Gå til innhold

thomasjfosse

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thomasjfosse

  1. Hei, vil sterkt anbefale en Noctua NH-D15s :)

     

    https://www.komplett.no/product/850652/datautstyr/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-luftkjoeling/noctua-nh-d15s-cpu-kjoeler

     

    Den er litt snillere enn den originale NH-D15 på plassbruk, men skal yte så å si det samme! Jeg kjører selv NH-D15 (den "gamle") og jeg har klokket min i5 6600k fra 3.5 til 4.6 ghz og holder en temp på 54 grader under full load =) Spill er den aldri over 55 grader på min PC :) 

     

    MYE for pengene!

  2. Jeg gikk for et litt rimelige alternativ, valgte i5 6600k, det ble litt i overkant dyrt med i7'en. Og etter mye lesing frem og tilbake så ser jeg at i5'en og i7'en ikke er så voldsomt forskjell på da det kommer til spill (det jeg bruker den til) Og ja, det er for sent, hehe! det er bestilt.

     

    kom på 5000kr og mer kunne jeg ikke gå opp etter litt mer regning :p

  3. Jeg er ikke så nøye på å vente til neste år for da kommer det og det, for til neste år, så er det noe nytt som kommer til neste år :p Så har sluttet å vente 6 mnd på ny teknologi, da det alltid kommer ny teknologi innen pc :) Så med tanke på at mitt hovedkort egentlig ikke holder mål, så da mulig jeg kjører på med nytt HK/CPU/RAM. jeg gleder meg som en liten 28år gammel unge til BF1, så kan bare ikke sitte 1 år med dårlig ytelse på det :p ikke verdt det for min del ! =)

  4. Hei. Har idag en pc med:

     

    Hk Asus p8p67 rev 3.1 kort https://www.asus.com/Motherboards/P8P67_PRO_REV_31/

     

    CPU: intel i 2500k 3.3ghz (klokket opp til 4.5)

     

    Og 16 GB ddr3 mine stående i.

     

    Jeg har god fps osv i spill pga mitt gforce 970gtx kort, men i bl.a Battlefield 4 har jeg problemer med fps drop, ustabil fps og problemer med å samarbeide med servere. Så leste noen oppgraderte gammel CPU hovedkort og mine og ble kvitt problemene. Og da lurer jeg på om det er for gammelt det jeg har?

     

    Ønsker i tilfelle å oppgradere Hk, CPU og min. Mellom 5-6000kr maks. Hva ville dere da evt gått for? Ønsker somlet 1151 (intel) vil jeg merke noe forskjell tro?

     

    Tusen takk for svar (sikkert litt rotete post, men sitter på liten telefon.

  5. Hei, tenker og bestille nytt kort imorgen før klokken 13:00, sånn at det blir sendt imorgen! Jeg har lest meg opp og ned på google, og er egentlig akkurat like usikker da jeg var ferdig med det. Spm er så enkelt (helt sikkert vanskelig) som, hvilket bør jeg gå for ?

     

    I hovedsak skal jeg spille spill som BF4, American Truck Simulator (Ønsker og kjøre 3 monitorer på dette spillet) og project cars. Også at det skal være nok til spillene som kommer det neste året :)

     

    er Radeon kortet verdt de 1400kr som er imellom ? Ville dere gått for et helt annet kort ? 

     

    Budsjett mellom 3500 og MAKS MAKS 5000kr ! 

     

    Mvh Thomas ! 

  6. Blir mye spørsmål, Så om jeg vil ut med ca 5 lapper for et kort så er dette https://www.komplett.no/product/847417/datautstyr/skjermkort/pci-express/msi-radeon-r9-390x-gaming-8gb-gddr5 et godt alternativ ? Jeg er lite inne i dette klokkingen, har gjort det før, men føler meg ikke trygg på det, så ønsker minst mulig dilldall i forhold til det. Kan heller prøve meg da kortet begynner og bli litt "gammelt"

  7. Hei igjen og tusen takk for svar, her er mer info som dere lurte på :)

     

    Kabinettet jeg bruker er dette: https://www.komplett.no/product/757466

     

    Minnet jeg bruker er https://www.komplett.no/product/790320

     

    CPU vifte https://www.komplett.no/product/512803/datautstyr/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-luftkjoeling/noctua-nh-d14-cpu-kjoeler

     

     

    Skal sjekke ut kortene dere linket til her :) Blir nok heller et 970 kort enn 980 i tilfelle da. Det jeg først linket til er egentlig allerede over mitt budsjett !

     

    PSU: bkxHWXJP.jpeg

    CPU vifta: SmdwV0dD.jpeg

     

    Tusen takk for all hjelp til nå! setter pris på det. Helt ute av denne dataverden føler æ :O

  8. Hei, jeg har idag en "gaming" PC som som regel kun kan spilles på low / medium på nye spill, så ønsker ny PC, men har ikke råd til å kjøpe noe til 10-12000kr nå. Så tenkte på å bytte en og en del på den.

     

    Idag har jeg følgende oppsett:

     

    Processor

    Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz

    Video Card NVIDIA GeForce GTX 570 Manufacturer NVIDIA Chipset GeForce GTX 570 Dedicated Memory 1536 MB Total Memory 4.0 GB Memory

    16 GB

    Operating System Microsoft Windows 10 (build 10586), 64-bit

                                  Hovedkort:            ASUS P8P67 rev 3.1

     

    Jeg tenker dette rekkefølget på oppgraderingen:

     

    Skjermkort

    Hovedkort

    CPU

    Minne?

     

    Lurer litt på om jeg kjøper f.eks https://www.komplett.no/product/826142/datautstyr/skjermkort/pci-express/evga-geforce-gtx-980-super-clocked

     

    Vil jeg da merke forskjell, eller er resten av PC såpass utdatert at det er ingen poeng og ta litt og litt ?

     

    Mvh hilsen Thomas F

     

    (Fortsatt tidlig på morgenen, håper ikke posten er for rotete :D )

×
×
  • Opprett ny...