

    Har en Acer Aspire One her, som oppfører seg meget merkelig. (eller rettelse: Min fars Acer). Saken er den, at venstretast på Touchpaden fungerer ikke, den virker helt død - MEN; Dersom jeg går inn på dette "tochpadprogrammet" hvor man kan trykke på touchpaden for å se om det er respons, så er det faktisk respons på den via det programmet, bare aldri ellers. Dvs, knappen ser ut til å fungere rent fysisk.

     

    Noen som vet hva dette kan komme av?

    Har sett gjennom "mus" instillingene i kontrollpanelet, og kan ikke se at det er noen ukorrekte instillinger der.

     

    Meget takknemlig for svar! :)

     

    Hei, jeg har nå fått samme problem som deg.

     

    Har du fått fikset din, isåfall, hvordan?

     

    På forhånd takk for svar =)

  18. I alle dager, finnes det grenser?

     

    Tidenes største plagiat, utvilsomt. Med mindre dere finner den sammen mobilen med Dell-logo...

     

    Kunne dere kanskje gitt oss spesifikasjonene til denne mobilen?

    8670737[/snapback]

     

    Denne har 3.2 tommer qvga touch-skjerm,

    mp3spiller,

    mp4spiller,

    2megapixel kamera,

    tv-ut,

    NES og SNES emulator,

    4 høyttalere,

    6 timers videoavspilling,

    1,3 megapixel kamera på frontsiden, selv om den ikke har 3G

    Minnkort microSD

    Dual band,

    størrelse: 100x59x17,5

     

    Disse specs fant jeg på ebay, den ser artig ut. Koster bare 180 dollar eksklusiv frakt.

×
×
  • Opprett ny...